bi ara benim kuzen de yapıyordu,ama faydasını görmediğini söylemişti. :44:
çörek otunu yemeklerden sonra falan mı yemişti ya da yerken geçen öğünden midesi dolu falan mıydı sık sık azar azar yiyen kişilere çörek otu önermem. mideleri dolu iken yerlerse kilo yapar çörek otu. sadece açken alınırsa zayıflatır.
ben onu changing için söylemiştim işe yaramadı dedi ya, tok karnına alınınca şişmanlatıyor. yakın bir zamanda yeyip sonra bir daha yiyecekse hala biraz toktur o yüzden işe yaramamış olabilir diye. çörek otu aç karnına zayıflatıyor zaten.ben foruma bir kaç yere yazmışımdır çörek otu yiyin diye yemeklerden yarım saat önce. zayıflamak isteyenlere.kendisine sordum nasil yaptigini, yemeklerden yarim saat kadar önce 1 cay kasigi cörek otunu agzina alip iyice cigniyormus ve üzerine bir bardakta su iciyormus,yarim saat sonrada yemek yiyor..gercekten cok zayiflamisti ama belkide onunla baglantili degildir, hernekadar kendisi cörekotundan zayifladim desede..bir denemeye calisacam, biraz agir bir tadi var, bilmiyorum yapabilirmiyim ama bi denemeye calisacam,zaten hergn en az 1 saat kondisyon bisikletini kullaniyorum buara..faydasi olursa sizlerede yazarim bakalim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?