• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin amaci ne?

Mirta Mirta Merve Boluğur ruju övgüye giriyor mu?
😂
Haha benim bahsettiğim çok başka bir şey :) hatta bununla ilgili durum bile paylaşmıştım ekliyim şuraya. Bazıları derdi olan insanlar üzerinden ego tatmini yapıyor yorum yazdığı her konuda. Konu sahibinin arkadaşı bana onları hatırlattı :)

15704CFF-1B9B-474C-AF20-DAF60DE9E827.webp

Uyuz olduğun insanlarla görüşmeyi kes, olsun bitsin.
Sessize Al onu, görme cevap verme. Bir süre sonra o da alınır,yazmaz.
Buluşmalara gitme, arani sogut bir. olsun bitsin.
Zamaninda yakınmışsiniz,artık değilsin.
Eskiden seviyormussun artık sevmiyorsun.
Ben de yediğim içtiğim ayrı gitmeyen yakın arkadasima kıl gitmeye başlamıştım bu kiş. Çünkü devamli malını mülkünü sayıyordu, "Allah'a şükür ev de aldık,ikinci ev de aldık, motor da aldık, motoru saticaz araba da alicaz , geçinmek zor bir kilo şu xy lira olmuş. Hoş eşim 20 bin kazanıyor,ben 13 bin aldım ama yetmiyor, kolay değil ev kredisi ödüyoruz, bu kredi bitsin o evi satıp daha büyük ev Alicam" falan filan . En yakın arkadaşım, en cok ben mutlu olurum aldığına ama sıktı beni yani. Bir de sürekli "su beni kıskanıyor, ev aldım ya . İkinci evi alınca bilmemkim çatladı, kimsede yok bu devirde iki ev , şu da kıskandı haset etti" falan, kesin beni de kıskandı sanmistir.
Ama sadece sohbeti zevk vermemeye başladı. Bir de sevmediği insanlarla buluşup buluşup onları b.klamaya başladı, hiç huyu değildir normalde. Böyle böyle negatif elektrik aldım. O da benden aldı heralde - benim tepkilerimden. Biz bir gün kavga ettik, üç ay konuşmadık. Hatta 4-5 ay. Sonra yine bir şey olmamış gibi buluştuk. İkimizin arası yine iyiye döndü:) dostluğumuz kaldığı yerden devam ediyor
Bazen biraz mesafe koymak çok daha iyidir
Kesinlikle çok benzer bir örnek. Aslında o arkadaşınızla aranızda bir sevgi bağı var. Bizim de var. Yoksa tabiki kestirip atmayı ben de bilirim. Bazen insanlar içsel sıkıntılarını bu şekilde yansıtıyor sanirim. Ara verip devam etmek güzel olmuş, resetlenip kaldığınız yerden devam😁

Haha benim bahsettiğim çok başka bir şey :) hatta bununla ilgili durum bile paylaşmıştım ekliyim şuraya. Bazıları derdi olan insanlar üzerinden ego tatmini yapıyor yorum yazdığı her konuda. Konu sahibinin arkadaşı bana onları hatırlattı :)

Eki Görüntüle 3233694
Hemen bi mutteşemm deyip geleyim😉

Eki Görüntüle 3233694
Çok sıkıntılı davranışlar kimse kusura bakmasın 😁

Selam kizlar. Bir kiz arkadasim var. Coooook uzun yıllardır arkadasiz. Son yıllarda o kadar degisti ki. Önceden sohbet ederken buyuk zevk aldigim insan sonradan nasil bu hal aldi anlamiyorum. Bulusuyoruz surekli yaşantisini yaptiklarini anlatiyor. surekli bir ovgu bekliyor, daha doğrusu hayranlık duymami bekliyor. Durup dururken sürekli suraya gittim buraya gittim diye fotoğraf atiyor, napiyorsun ne ediyorsun diye sormadan, ama surekli. Ne konusursak konusalim lafi bir sekilde kendine getirip aldigini yedigini ictigini nereye gittigini anlatiyor. Karsilikli paylasimda bulunmak normal bir şey, tabiki anlaticak. Ama surekli ve abarti bir hal aldi bu durum. Garip bir sekilde surekli neseli modda davraniyor benim yanımda, aptal aptal kahkahalar atiyor. Asla normal konusamaz olduk. Neşeli insanlari çok severim, ama bu cok yapay bir neşe, anlayabiliyorum. Her anlattigimla dalga geçmeye calisiyor. Saçma sapan habersiz çekilmiş hallerimin fotoğrafını çekip başkalarına gösteriyor baksanıza hahaha diye. Sürekli okudugu kitaplari izledigi filmleri hemen bunu okudun mu bunu izledin mi diye soruyor. Kendini kulturlu gösterme cabasina girdi çok feci halde. Benim izlediğim şeylere ben izlemem öyle şeyler ya babaannem izliyor o izlerken gormustum falan diyor. Çok bilindik bir filmin çok bilindik bir karakterinden bahsederken biliyorsun dimi onu diyor. Neredeyse tüm dünyanın hakim olduğu karakterler. Ailesini asla beğenmiyor, benim ailem cahil ama ben onlardan nasıl boyle farklı cikmisim ben de anlamıyorum çok şaşırıyorum kendime falan diyor. Kendini feci halde bana kanıtlama cabasi var, bunu anlayabiliyorum. Ama peki neden? İşte bunu anlayamiyorum
Arkadaşınız belki de hep böyleydi siz yeni görmeye başladıniz.

