arkadasimin davranisi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.

Son düzenleme:
Yani biraz sizde de hata olmuş. 16 yaşında kızının evinin 1+1 olduğunu bilmenize rağmen temizlik teklifi yapmışsınız. Iyi niyetli yaklaşim da keşke yardımı bisiler hazırlamak ne bileyim evi olacaksa düzenlemek anlamında söyleşeydiniz.arkadaşıniz 'da biraz kullanmayı seven biri gıbı. Nezaketen teşekkür edip istememliydi dünden razıymış gibi bi de plan program yapmış hanım

evet yuz bulup astarini ister gibi cok dogru dedin. hatta diyoki masa varmista agirmis biraz onu beraber alta indirelim diyo senin esin napyo acaba
Gerçekten insanlar ne kadar yüzsüz 😶 doğumda arkadaşım temizliğe gelmek istediğini söyledi tutup dabüyük işleri nasıl beklerim ondan . Eşim ne güne duruyor . Baktın eşinde bir işe yaramıyor tut bir günlük yardımcı mis gibi olsun evin .

Yani biraz sizde de hata olmuş. 16 yaşında kızının evinin 1+1 olduğunu bilmenize rağmen temizlik teklifi yapmışsınız. Iyi niyetli yaklaşim da keşke yardımı bisiler hazırlamak ne bileyim evi olacaksa düzenlemek anlamında söyleşeydiniz.arkadaşıniz 'da biraz kullanmayı seven biri gıbı. Nezaketen teşekkür edip istememliydi dünden razıymış gibi bi de plan program yapmış hanım
ben iyi niyetli yaklastim ama cok sinir oldum

ben iyi niyetli yaklastim ama cok sinir oldum
O gün kendine başka is çıkarıp geri cevir bence. Bebeklerin küçükken sende basından büyük işlere kalkışma. Hayır yaparsın bi de üstüne burası olmamış şuraya bidaha mi el atsak diye beğenmez işini:))

Back
X