- Konu Sahibi ladygagali
-
Testi kim yapmş, kim başarılı olmuş, kim paylaşmış tek anlamayan ben miyim?bir arkadasim sosyal medya uzerinde bir ingilizce gramer testi yaptim ve bunun sonuc 100/100 basarili oldum..ve bunu paylasan arkasima cok sasirdigimi soyledim..oda bende dedi bende ama sen zaten anadilin gibi biliyorsun niye sasiriyosun dedim
pardon belki karisik yazmis olabilirim anlamadigin icin kusuruma bakma..canim sikkindi biraz dusundugumu yazdim cokla imlaya bakmadim..Testi kim yapmş, kim başarılı olmuş, kim paylaşmış tek anlamayan ben miyim?
Mind your own business diyemedin mi olur diyene kadar :) canım eziklenmemeyi ogren o kim ki senin bilgi duzeyini ölçüyor. Dogrudam deseydin sen de ayni yerde, özelden yazdin zaten simdi bi de niye burdan yaziosun anlam veremedim diye.
Anladım şimdi ben de uyanamadım tam sanırım o yüzden anlamamış olabilirm:)pardon belki karisik yazmis olabilirim anlamadigin icin kusuruma bakma..canim sikkindi biraz dusundugumu yazdim cokla imlaya bakmadim..
umlu sosyal sitede testler oluyorya onlardan yaptim cok zordu basarili oldum...bunun uzerine sasirdim ve arkadasima sasirmami paylastim oda geri kalan ne varsa hepsini yazdi :)
Kendi işine baksın o, millete akıl vermesin. Kuyruğu dik tut biraz, kırmayayım diye seni ezmesine izin verme.
Anladım şimdi ben de uyanamadım tam sanırım o yüzden anlamamış olabilirm:)
Belki düşümeden gafletle yazmış olabilir, normalde nasıl böyle rencide etme huyu var mı başkalarının yanında?
Yoksa eğer iyi niyetinden şüphe etmediğiniz biriyse, söyleyin şakayla karışık herkese açık ortamda iyi gömdün beni çok sağol tarzında dokundurabilirsiniz. :)
Dediğimi anlamadın herhalde yazmış. Çok ayıpladygagali 25/25 yaptim pes valla hayretler icerisindeyim:)
arkadasim: Bende.....
ladygagali.. sen herzaman mukemmelsin canim:*
arkadasim;; Teşekkürler ama mesajımı anlamadın herhalde...ben senin sonucuna senin şaşırdığın gibi şaşırdım.
ladygagali: ay bende hic ustumede alinmamisim:) dogrusun valla
arkadasim ;;; Yaniiiiiii......sana tavsiye.....dil okuluna kaydını yaptır ve konuşma yeteneğini geliştir. Doğru konuşmayı hemde düzgün cümle kurmayı öğrenirsin.
lady gagali ... olur:*
arkadasim : Kendini geliştirirsin ve bir sonraki işinde faydası olur.
ladygagali : tesekkur ederim :)
dedim gectim yazi bundan ibaret ...yani onu sevdigim icin onu yuceltecek seyler yazdim sonuc bu((((
ladygagali 25/25 yaptim pes valla hayretler icerisindeyim:)
arkadasim: Bende.....
ladygagali.. sen herzaman mukemmelsin canim:*
arkadasim;; Teşekkürler ama mesajımı anlamadın herhalde...ben senin sonucuna senin şaşırdığın gibi şaşırdım.
ladygagali: ay bende hic ustumede alinmamisim:) dogrusun valla
arkadasim ;;; Yaniiiiiii......sana tavsiye.....dil okuluna kaydını yaptır ve konuşma yeteneğini geliştir. Doğru konuşmayı hemde düzgün cümle kurmayı öğrenirsin.
lady gagali ... olur:*
arkadasim : Kendini geliştirirsin ve bir sonraki işinde faydası olur.
ladygagali : tesekkur ederim :)
dedim gectim yazi bundan ibaret ...yani onu sevdigim icin onu yuceltecek seyler yazdim sonuc bu((((
Dediğimi anlamadın herhalde yazmış. Çok ayıp
Birde siz hep tamam olur öpücük
Onda öyle bişey yok
Sevmedim arkadaşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?