- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Çok samimi bir arkadaşım var, aynı yerde çalışmıyoruz. Kendisi sağlıkçı. Genellikle beni hep arar çoğu şeyi paylaşırız. Arkadaşımın sevgilisinin iş yerindeki sözde özel kalem bir kız zırt pırt arkadaşımın sevgilisini arıyormuş. Ordaki çalışanların kimin hakkında ne konuştuğunu ses kaydı alıp muhatabına atıyormuş. Yani şöyle; diyelim ki ben orda çalışıyorum ve işciler benim hakkımda konuşuyor, hemen ses kaydı alıp bana atıyor ya da amire atıyor. Koca koca adamlar oradaki dedikodu yapan kızların arkasına düşmüş, bunlardan biri de arkadaşımın sevgilisi. Hemen dedikodu yapan işçilerin iş yerlerini değiştirmişler. Arkadaşıma; eşşek kadar 30lu yaştaki herifler kadın dedikodusuna niye karışıyorlar, o kızın hükmü ne ki onun lafıyla hareket ediyorlar dedikodusuz iş yeri mi var? Ayrıca kızın yaptığı suç diyerek gaz verdim, aslında gaz vermedim bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Oradaki kız suç işliyor binevi. Bir de orada kızı tehdit eden birisi olmuş hemen ekran resmini alıp arkadaşımın sevgilisine atmış beni tehdit ediyorlar diye. Bu konu için de bayağı doldurdum
Gitsin amire söylesin senin sevgilin orada sıradan bir çalışan ne alaka diye. Bugün beni aramış, sen bana gaz verdin dün çok kötü kavga ettik diyor. Mesafe koymalı mıyım yanlış mı yaptim ? Ve de haksız mıyım?