Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim takıldığım 1+1 eve 4 kişi nasıl sığıyorarkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
neden arkadaşsınız bu durumu sorgulayın derimarkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
Yani adettendir, sorulur bir ihtiyacın var mı diye. Karşı taraf da genelde sağolasın canım çok şükür yok der ve bu muhabbet biter.arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
sogudum zaten yaneden arkadaşsınız bu durumu sorgulayın derim
arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
yok gitmedim hayir bide 1 2 saate bitermi dolaplar tek tek cikartilip yerlestirelecek dedi kendin yap ozaman napiverem sinir oldugum icin konu actimda. kimseye iyi davranmican ama iste herkeste boyle degilki arkadasim bana dese ben saol valla biz hallederiz dee kapatirim konuyuSiz de lüzumsuz bir teklifte bulunmussunuz kusura bakmayın da 1+1 evi 16 yaşındaki kızıyla beraber birkaç saatte bitirirler siz neden iki tane küçük cocugunuz varken temizlige yardım edeyim diyorsunuz? Kullandirmayin kendinizi yorumları okumadım ama umarım bu kadının size yaptığı gündelikçi muamelesinden sonra o evi temizlememissinizdir.
Kusura bakma rahatsızım, kendi evimi bile temizleyemiyorum, zahmet edip gelmeyin de. Bundan dolayı kırılıp küserse de hiç durmasın, sizi temizlikçi yerine koyuyor resmen.konumla ilgilenen arkadaslar... ben cocuklarla zor oluyo ta oraya da gelemiyorum sicak vs dedim. bana esimle gelip seni aliriz biz dedi:))) senin ev ne kadarki zaten dedim laf arasinda kucil ev yaparsin dedim resmen benim dediklerimi aldirmadan gel sen iste camlari falan silersin diyo gercekten sok oldum ben uygun dille resmen gelmek istemiyorum demis olmusum degilmi... ararsa bahane uydurcam evde degiliz falan diyecegim
Alınganlık yapmıyorsunuz. Düğün yapacak maddi durumu varmış. Yardımcı bir kadın bulsun. Böyle insanlara pişkin olmak gerekiyor. Bunları düşünüp strese girmeyin dediğin tür temizliği yapamam kusura bakma deyin.arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.