Arkadaşımın bana sitem etmesi, bundan sonra kimseye fikrimi belirtmem 🙄😒

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.997
528
Çok samimi bir arkadaşım var, aynı yerde çalışmıyoruz. Kendisi sağlıkçı. Genellikle beni hep arar çoğu şeyi paylaşırız. Arkadaşımın sevgilisinin iş yerindeki sözde özel kalem bir kız zırt pırt arkadaşımın sevgilisini arıyormuş. Ordaki çalışanların kimin hakkında ne konuştuğunu ses kaydı alıp muhatabına atıyormuş. Yani şöyle; diyelim ki ben orda çalışıyorum ve işciler benim hakkımda konuşuyor, hemen ses kaydı alıp bana atıyor ya da amire atıyor. Koca koca adamlar oradaki dedikodu yapan kızların arkasına düşmüş, bunlardan biri de arkadaşımın sevgilisi. Hemen dedikodu yapan işçilerin iş yerlerini değiştirmişler. Arkadaşıma; eşşek kadar 30lu yaştaki herifler kadın dedikodusuna niye karışıyorlar, o kızın hükmü ne ki onun lafıyla hareket ediyorlar dedikodusuz iş yeri mi var? Ayrıca kızın yaptığı suç diyerek gaz verdim, aslında gaz vermedim bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Oradaki kız suç işliyor binevi. Bir de orada kızı tehdit eden birisi olmuş hemen ekran resmini alıp arkadaşımın sevgilisine atmış beni tehdit ediyorlar diye. Bu konu için de bayağı doldurdum 😁 Gitsin amire söylesin senin sevgilin orada sıradan bir çalışan ne alaka diye. Bugün beni aramış, sen bana gaz verdin dün çok kötü kavga ettik diyor. Mesafe koymalı mıyım yanlış mı yaptim ? Ve de haksız mıyım?

Çok samimi bir arkadaşım var, aynı yerde çalışmıyoruz. Kendisi sağlıkçı. Genellikle beni hep arar çoğu şeyi paylaşırız. Arkadaşımın sevgilisinin iş yerindeki sözde özel kalem bir kız zırt pırt arkadaşımın sevgilisini arıyormuş. Ordaki çalışanların kimin hakkında ne konuştuğunu ses kaydı alıp muhatabına atıyormuş. Yani şöyle; diyelim ki ben orda çalışıyorum ve işciler benim hakkımda konuşuyor, hemen ses kaydı alıp bana atıyor ya da amire atıyor. Koca koca adamlar oradaki dedikodu yapan kızların arkasına düşmüş, bunlardan biri de arkadaşımın sevgilisi. Hemen dedikodu yapan işçilerin iş yerlerini değiştirmişler. Arkadaşıma; eşşek kadar 30lu yaştaki herifler kadın dedikodusuna niye karışıyorlar, o kızın hükmü ne ki onun lafıyla hareket ediyorlar dedikodusuz iş yeri mi var? diyerek gaz verdim, aslında gaz vermedim bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Oradaki kız suç işliyor binevi. Bir de orada kızı tehdit eden birisi olmuş hemen ekran resmini alıp arkadaşımın sevgilisine atmış beni tehdit ediyorlar diye. Bu konu için de bayağı doldurdum 😁 Gitsin amire söylesin senin sevgilin orada sıradan bir çalışan ne alaka diye. Bugün beni aramış, sen bana gaz verdin dün çok kötü kavga ettik diyor. Mesafe koymalı mıyım yanlış mı yaptim ? Ve de haksız mıyım?
Kendi aklı olmayan insanla konuşmayın. Hayatımda ilk defa sen gaz verdin ben de kavga ettim diyen birini duyuyorum. O kadar saçma ki ne diyeceğimi bilemedim. Kendi aklı yok muymuş da sizin dediklerinizi sadece gaz olarak algılayıp hemen kavga etmiş. Diyelim etti, bunun neticesinde niye sizi suçlu çıkaracak şekilde bir çıkarım yapmış. Ahahaha ay sinirden güldüm

Kendi aklı olmayan insanla konuşmayın. Hayatımda ilk defa sen gaz verdin ben de kavga ettim diyen birini duyuyorum. O kadar saçma ki ne diyeceğimi bilemedim. Kendi aklı yok muymuş da sizin dediklerinizi sadece gaz olarak algılayıp hemen kavga etmiş. Diyelim etti, bunun neticesinde niye sizi suçlu çıkaracak şekilde bir çıkarım yapmış. Ahahaha ay sinirden güldüm
Ayrıca haksız da sayılmam her cümlemde haklıyım. Midem bulandı sevgilisinden. Benim şikayet edesim geldi valla.

