Arkadasımın annesı cörekotu yıyerek dal gıbı oldu

sedef_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.647
172
123
Almanya
merhaba hanimlar, arkadasimin annesini birkac hafta görmemistim ve kadini gördügümde inanilmaz incelmisti..nasil basardigini sordum ve yiyerek dedi..yemeklerden yarim saat önce bir cay kasigi cörek otunu agzina atip cigniyormus ve zerine bir büyük bardak su iciyormus.diyet yapmamis dedigine göree.. bende cörek otu aldim eve ama migdem biraz rahatsizlandi o ara o yüzden yapamadim ama denicem bakalim, Allah tan umut kesilmezz :-))
bu konuda duydugunuz birseyler yada deneyimleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim..

çörek otunu yemeklerden sonra falan mı yemişti ya da yerken geçen öğünden midesi dolu falan mıydı sık sık azar azar yiyen kişilere çörek otu önermem. mideleri dolu iken yerlerse kilo yapar çörek otu. sadece açken alınırsa zayıflatır.

bi ara benim kuzen de yapıyordu,ama faydasını görmediğini söylemişti. :44:

banada mantiksiz geliyor ama biraz internetten arastirdim az tüketildiginde baskada bircok faydasi varmis,o yüzden gnde bir cay kasigi kadar tüketmenin herhangi bir zararinin olacagini sanmiyorum zayiflatmasada :-))

çörek otunu yemeklerden sonra falan mı yemişti ya da yerken geçen öğünden midesi dolu falan mıydı sık sık azar azar yiyen kişilere çörek otu önermem. mideleri dolu iken yerlerse kilo yapar çörek otu. sadece açken alınırsa zayıflatır.

kendisine sordum nasil yaptigini, yemeklerden yarim saat kadar önce 1 cay kasigi cörek otunu agzina alip iyice cigniyormus ve üzerine bir bardakta su iciyormus,yarim saat sonrada yemek yiyor..gercekten cok zayiflamisti ama belkide onunla baglantili degildir, hernekadar kendisi cörekotundan zayifladim desede..bir denemeye calisacam, biraz agir bir tadi var, bilmiyorum yapabilirmiyim ama bi denemeye calisacam,zaten hergn en az 1 saat kondisyon bisikletini kullaniyorum buara..faydasi olursa sizlerede yazarim bakalim :-))

kizim 2-3 aylikken bende corekotu yedim uzerine su ictim.bol sut yapiyor diye.ama incelme olmamisti..bence kadin baska seyler yapti ama soylemek istememis.hic bisey yapmadim demis..sadece corekotu o kadar inceltmez..

kendisine sordum nasil yaptigini, yemeklerden yarim saat kadar önce 1 cay kasigi cörek otunu agzina alip iyice cigniyormus ve üzerine bir bardakta su iciyormus,yarim saat sonrada yemek yiyor..gercekten cok zayiflamisti ama belkide onunla baglantili degildir, hernekadar kendisi cörekotundan zayifladim desede..bir denemeye calisacam, biraz agir bir tadi var, bilmiyorum yapabilirmiyim ama bi denemeye calisacam,zaten hergn en az 1 saat kondisyon bisikletini kullaniyorum buara..faydasi olursa sizlerede yazarim bakalim :-))
ben onu changing için söylemiştim işe yaramadı dedi ya, tok karnına alınınca şişmanlatıyor. yakın bir zamanda yeyip sonra bir daha yiyecekse hala biraz toktur o yüzden işe yaramamış olabilir diye. çörek otu aç karnına zayıflatıyor zaten.ben foruma bir kaç yere yazmışımdır çörek otu yiyin diye yemeklerden yarım saat önce. zayıflamak isteyenlere.

aslinda hepimizde biliyoruzki ne cörekotu, ne limon ne yesil cay nede diger baska seyler girtlagimiza sahip olmadiktan ve biraz daha fazla hareket etmedikten sonra tek basina yardim etmezler..ben kondisyon bisikletiyle ilgili actigim diger konuda da belirttigim gibi bir haftadir hergün 1 saat evde kondisyon bisikletini sürüyorum, kas yapmasin diye düsük ayarda ve orta tempoda kullaniyorum, televizyonun karsisina geciyorum isten cikip eve gittikten sonra, o günki hangi diziyi seviyorsam aciyorum ve zamanin nasil gectigini bile anlamadan spor yapmak icin ayirdigim vakit doluyor bile dizinin karsisinda,, gercekten deneyim derim..spor yapmak benim icin hep cok zahmetliydii,hicbir zaman tezcanli bir insan olamadim ama en azindan bu sekilde yapinca canim sIkILmiyor ve vakit cabuk geciyor..bu sabahtan itibarende yememede dikkat ediyorum,arkadasimla öyle bir karar aldik, artik aksamlari 7 den sonra hic birsey yenmeyecek ve hergün düzenli spor...
ALLAH im HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN..GERCEKTEN COK ZOR KiLO VERMEK :-(

Back
X