- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Eminim aslinda ama dünden beri kafam cok karisik. Sevgilim yokSiz ona karşı hiçbir şey hissetmediğinize emin misiniz?Sevgiliniz var mı?
Aslinda ideal biri üstelik bana cokta deger veriyor sirf bu yüzden kabul edebilirdim ama bir sorun var oda benim ailem onu asla bnim sevgilim/es olarak kabul etmezdisende hiç oluru yok mu yoksa neden yok kafalar mı farklı, fiziksel mi tipin değil? eğer oluru yoksa kızma ve anlamaya çalış.. olan arkadaşlığa oluyor evet ama duyguların da önüne geçilmiyor..
Sahane oldugunu düsündükce tahmin edebiliyorum denemekte isterdim ama bnim ailem onu asla kabul etmez(bazi sebeplerden dolayi)Kafa olarak anlaştığın, dostum diyebildigin biriyle sevgililik de ilerde evlilik de sahane bisey. Bence deneyin. Neden olmasin ki.
Evet bende genelde erkek arkadaslarla mesafeliyimdir ama bununla 8yildir tanistigimiz icin sanirsam cok rahat davrandim ve böyle olduk cok üzgünüm..Of o kadar tanıdık geldi ki yazdıklarınız bana.. ama olmayınca olmuyor sonuçta. Ben bu yüzden hep mesafemi koyar arkadaş oldugumuzu belli ederim karşımdaki arkadaşıma. Üstüne basa basa hep. Yoksa sonuçları yukardaki gibi oluyor malesef... Çok iyi anlıyorum sizi.
Kafa yapi olarak hersey uyuyor aslinda özellikle bu zamanda zor bulunur evet ama benim ailem onu asla kabul etmezdi bazi sebeplerden dolayi o yüzden cok istesemde olmaz. Ben hic icime baktipta duygularimi sorgulamadim daha cok mantikmen düsündüm hep sanirsamNeden 8 yıllık beraberliğinizde az çok kafa yapınızda belirginleşmiştir.
Yani illa arkadaş diye başladığınız ilişkiyi sevgili olarak göremezmisiniz.
Hazır sevgilinizde yokmuş bence deneyin
Yani adam aşk acısı çekip kıvranacağına şu safhada en doğru kararı almış bu yüzden onu suçlamayın
Ciddi misiniz? allah dahada mutlu etsinBizde de aynı durum oldu şuan iyi ki beni sevmiş diyorum. Eğer kalbinizde bir başkası varsa onu bilemem ama arkadaşınızın canını yakmaya devam etmeyin. Olan olmuş siz de bir karara varın derim :)
Aslinda ideal biri üstelik bana cokta deger veriyor sirf bu yüzden kabul edebilirdim ama bir sorun var oda benim ailem onu asla bnim sevgilim/es olarak kabul etmezdi
Sahane oldugunu düsündükce tahmin edebiliyorum denemekte isterdim ama bnim ailem onu asla kabul etmez(bazi sebeplerden dolayi)
Maddi durum acisindan aramizda cok fark var.. onun sabit bir isi yokaaaa neden mezhepler dinler falan mı farklı maddi durumların arasında uçurum mu var memleketler mi farklı? nedir sebep ay böyle diyince çok merak ettim..
Maddi durum acisindan aramizda cok fark var.. onun sabit bir isi yok
ailem taniyor onu cokta seviyorlar ama arkadasliktan ötesi olsa cok kötü olur
Mrb arkadaslar
benim cok yakin bir arkadasim var (erkek) tam 8 yildir tanisiyoruz. Herkes imrenirdi bizim dostlugumuza. Ben suan 24 o 28 yasinda. Ayni sehirlerde yasamasak bile yazisiriz vakit oldugunda bulusuruz derdimiz oldugunda hemen arariz vs.
Neyse 8 ay önce acildi bana karsi daha fazla hissettigini söyledi. Ben tabi sok olmustum cünki hic beklemezdim. Ona olumsuz cevap verdim sonucta arkadastik ben ona o gözle bakmadim bakamazdim ve mantikmende olamazdi ikimizle.
O acildiktan sonra artik fazla konusmuyorduk ama yinede derdimiz oldugunda vs. anlatirdik brbirmize. Belli zaman sonra yine normale döndük ben sanmistimki duygulari azda olsa azalmistir ama hayir tam tersine
Dün benimle iletisimini tamammen süresiz kesmek istedigini söyledi. Artik dayanamayacagini ve sonunu bilmeden hergün kendisine eziyet oldugunu dedi. Beni heryerden sildi numarami dahi sildi engelledi
Anlayis göstermekle kizginlikla arasindayim. Bir yandan diyorum 8yillik dostlugumuza nasil yapti bunu diger yandanda ona hak veriyorum sonucta eziyet onun icin. Kafam cok karisik bir yandan kendimide sucluyorum..
Nedense bilmiyorum ama cok üzgünüm aglamakliyim cünki cok degerli birini kaybettim
Ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?