- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
Bence yine de davet edebilirlerdi nezaketengitcekleri yer 1 saat uzaklıkta ve ben çalışıyorum buna bağlıyorum davet etmemelerini ama işte aklımı kurcalıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yine de davet edebilirlerdi nezaketengitcekleri yer 1 saat uzaklıkta ve ben çalışıyorum buna bağlıyorum davet etmemelerini ama işte aklımı kurcalıyor
gitcekleri yer 1 saat uzaklıkta ve ben çalışıyorum buna bağlıyorum davet etmemelerini ama işte aklımı kurcalıyor
teşekkür ederimSiz çalışsanız da ne nezaketen sorması gerekirdi. Ben gitmelerini abes görmedim ama sormaması garip. Aklıma kötü bir şey de getirmezdim ama sormadı diye üzülürdüm
yan yanayız konu sahibi ben yazıyorum zaten :)Hani konu sahibi sen degildin?![]()
yan yanayız konu sahibi ben yazıyorum zaten :)
keyfimiz öyle istedi sen niye bukadar sıkıntı yaptınki hayırdır ? birde düzgün yazabilsenHayirdir, üyelik niye almiyormus arkadasin? Cokmu zor, pahali birseymis?
Yalnız siz de pek düzgün yazmıyorsunuz. Başkasına konuşmadan önce, keşke kendimiz daha iyi olabilsekkeyfimiz öyle istedi sen niye bukadar sıkıntı yaptınki hayırdır ? birde düzgün yazabilsen
İyi de gidecekleri kişi arkadaşının sevgilisi değil mi?Ben mi yanlış anladım?erkek erkeğe değiller ya bir kızın yanına gitcekler ondan dolayı
Tepki verecek ne var onu anlamadımkızlar merhaba konu sahibi ben değilim arkadaşım yanında düşüncelerinizi merak ediyor........
arkadaşım; kızlar erkek arkadaşımla güzel giden bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın erkek arkadaşı ile erkek arkadaşının sevdiği kızın yanına gitceklermiş ben çalışıyorum beni davet etmediler yanına gitcekleri kızda çalışıyormuş at çiftliğinde ata falan binceklermiş benim erkek arakdaşımda yoldaş olmak için gidiyor yanında bana doğru gelmedi bu durum karşısında ne tepki versem nasıl mantıklı olur yoksa hiç umursamasammı ?