Çok samimi bir arkadaşım var, aynı yerde çalışmıyoruz. Kendisi sağlıkçı. Genellikle beni hep arar çoğu şeyi paylaşırız. Arkadaşımın sevgilisinin iş yerindeki sözde özel kalem bir kız zırt pırt arkadaşımın sevgilisini arıyormuş. Ordaki çalışanların kimin hakkında ne konuştuğunu ses kaydı alıp muhatabına atıyormuş. Yani şöyle; diyelim ki ben orda çalışıyorum ve işciler benim hakkımda konuşuyor, hemen ses kaydı alıp bana atıyor ya da amire atıyor. Koca koca adamlar oradaki dedikodu yapan kızların arkasına düşmüş, bunlardan biri de arkadaşımın sevgilisi. Hemen dedikodu yapan işçilerin iş yerlerini değiştirmişler. Arkadaşıma; eşşek kadar 30lu yaştaki herifler kadın dedikodusuna niye karışıyorlar, o kızın hükmü ne ki onun lafıyla hareket ediyorlar dedikodusuz iş yeri mi var? Ayrıca kızın yaptığı suç diyerek gaz verdim, aslında gaz vermedim bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Oradaki kız suç işliyor binevi. Bir de orada kızı tehdit eden birisi olmuş hemen ekran resmini alıp arkadaşımın sevgilisine atmış beni tehdit ediyorlar diye. Bu konu için de bayağı doldurdum 😁 Gitsin amire söylesin senin sevgilin orada sıradan bir çalışan ne alaka diye. Bugün beni aramış, sen bana gaz verdin dün çok kötü kavga ettik diyor. Mesafe koymalı mıyım yanlış mı yaptim ? Ve de haksız mıyım?
Sana durumu anlatmış sen de kendi açımdan yorumlamissin. Aklı fikri olan biri gaza gelmeseydi. Haklısın amir varken sıradan çalışan ne alaka. Ayrıca ortalığı karıştıran ses kaydı alan kişiyle bu yakınlık neden ? Mesafeye gerek yok arkadaşın sevgilisi tarafından manipülasyona uğruyor o da yansımasını sana yapıyor.

Sana durumu anlatmış sen de kendi açımdan yorumlamissin. Aklı fikri olan biri gaza gelmeseydi. Haklısın amir varken sıradan çalışan ne alaka. Ayrıca ortalığı karıştıran ses kaydı alan kişiyle bu yakınlık neden ? Mesafeye gerek yok arkadaşın sevgilisi tarafından manipülasyona uğruyor o da yansımasını sana yapıyor.
O zaman bana danışmasaydı ay sinir oldum 😁🧿

Bu safoşun ayran budalası sevgülüsünü ayakta uyutuyor o safinaz kız, kendi ateşi tutmaya g.tü yok, maşa bulmuş kullanışlı.

O zaman bana danışmasaydı ay sinir oldum 😁🧿
Ya muhabbet etmiş o da aman abartma boşver. Her arkadaş arasında olur böyle şeyler.ben çok yakın arkadaşımı kazık atmadikca silmem. Kız da sevgilisiyle tartışmış sana da sitem etmiş iki laflasir unutursunuz benceeee ama aranızdaki ilişki nedir bilemmem.

Son sürat haklısınız ama hep söylerim kari koca ipektir arayan giren köpektir diye evet karı koca değiller ama çiftlerin arasına girilmeme taraftarıyım araya giren arada kaynıyor 🙄🙄🙄

insanlara yoruma açık konular anlatılırsa konuşma akışında herkes de fikrini beyan eder elbette. sizden duyduğu ile kavga çıkardıysa kendi hatası, siz git kavga et mi dediniz sanki. maalesef ikili ilişkilerde dışarıdan yorum yapan kişi hep suçlu duruma düşürülüyor. mesafe koymanıza gerek yok bence ,düzelirlerse geçer gider. siz de bir daha yorum yapmazsınız.

Bu safoşun ayran budalası sevgülüsünü ayakta uyutuyor o safinaz kız, kendi ateşi tutmaya g.tü yok, maşa bulmuş kullanışlı.
Söyleyince suçlu oluyoz. Bütün adamlar o kızın ağzının içine niye bakıyormuş ben de buna şaşırdım. Kuyruğu şüpheli.

Söyleyince suçlu oluyoz. Bütün adamlar o kızın ağzının içine niye bakıyormuş ben de buna şaşırdım. Kuyruğu şüpheli.
Dedikodu getiriyor diye. Sevgülüsü amir değilse maşa olarak kullanmaya çalışıyor kız bunu. Dişiliğini de kullanmaktan çekinmez bu he, abla amma hırslı.😁😁😁

Siz gazı kavga etsinler diye vermemişsiniz ki. Adam kalın kafalı olduğu için sizin fikirleriniz çürüğe mi çıkıyor? Mevzu sizin doğruyu söylemeniz de değil. Arkadaşınızın doğruyu söylemesi de değil. Kullanıldığını kabullenemeyen bir adamın kavga çıkarması. Bunu görememek arkadaşınızın kendi problemi.

Bugün beni aramış, sen bana gaz verdin dün çok kötü kavga ettik diyor. Mesafe koymalı mıyım yanlış mı yaptim ? Ve de haksız mıyım?
Kendi aklı yokmuymuş? Kullansaymış. Bana böyle diyen biriyle görüşmezdim ya mesafe koy araya. insanlar çok garip ya hem anlatıyor akıl alıyor hemde gaz verdin diyo.

Amaaan bir daha hiç derdinj dinleme, laylaylom buluş öylesine. Benim de bir arkadaşım var . Annesinin ağzıyla hareket eden,evde her olanı annesine yetiştiren, eşine harcadığı yirmi liraya bile üzülen, eve alisveris yapsa on gün konuşan kocasını kötülerdi. Bir gün bir olay anlattı, dedim "bu cümleyi kuran biriyle evliliğin anlami yok ki. Hiç sanmam düzeleceğini, seni eşi yerine koymuyor" sonra bana dedi ki "sana kalsa herkes kocasını bosasin zaten"
😂😂😂
Sonra çocuk falan doğurdu , şimdi çocuğu için katlanıyor :)
Boşver
Laylayloma katil. Derdini anlatırsa da bu konuyu hatırlat, dinleme

Back
X