Kendimden örnek vereyim. Çok güzel bir arkadasligim vardı yıllarca çok keyif aldığım. Sonra bir baktım sizin gibi benim arkadaşımda her şeyden şikayet ediyor istisnasız her şeyden ve her şeyin en doğrusunu o biliyor. Onun söylediğine göre hayat şekilleniyor vs. Böyle böyle ufak tefek şeyler göze batınca çok basit bir sebepten mesafe koydum/koyduk. Şimdi bir yerde rastlasirsak merhaba iyi günler.
Ben de maziye bakınca sizin gibi kendimi sorguluyorum. Bizim iletişimimiz bitince sosyal medya vb platformlarda hiç kendisi ile alakalı olmayan abuk sabuk şeyler yayinliyordu. Normalde herkesi eleştirirdi. Kısacası sevgimiz ağır basınca eksikler göz ardı ediliyor.

Arkadaşınız belki de hep böyleydi siz yeni görmeye başladıniz.

Kendimden örnek vereyim. Çok güzel bir arkadasligim vardı yıllarca çok keyif aldığım. Sonra bir baktım sizin gibi benim arkadaşımda her şeyden şikayet ediyor istisnasız her şeyden ve her şeyin en doğrusunu o biliyor. Onun söylediğine göre hayat şekilleniyor vs. Böyle böyle ufak tefek şeyler göze batınca çok basit bir sebepten mesafe koydum/koyduk. Şimdi bir yerde rastlasirsak merhaba iyi günler.
Ben de maziye bakınca sizin gibi kendimi sorguluyorum. Bizim iletişimimiz bitince sosyal medya vb platformlarda hiç kendisi ile alakalı olmayan abuk sabuk şeyler yayinliyordu. Normalde herkesi eleştirirdi. Kısacası sevgimiz ağır basınca eksikler göz ardı ediliyor.
Haklısınız. Gerçekten seviyorum kendisini belki de o yüzden anlam veremiyorum. Biraz objektif bakmak için duygulardan sıyrılıp gözden geçirmek lazım olanı biteni

Kaç yaşındasınız? ne iş yapıyorsunuz ? Kaç yıldır arkadaşsınız? Bunlar önemli noktalar.

Sonuçta yıllardır tanışıyor olsanız bile insanlar büyüyor ve değişiyor. Eğer yaşınız daha gençse (20li yaşlar) ve ortamlarınız da farklıysa (iş ya da Üni) birbirinizden ayrı ve uzak şekilde değişmişsinizdir belki. Eğer sizin mesleki statünüz ya da hayatta geldiğiniz nokta arkadaşınızınkinden daha iyi bir nokta ise, içten içe sizi sevse bile sizi kıskanıyor be kendini size kanıtlamaya çalışıyor olabilir.

Sonuç olarak insanlar değişebilir, ilişkiler bitebilir. Eğer arkadaşlığınız size keyif vermiyorsa bir süre durumu gözlemleyin ya arkadaşınızla konuşun ya da arkadaşlığınızı tekrar değerlendirin.

Haklısınız. Gerçekten seviyorum kendisini belki de o yüzden anlam veremiyorum. Biraz objektif bakmak için duygulardan sıyrılıp gözden geçirmek lazım olanı biteni
Ve konuşmak. Muhakkak sakin bir dille konuşun. Ben konusmamistim bu yönüyle pişmanım. Çünkü güzel arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor. Kolay bitiriyor.

