Yani tepki koyulacak pek bir şey yok gibi..Arkadaşlarıyla vakit geçirmeye gidiyor sonuçta..
[/QUOTE
erkek erkeğe değiller ya bir kızın yanına gitcekler ondan dolayıYani tepki koyulacak pek bir şey yok gibi..Arkadaşlarıyla vakit geçirmeye gidiyor sonuçta..
erkek erkeğe değiller ya bir kızın yanına gitcekler ondan dolayıSorun edilecek bir şey yok bence
Belkide kızın bir kız arkadaşı da onlara eşlik edecekerkek erkeğe değiller ya bir kızın yanına gitcekler ondan dolayı
erkek erkeğe değiller ya bir kızın yanına gitcekler ondan dolayı
gitcekleri yer 1 saat uzaklıkta ve ben çalışıyorum buna bağlıyorum davet etmemelerini ama işte aklımı kurcalıyorSizi çağırmamaları bana absürt geldi. Bence altında başka bir şey var
tamam sakin olGrupmu yapacaklar sanki?
At ciftligi, adamlar biraz doga görmek, biraz gezmek istiyorlar. Ne var bunda? Kizda arkadasinin sevgilisi.
Ya kusura bakma ama igrenc düsünceler seninki.
ahaha kafama sokmaBelkide kızın bir kız arkadaşı da onlara eşlik edecek
Nacizane teklif edebilirdiTeklif edilebilirdi bir de ben erkek arkadaş yerinde olsam da tabiri caizse sevgililerin yanında “sap” gibi ya hiç gitmezdim ya da sevgilimi de yanıma alırdım. Benim düşüncem.
Ama olay yapılacak bir şey yok. Tepki vermesin bence. Bir de 3ü daha önceden arkadaştıysa daha anlaşılır olabilir, birlikte vakit geçirmek istemiş olabilirler.
tamam sakin ol
bende sevgilisine yan gözle bakarmı diye sormamışım değilmi ? beni davet etmemesi ve doğru olmadıgından yakınmışımBen sakinim, neticede sevgilisinin arkadasinin sevgilisine yan gözle bakacagini düsünen ben degilim
Çok fazla yakın erkek arkadaşım oldu neler neler yaparlardı aklıma ilk bu geldiahaha kafama sokma
TeşekkürlerÇalışıyor olduğunuz için sizi çağıramamıştır kötü birşey yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?