Arkadaşımın aşkısın... :(

stilabab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
13
7
34
Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz :KK43:(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum :KK43:(( çıkmazdayım yardım ediiin

anlıyorum ben de böyle düşünüyordum ama geçmişi düşününce bilemiyorum. Çünkü ben kız arkadaşımla tanışmadan önce onunla arkadaştım aramızda bişi yoktu ama iyi anlaşıyoduk. Sonra ben yazı başka bi yerde geçirince onların çıkmaya başladığnı öğrendim. Ama onu seviyorum off.. Şimdi attığı mesajları görünce onu görmezden gelemiyorum :KK43: Çok da iyi bi insan belki gelecekteki eşim olcak bilmiyorum bu yüzden kesip atamıyorum off napcam ben :KK43:

anlıyorum ben de böyle düşünüyordum ama geçmişi düşününce bilemiyorum. Çünkü ben kız arkadaşımla tanışmadan önce onunla arkadaştım aramızda bişi yoktu ama iyi anlaşıyoduk. Sonra ben yazı başka bi yerde geçirince onların çıkmaya başladığnı öğrendim. Ama onu seviyorum off.. Şimdi attığı mesajları görünce onu görmezden gelemiyorum :KK43: Çok da iyi bi insan belki gelecekteki eşim olcak bilmiyorum bu yüzden kesip atamıyorum off napcam ben :KK43:
Burda kaybedeceğin 1 arkadaştan bahsetmiyoruz geriye kalanları da kaybedersin, şahsen arkadaşının sevgiline göz koyan biriyle arkadaşlık yapmazdım. Güvenmezdim, karakterini ortaya koyacaksın. Sen bu musun?

Son düzenleme:
Burda kaybedeceğin 1 arkadaşta bahsetmiyoruz geriye kalanları da kaybedersin, şahsen arkadaşının sevgiline göz koyan biriyle arkadaşlık yapmazdım. Güvenmezdim, karakterini ortaya koyacaksın. Sen bu musun?

Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.

Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.
Kim önemsemez ki böyle birşeyi.. Sen bilirsin ortada birşey yokken yapma bence, varken de yapma diyorum ama sen kafana koymuşsun. Kaybedeceklerine hazır ol sadece.

bence ciddi ilişki olsun, olmasın arkadaşın eski sevgilisi ile çıkılmaz
ama
çok istiyorsan bile önce bi bekle
önce bir teklif etsin o kişi sana, çıkalım desin, seviyorum desin
biraz ısrar etsin
dereyi görmeden paçaları sıvama
sen gidip diyeceksin arkadaşına böyle böyle
çocuk diyecek sana aaaa beni yanlış anladın
hem çocukla olamayacaksın, hem arkadaşından olacaksın

Sakın kimseye birşey anlatma ve arkadaşlığını düşünüyorsan hiç olmamış farzet.
Sevgili gelir geçer, hoşlanmak gelir geçer.
Arkadaşını kaybedersen bu daha çok üzer seni.

Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz :KK43:(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum :KK43:(( çıkmazdayım yardım ediiin
1.Arkadaşını kaybedersin.
2.Muhtemelen diger arkadaşlarını da kaybedersin.Sonuçta illa ki olayı görüp duyucklar.
3.Sana iyi gözle bakmazlar ve dışlayabilirler bile.
4.Şimdi tatlı geliyodur ama ne kadar devam edebileceğini kim bilebilir.Hiç bir seyin garantisi yok.
5.İlerde de ben nasıl böyle bişey yaptım diye kendini yiyip bitireceksin..Arkadaşının aşkı sonuçta.
Hepsini kabullenirim diyorsan buyur meydan senin..

:KK11: Hayatının hatasını yaparsın ..o öyle birbirinin eskisiyle çıkmalar birşey olmamış gibi davranmalar dizilerde olur canım , gerçek hayatta senin adını çıkarıp öyle bir dışlarlar ki feleğin şaşar .. :KK67:

öyle bir durumum yok ama ben birçoğunuzun aksine neden olmasın diye bakıyorum.
eğer arkadaşınız olgun biriyse bunu normal karşılamalı. adı üstünde onun eski sevgilisi. üçünüz de bağımsız bireylersiniz ve hisleri engellemenin yolu yok. arkaşın belki de başkasıyla bir ilişki yaşayacak o çoktan mutluluğu yakalayacak ama siz onun için kendinizi kısıtlayacaksınız. bana mantıksız geliyor. birisi sanki evlenecek misiniz demiş, nerden bilebiliriz ki belki evlenecekler. benim sana tavsiyem arkaşının yeni bir ilişkiye başlamasını bekle ve ondan sonra onunla konuş. çünkü şu an o çocuğa karşı içinde bir şeyler kalmış olabilir işte o zaman yaptığınız hata olur, sanki çıkmak için onların ilişkisinin bitmesini beklemişsiniz gibi bir algı oluşur.

Edit: aklıma bir de şu geldi. acaba bu çocuk arkaşınızı kıskandırmak için sizinle yakınlaşıyor olabilir mi?

bu arada birçok konuda fedakarlıkta bulunduğum arkadaşlarımdan kazık yedim. arkadaşınızla aranızdaki bağ nasıl bilmiyorum ama eger çocuktan onun için vazgeçerseniz bu fedakarlıgı hak eder mi?
bence bu ihtimalleri de göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:
Olmaz dünyada erkek mi kalmadi. Baska asklara yelken acin. Bir gün sizden ayrilip arkadasinizla ciksa hicte hosunuza gitmez. Gerekirse o grupta artık bulusmayin.

bizde bu racona terstir. hoş değil bu. sizi bilemem tabii.
benim arkadaşım ayrıldığım hemde 2 hafta gibi kıaa sürede sevgilime baksa onun yüzüne bakmam

Son düzenleme:
Bir örnek vereyim. Benim arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrildiktan sonra, eski erkek arkadaşının en samimi arkadaşının israrlarina dayanamayıp onunla çıktı. Evlendiler. Nikah sahitleri de eski erkek arkadaşları oldu. Dedigim gibi örnek sadece. Tasvip edip etmediğimle ilgili bir şey demeyeceğim.

X