Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah beni çok iyi tahlil etmişsiniz..Çağıralım gelsin demişsiniz ya.
Sizi tanımıyorum ama sizin çok aşırı niyetli olduğunuzu düşünüyorum..
İnsanlar öyle kötü ki..
Herkes sizin kadar temiz bakmıyor birbirine..
Dilerim zarar görmezsiniz bu huyunuz için..
Ah beni çok iyi tahlil etmişsiniz..
keşke içimde biraz kötülük olsa ..
ama işte yok maalesef..
zaten bu arkadaşım o çocuklayken beni aramazdı bile.. Ama o ağladığında ben hep destek oldum..
ne güzel yazdınız öyle ben en iyisi susayım çünkü ayrılınca bile bana dedi ki sende onun annesinden hoşlanmıyordun ben hissettim benim üzerine atmaya çalıştı..İçinizde kötülük olmasın ama.. Biraz daha temkinli yaklaşın.
Siz istiyorsunuz ki herkes mutlu olsun.
Herkesin sorununa çare bulayım.
Ama bunu haketmeyenler de var..
İyilik yapılmaması gerekenler..
Sizin iyiliğinizi kötülük algılayanlar..
Sonra sadece siz üzülürsünüz..
aslında tam olarak da suçlu değildi 5 tane ablası var ve tabiri caizse hepsi evde kaldı ve inanılmaz kötü niyetlier. Tanışmaya gidince çocuk ne içersiniz dememiş . o yüzden bundan sana bişey olmaz diye sürekli fitlemişler..Anlattığın kadarıylaysa aralarında ki mevzu, çocuk paçayı iyi kurtarmış. Bence hiç araya girmeyin. Zaten istese mutlaka iletişime geçerdi.
3 yıldır per perişan olacaksa, ne kadar saçma sebepler nasıl bitirebilmiş hemen kız? Resmen oğlan gidince kıymete binmiş.
Kızın ablaları mı çocuğu kötülemiş? Yoksa kızmı evine gelen görümce adaylarına bişey ikram etmemiş?aslında tam olarak da suçlu değildi 5 tane ablası var ve tabiri caizse hepsi evde kaldı ve inanılmaz kötü niyetlier. Tanışmaya gidince çocuk ne içersiniz dememiş . o yüzden bundan sana bişey olmaz diye sürekli fitlemişler..
Kızın ablaları ... Hemde hiç durmadan gece gündüzKızın ablaları mı çocuğu kötülemiş? Yoksa kızmı evine gelen görümce adaylarına bişey ikram etmemiş?
Anlatip ogunu tekrar yasatirsin cocuk bulasmak istemiyor sanirim cnku kiz birkez yanlis yapmis hemde cocuk askere giderkenaskerde cocuk ne hale gelmistir duzelir birsey olmaz hatirlatip cocugun mutsuz oldugunu gormussun hatrlamasi bile cocuga zarar sen yaraya tuz mu bascan ustune gidip olayin sakinmerhaba hanımlar dünden beri yazıp yazmamakta kararsız kaldım..
konu bu sefer tam olarak benle ilgili değil
benim dostum dediğim arkadaşım yaklaşık 3 sene önce bir aile dostumuzla çıkmaya başladı onları ben tanıştırdım ve çok iyi bir ilişkileri oldu.
Çocuk arkadaşımı ailesiyle falan tanıştırdı tabi kızda çocuğu..
bu arada bizim ilişkimiz soğumaya başladı aklı fikri o çocuktaydı. Ben evleneceğim adamla bile onu tanıştıramadım gelmedi çünkü..
her neyse ben eşimle ilişkime başladıtan yaklasık 1 ay sonra cocuk askere gideceklerdi ve o gece arkadaşım çocuktan ayrılmış. Neymiş efendim çocuk oturacağı evi hala seçmiyormus. Kaynanası olacak kadın buna baskı yaparmış vs. Bunların hepsi varsayım çünkü çocuk benim arkadaşıma göre çook muhteşem bir aileye sahipti. Ve benim arkadaşım çok geçmeden hatasını anladı çocuga yalvardı .. ama olmadı. sonra çocuk bana acayip uzun bir mail attı. Neden ayrıldığını ve bir daha asla barışmayacağını vs.. hemde bu olaylar çocugun askere gitmesinden 1 hafta önce oldu.. askerede sırf arkadaşım için gitti.
geçen gün dısardayken o çocuğu gördüm. Yanıma geldi hayırlı olsun vs dedi. bede teşekkür ettim sonra arkadaşımı sordu bende iyi olmaya çalısıyor dedim oda bana bende iyi olamadım hala falan dedi. Bende o zaman arayalım gelsin dedim. Oda imkanı yok artık, ben o psikolojiye bir daha girmemem ama çok özlüyorum dedi. Sonra vedalaştık ve gitti. Ama kızlar inanın çok mutsuzdu. şimdi sorum şu ben bunu arkadaşıma anlatmadım ümitlenip dahada üzülmesin diye..ama böylede vicanım rahat değil..
çünkü 3 senedir resmen hergün ölüyor.
Bende merak ediyordum,iyi olmusyok est hanfendi halletik o işi iş yerine gidip kadınla konustum bir derdin olursa yardım ederim diye..
o gün bu gündür hiç mesaj arama vs yok..
Benimde aklımdaydın hep bu konuyla ilgili helal olsun çok iyi yapmışsın meseleyi kökünden halletmişsin bir daha da huzurunu bozamaz iyi olmuşyok est hanfendi halletik o işi iş yerine gidip kadınla konustum bir derdin olursa yardım ederim diye..
o gün bu gündür hiç mesaj arama vs yok..
Tamam sözünüzü dinlicembir erkek annesi olarak yazayım,askere gidecekken hiç bir sebep yokken oğlumu üzen kızı tekrar geri istemezdim.bir şekilde engel olurdum.karışmamalısın![]()