Arkadaşımın Büyük Sorunu

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Kızlar merhaba yeni evlenen bir arkadaşım ilk gecesinde çok acı çektiği için ilişkiye tam girememişler ve sadece 1 kere denemişler yapamamışlar acısına dayanamadığı için. Arkadaşından uyuşturucu krem (emla vs.) ile ilişkiye girdiğini öğrenmiş canının hiç acımadığını söylemiş. Ama aranızda böyle bir tecrübesi olan var mı? Fikir verirseniz seviniriz. Tek umudu o kaldı eğer faydasını gördüyseniz yazar mısınız Hoppa

Kızlar merhaba yeni evlenen bir arkadaşım ilk gecesinde çok acı çektiği için ilişkiye tam girememişler ve sadece 1 kere denemişler yapamamışlar acısına dayanamadığı için. Arkadaşından uyuşturucu krem (emla vs.) ile ilişkiye girdiğini öğrenmiş canının hiç acımadığını söylemiş. Ama aranızda böyle bir tecrübesi olan var mı? Fikir verirseniz seviniriz. Tek umudu o kaldı eğer faydasını gördüyseniz yazar mısınız Hoppa
Gerçekten ilginç arkadaşın cinselliği ne sanıyor acaba sadece erkek zevk alsın o öyle yatsın falan mı uyuşmuş şekilde nasıl zevk almayı planlıyor

Beni de dinlemiyor ki. Kendini tut kendini sık diyorum ama yapamıyor.. Anladığım kadarıyla vajinismus değil dayanamama problemi var.

Sizin kendini tut dayan demenizle olacak şey de değil bu. Uzman yardımı gerekiyor..
Siz biz bilemeyiz vajinusmus mu yoksa başka şey mi?

Mesela dün burada konu açan bir üyenin operasyona ihtiyacı varmış çünkü zar kalınlığından aşırı kanaması oluyormuş. Kişi bunu nereden bilebilir doktor söyler ancak..

Vajinaya öyle kimyasallar sürülmez hiç mi bir şey bilmiyor bu insan?

emla etkisi geçtikten sonra çok kötü can yakıyor, ben farklı bir tedavi için kullanmak zorundaydım ve doktora kullanmayalım diye yalvarıyordum.

haklısın canm ama sadece 1 kerelik olması için onu denemek istemiş henüz tam birleşme olmamış kii bu yüzden uzgun birz
Bir iki ne fark eder karşılıklı olması gerekiyor bunun arkadaşını da üzmek istemem ama emla hadi süreyim uyuşsun tipi bir krem değil kullanım şekli uzun ve değişik sadece üst deriyi uyuşturuyor içeriye etkisi yok

dün de bir arkadaşın konusuna yazdım. bu iş "dayanamıyor iki dk kendini sıkamıyor" gibi basit bir şey değil. mutlaka ama mutlaka bir jinekoloji hekimine görünmesi lazım. aynı şey benim de başıma geldi, öğrendik ki zarda sorun var, ameliyat oldum. sene oldu 2019 neredeyse el insaf...

Gerçekten ilginç arkadaşın cinselliği ne sanıyor acaba sadece erkek zevk alsın o öyle yatsın falan mı uyuşmuş şekilde nasıl zevk almayı planlıyor

Yıl 2018 hala genç kızlarımızın durumu çok vahim :işsiz:

Seksin ne olduğunu bilmeyen öğrenemeyen evli kadınlar ve anneler dolu ortalık..

Yıl 2018 hala genç kızlarımızın durumu çok vahim :işsiz:

Seksin ne olduğunu bilmeyen öğrenemeyen evli kadınlar ve anneler dolu ortalık..
Yani ne denebilir ki kendi vücudunu tanımıyor bilmiyor cinsel istek yok sadece erkek için var olan bir şey sanıyor ve biri acıyor dedi diye korkuyor şaka gibi gerçekten

İlk deneyimini hep kötü hatırlayacak uyuşuk şekilde olmaz o iş.

Doktora da gitmeden deneyeyim diyorsa güzel bir romantik ortamda uzun ön sevişme süresi ile zorlamadan bi kaç günde bir denesinler
Kayganlaştırıcı da kullansınlar

Kendini sıkması kendini kasması onun acısını hafifletmez aksine daha çok acı çekmesine sebep olur. İlk yapması gereken şey doktora gitmek acı çekmesine sebep olan şeyin teşhisini burda kimse koyamaz. kremlerle falan olacak şey değil ki bu ya...illa yok ben doktora gitmem diyorsa illa krem sürcem diyorsa çok daha büyük sıkıntılara yol açabilir bu sefer seve seve doktora gitmek zorunda kalır.

Back
X