Arkadaşımın anlam veremedigim tutumu.

Hayirli aksamlar hanimlar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. Birkac ay evvel en yakin arkadaşima aradigimda ulasamadimi, mesaj attigimda kesik kesik mesajlar aldigimi farkettim.Ne oldugunu anlayamadim ancak bu durum bir muddet boyle devam etti. Ya konuşmuyorduk ya kesik kesik dedigim gibi.Ne oldugunu sordugumda hep gecisiyordu tam bir cevap alamamistim.

Sonra bir gun bana yazdi. Cok tuhaf hissettigini, bana karsi icinde bir mesafe olustugunu soyledi.Sebebi varmis. Sebebini de soylemedi, bu ara ben yokmusum gibi dusun ben uygun zamani buldugumda seninle konusurum, bu aralar yazma arama , ben de zor durumda kaliyorum sen arayinca konusmak istemedigim icin dedi. Ben birkac sey daha yazdim cevap vermek icin ancak oyle kaldi bu zaman oldu.

Çok da sevdigim bir arkadasim, en yakinim.Liseden. Birlikte yıllarımız, cok guzel anilarimiz gecti. O da ben de birakmadik birbirimizi hic bu zaman kadar. Sizce tekrar konusmaya calismali miyim ? Bir muddet daha beklemeli miyim ? Ben de tohmet altinda kalip kendimi suclu hissediyorum acikcasi.

Sebep benim direkt ona karsi yapmis oldugum bir muameleden dolayi degilmiş, sen bir sey yapmadigindan eminsin zaten söylesem de degistirebilecegin bir sey degil dedi. Ben de bu durumda ne dusunecegimi sasirdim açıkçası. 🤦‍♀️
İnsanın içi şişer gerçekten, konuşmak varken bu tavır ne.. Hayatınızda kıskandıracak bir gelişme mi oldu?

Benim de derdim o, sebebini bilmek isterdim sadece ama iste ogrenemedim 🤷‍♀️

Üstüne kocaman bir çizik at. O silmiş seni direk sen hala yaazayım mı diyorsun

He anladimm 😂 Yok hayatimda oyle yeni bir gelisme vs.bir sey olmadi, olsaydi da sebep o olmazdi diye dusunuyorum

Degil mi ya insanin aklina direkt karsi cinsle alakali seyler geliyor 😂 ama degil maalesef ikimizde bekariz hayatimizda kimse yok

Hayirli aksamlar hanimlar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. Birkac ay evvel en yakin arkadaşima aradigimda ulasamadimi, mesaj attigimda kesik kesik mesajlar aldigimi farkettim.Ne oldugunu anlayamadim ancak bu durum bir muddet boyle devam etti. Ya konuşmuyorduk ya kesik kesik dedigim gibi.Ne oldugunu sordugumda hep gecisiyordu tam bir cevap alamamistim.

Sonra bir gun bana yazdi. Cok tuhaf hissettigini, bana karsi icinde bir mesafe olustugunu soyledi.Sebebi varmis. Sebebini de soylemedi, bu ara ben yokmusum gibi dusun ben uygun zamani buldugumda seninle konusurum, bu aralar yazma arama , ben de zor durumda kaliyorum sen arayinca konusmak istemedigim icin dedi. Ben birkac sey daha yazdim cevap vermek icin ancak oyle kaldi bu zaman oldu.

Çok da sevdigim bir arkadasim, en yakinim.Liseden. Birlikte yıllarımız, cok guzel anilarimiz gecti. O da ben de birakmadik birbirimizi hic bu zaman kadar. Sizce tekrar konusmaya calismali miyim ? Bir muddet daha beklemeli miyim ? Ben de tohmet altinda kalip kendimi suclu hissediyorum acikcasi.

Sebep benim direkt ona karsi yapmis oldugum bir muameleden dolayi degilmiş, sen bir sey yapmadigindan eminsin zaten söylesem de degistirebilecegin bir sey degil dedi. Ben de bu durumda ne dusunecegimi sasirdim açıkçası. 🤦‍♀️
Kusursuz dost arasin bakalim bulabilecekmi belliki sizde olan bir huyunuza veya davranisiniza gicik oldu ama cok yazik benim en yakin kiz arkadaşımın da kusuru her şeyi şak diye söylemesi ama ben onu degistireme boyle herkese karsi üstelik ona sen patavatsizsin diyeni oldu sileni oldu ama biz 6 yıldır yedigimiz ictimiz ayrı gitmez o beni ben onu degistirmeden seviyoruz birbirimizi sen hic yazma ama firsatini bulunca iyi bir cevabini ver ve artık konusma sil ..

Bıtane bisey olmadı.
Yıllar ıcınde olan seyler birikti. Bı sure sonra onun o seytanliklarından sıkıldım.
Herseyı bilerek yapıp ınsan olcmesınden sıkıldım. O musaıt degılken evıme misafir kabul ediyorum dıye surat yapmasından sıkıldım. O musaıt degılmıs gelemiyormus neden kabul etmısım gıbı sacma sapan seyleri vardı.
Seviyorum dedım yıllar dedım anılar dedım ama bi yerde bıktım.
Sonra bir olay oldu ve olayda bariz kavga ettik, bıldıgın kavga.
Bu da isime geldı. Gorusmeyı kestik.
Bır arkadasın kızının dogum gununde yanıma geldi konusmak ıcın, konusalım dedım.
Soze dırekt 'sen benimle nasıl küs durursun' dıye girdi 😂😂😂
Bak boyle dedım, arkamı dondum gıttım.
Kendime bile tahammulum yok, kimseyi cekemem bunu farkettim.
Yalniz gözümde canlandi sen böyle arkani dönüyorsun o zafer gülüsü vardir ya onunla birlikte oda arkandan sap gibi kalakaldi puhahaha...sildinmi tam silecesin valla 21 yili sen silersen al sana derdim bende olsam dostlukta tek 2 seye katlanamam iyi niyet suistimal ve kurnazlik ayyyy

Back
X