Arkadasimin bana karsi olan duygulari

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Mrb arkadaslar
benim cok yakin bir arkadasim var (erkek) tam 8 yildir tanisiyoruz. Herkes imrenirdi bizim dostlugumuza. Ben suan 24 o 28 yasinda. Ayni sehirlerde yasamasak bile yazisiriz vakit oldugunda bulusuruz derdimiz oldugunda hemen arariz vs.

Neyse 8 ay önce acildi bana karsi daha fazla hissettigini söyledi. Ben tabi sok olmustum cünki hic beklemezdim. Ona olumsuz cevap verdim sonucta arkadastik ben ona o gözle bakmadim bakamazdim ve mantikmende olamazdi ikimizle.
O acildiktan sonra artik fazla konusmuyorduk ama yinede derdimiz oldugunda vs. anlatirdik brbirmize. Belli zaman sonra yine normale döndük ben sanmistimki duygulari azda olsa azalmistir ama hayir tam tersine
Dün benimle iletisimini tamammen süresiz kesmek istedigini söyledi. Artik dayanamayacagini ve sonunu bilmeden hergün kendisine eziyet oldugunu dedi. Beni heryerden sildi numarami dahi sildi engelledi

Anlayis göstermekle kizginlikla arasindayim. Bir yandan diyorum 8yillik dostlugumuza nasil yapti bunu diger yandanda ona hak veriyorum sonucta eziyet onun icin. Kafam cok karisik bir yandan kendimide sucluyorum..
Nedense bilmiyorum ama cok üzgünüm aglamakliyim cünki cok degerli birini kaybettim
Ne yapacagimi bilmiyorum

Kafa olarak anlaştığın, dostum diyebildigin biriyle sevgililik de ilerde evlilik de sahane bisey. Bence deneyin. Neden olmasin ki.

Of o kadar tanıdık geldi ki yazdıklarınız bana.. ama olmayınca olmuyor sonuçta. Ben bu yüzden hep mesafemi koyar arkadaş oldugumuzu belli ederim karşımdaki arkadaşıma. Üstüne basa basa hep. Yoksa sonuçları yukardaki gibi oluyor malesef... Çok iyi anlıyorum sizi.

Neden 8 yıllık beraberliğinizde az çok kafa yapınızda belirginleşmiştir.
Yani illa arkadaş diye başladığınız ilişkiyi sevgili olarak göremezmisiniz.
Hazır sevgilinizde yokmuş bence deneyin
Yani adam aşk acısı çekip kıvranacağına şu safhada en doğru kararı almış bu yüzden onu suçlamayın

Bizde de aynı durum oldu şuan iyi ki beni sevmiş diyorum. Eğer kalbinizde bir başkası varsa onu bilemem ama arkadaşınızın canını yakmaya devam etmeyin. Olan olmuş siz de bir karara varın derim :)

Bende arkadaşım dediğime öylebakamıyorum ya anlıyorum sizi.sekiz yıl bi de nasıl aşık olurmuş..kardwş gibi olunur artık

bende de olmuştu üstelik hem benim dostumdu hem de eski sevgilimin dostu. Biz ayrıldıktan aylar sonra bana geldi açıldı ama hem dostum gördüğüm insan, hem eski sevgilimin dostu, çok karmaşıktı. Kabul etsem ortalık kavak yellerine dönerdi valla
Tabi ki öyle bi insan olmadığım için kabul etmedim, arkadaşla iletişimi kesmek istedim, ama öyle daha çok acı çekeceğini söyledi, şimdi birkaç ayda bi mesaj atar. İyi ki kabul etmemişsin o zaman dedi.
Ama sizin durum farklı, deneyebilirsiniz, 8 yıllık tanışıklık var.

sende hiç oluru yok mu yoksa neden yok kafalar mı farklı, fiziksel mi tipin değil? eğer oluru yoksa kızma ve anlamaya çalış.. olan arkadaşlığa oluyor evet ama duyguların da önüne geçilmiyor..
Aslinda ideal biri üstelik bana cokta deger veriyor sirf bu yüzden kabul edebilirdim ama bir sorun var oda benim ailem onu asla bnim sevgilim/es olarak kabul etmezdi

Kafa olarak anlaştığın, dostum diyebildigin biriyle sevgililik de ilerde evlilik de sahane bisey. Bence deneyin. Neden olmasin ki.
Sahane oldugunu düsündükce tahmin edebiliyorum denemekte isterdim ama bnim ailem onu asla kabul etmez(bazi sebeplerden dolayi)

Evet bende genelde erkek arkadaslarla mesafeliyimdir ama bununla 8yildir tanistigimiz icin sanirsam cok rahat davrandim ve böyle olduk cok üzgünüm..

Kafa yapi olarak hersey uyuyor aslinda özellikle bu zamanda zor bulunur evet ama benim ailem onu asla kabul etmezdi bazi sebeplerden dolayi o yüzden cok istesemde olmaz. Ben hic icime baktipta duygularimi sorgulamadim daha cok mantikmen düsündüm hep sanirsam

Bizde de aynı durum oldu şuan iyi ki beni sevmiş diyorum. Eğer kalbinizde bir başkası varsa onu bilemem ama arkadaşınızın canını yakmaya devam etmeyin. Olan olmuş siz de bir karara varın derim :)
Ciddi misiniz? allah dahada mutlu etsin
Ama bende ne yazikki ben istesem bile ailem kabul etmeyecegini bildigim icin bukadar soguk davraniyorum

aaaa neden mezhepler dinler falan mı farklı maddi durumların arasında uçurum mu var memleketler mi farklı? nedir sebep ay böyle diyince çok merak ettim..

aaaa neden mezhepler dinler falan mı farklı maddi durumların arasında uçurum mu var memleketler mi farklı? nedir sebep ay böyle diyince çok merak ettim..
Maddi durum acisindan aramizda cok fark var.. onun sabit bir isi yok
ailem taniyor onu cokta seviyorlar ama arkadasliktan ötesi olsa cok kötü olur

Bende çok yakın bir arkadaşımın farklı duygular beslediğini öğrenince şok geçirmiştim çevreden bizi tanıyanlar evlenmem için çok çabaladılar buna kendi annem de dahil
Sonuç olarak şunu söyleyim birinden biri aşıksa dostluk teknesi yürümüyor o da beni heryerden sildi yıllarca görüşmedik sonra evlendim ben araya giren Zaman sonrası yine konuşmayı denedik olmadı maalesef yıllardır yine görüşüp konuşmuyoruz
Eğer seviyorsan dene belki Mutlu olursun ama olmayacaksa bırak kendi haline çünkü dostluk da olmuyor

Kusura bakma da sonuna kadar haklı. Kızmayın bence.
O size açıldıktan sonra arkadaşlığınız farklı bir boyuta taşınmış oldu. Sevgili boyutunda olmayacaksa dost olarak devam etmeniz zaten mümkün değildi. Bu şekilde görüşmek istememesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…