Selam kizlar. Bir kiz arkadasim var. Coooook uzun yıllardır arkadasiz. Son yıllarda o kadar degisti ki. Önceden sohbet ederken buyuk zevk aldigim insan sonradan nasil bu hal aldi anlamiyorum. Bulusuyoruz surekli yaşantisini yaptiklarini anlatiyor. surekli bir ovgu bekliyor, daha doğrusu hayranlık duymami bekliyor. Durup dururken sürekli suraya gittim buraya gittim diye fotoğraf atiyor, napiyorsun ne ediyorsun diye sormadan, ama surekli. Ne konusursak konusalim lafi bir sekilde kendine getirip aldigini yedigini ictigini nereye gittigini anlatiyor. Karsilikli paylasimda bulunmak normal bir şey, tabiki anlaticak. Ama surekli ve abarti bir hal aldi bu durum. Garip bir sekilde surekli neseli modda davraniyor benim yanımda, aptal aptal kahkahalar atiyor. Asla normal konusamaz olduk. Neşeli insanlari çok severim, ama bu cok yapay bir neşe, anlayabiliyorum. Her anlattigimla dalga geçmeye calisiyor. Saçma sapan habersiz çekilmiş hallerimin fotoğrafını çekip başkalarına gösteriyor baksanıza hahaha diye. Sürekli okudugu kitaplari izledigi filmleri hemen bunu okudun mu bunu izledin mi diye soruyor. Kendini kulturlu gösterme cabasina girdi çok feci halde. Benim izlediğim şeylere ben izlemem öyle şeyler ya babaannem izliyor o izlerken gormustum falan diyor. Çok bilindik bir filmin çok bilindik bir karakterinden bahsederken biliyorsun dimi onu diyor. Neredeyse tüm dünyanın hakim olduğu karakterler. Ailesini asla beğenmiyor, benim ailem cahil ama ben onlardan nasıl boyle farklı cikmisim ben de anlamıyorum çok şaşırıyorum kendime falan diyor. Kendini feci halde bana kanıtlama cabasi var, bunu anlayabiliyorum. Ama peki neden? İşte bunu anlayamiyorum
Çok basit dikkat çekme çabası. Yani aslında ilgi göremediği için sanki erkeğini etkilemeye çalışan, yeteneği olmadığı halde varmış gibi davranan, asla kendi olmayan bir karakter. Bu yaptıklarının konuşulmasını, övülmesini istiyor evet ama çırpındıkça batıyor farkında değil. Zaten gerçek anlamda eğitimli, kültürlü biri böyle şeylerle uğraşmaz, asla kendini ispatlamaya çalışmaz. Hatta övüldüğünün, sevildiğinin farkında bile değildir çünkü onun tek derdi, amacı kendisini daha fazla geliştirip eksikliklerini tamamlamaktır. O yüzden siz ne deseniz onun gözünde cahil kalırsınız :)

Çok basit dikkat çekme çabası. Yani aslında ilgi göremediği için sanki erkeğini etkilemeye çalışan, yeteneği olmadığı halde varmış gibi davranan, asla kendi olmayan bir karakter. Bu yaptıklarının konuşulmasını, övülmesini istiyor evet ama çırpındıkça batıyor farkında değil. Zaten gerçek anlamda eğitimli, kültürlü biri böyle şeylerle uğraşmaz, asla kendini ispatlamaya çalışmaz. Hatta övüldüğünün, sevildiğinin farkında bile değildir çünkü onun tek derdi, amacı kendisini daha fazla geliştirip eksikliklerini tamamlamaktır. O yüzden siz ne deseniz onun gözünde cahil kalırsınız :)
Cok iyi bir tespit tebrik ederim
Zaten gerçek anlamda eğitimli, kültürlü biri böyle şeylerle uğraşmaz, asla kendini ispatlamaya çalışmaz.
Ve buna aşırı katılıyorum

İçten içe eziklik hissediyor. Kendini size anlattığı iç dünyasındaki karakter gibi olmak istiyor ama degil o da biliyor. İç doyumu eksik olduğu için bir şekilde egosunu tatmin etmek istiyor buna ihtiyacı var.

Onun derdi sen degilsin. Onun derdi kendisi. Biseyler ispatlamaya calisiyo kendisine. Yakinda söner😄

Back
X