arkadaşımın bir problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
kızlar merhaba konu sahibi ben değilim arkadaşım yanında düşüncelerinizi merak ediyor........

arkadaşım; kızlar erkek arkadaşımla güzel giden bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın erkek arkadaşı ile erkek arkadaşının sevdiği kızın yanına gitceklermiş ben çalışıyorum beni davet etmediler yanına gitcekleri kızda çalışıyormuş at çiftliğinde ata falan binceklermiş benim erkek arakdaşımda yoldaş olmak için gidiyor yanında bana doğru gelmedi bu durum karşısında ne tepki versem nasıl mantıklı olur yoksa hiç umursamasammı ?

Teklif edilebilirdi bir de ben erkek arkadaş yerinde olsam da tabiri caizse sevgililerin yanında “sap” gibi ya hiç gitmezdim ya da sevgilimi de yanıma alırdım. Benim düşüncem.
Ama olay yapılacak bir şey yok. Tepki vermesin bence. Bir de 3ü daha önceden arkadaştıysa daha anlaşılır olabilir, birlikte vakit geçirmek istemiş olabilirler.

Sizi çağırmamaları bana absürt geldi. Bence altında başka bir şey var

Nacizane teklif edebilirdi

Aaa gerçekten mi? Erkekler yanlarında sevgilileri olmadan bir kızla aynı ortamda bulunabiliyorlar mıymış? Ben yasak diye biliyorum. Normal şartlarda sevgili olunca göbekler birbirine bağlanıyor ve tüm aktiviteler birlikte yapılmıyor muydu? Çok şaşkınım şu an...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…