- 2 Nisan 2023
- 298
- 483
- 18
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
Selam kizlar. Bir kiz arkadasim var. Coooook uzun yıllardır arkadasiz. Son yıllarda o kadar degisti ki. Önceden sohbet ederken buyuk zevk aldigim insan sonradan nasil bu hal aldi anlamiyorum. Bulusuyoruz surekli yaşantisini yaptiklarini anlatiyor. surekli bir ovgu bekliyor, daha doğrusu hayranlık duymami bekliyor. Durup dururken sürekli suraya gittim buraya gittim diye fotoğraf atiyor, napiyorsun ne ediyorsun diye sormadan, ama surekli. Ne konusursak konusalim lafi bir sekilde kendine getirip aldigini yedigini ictigini nereye gittigini anlatiyor. Karsilikli paylasimda bulunmak normal bir şey, tabiki anlaticak. Ama surekli ve abarti bir hal aldi bu durum. Garip bir sekilde surekli neseli modda davraniyor benim yanımda, aptal aptal kahkahalar atiyor. Asla normal konusamaz olduk. Neşeli insanlari çok severim, ama bu cok yapay bir neşe, anlayabiliyorum. Her anlattigimla dalga geçmeye calisiyor. Saçma sapan habersiz çekilmiş hallerimin fotoğrafını çekip başkalarına gösteriyor baksanıza hahaha diye. Sürekli okudugu kitaplari izledigi filmleri hemen bunu okudun mu bunu izledin mi diye soruyor. Kendini kulturlu gösterme cabasina girdi çok feci halde. Benim izlediğim şeylere ben izlemem öyle şeyler ya babaannem izliyor o izlerken gormustum falan diyor. Çok bilindik bir filmin çok bilindik bir karakterinden bahsederken biliyorsun dimi onu diyor. Neredeyse tüm dünyanın hakim olduğu karakterler. Ailesini asla beğenmiyor, benim ailem cahil ama ben onlardan nasıl boyle farklı cikmisim ben de anlamıyorum çok şaşırıyorum kendime falan diyor. Kendini feci halde bana kanıtlama cabasi var, bunu anlayabiliyorum. Ama peki neden? İşte bunu anlayamiyorum