Kıskanç insanlardan uzak durun ve mesafenizi koyun.Malesef arkadaşınız kötü niyetli biri.Evliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?
İyiliğinizi istemeyen bir insan olduğu ortada bence etrafınızdan uzaklaşmanız gereken birisi , uzaklaştırmak size fazla geliyorsa en azından sosyla medyadan paylaşımlarınızı ona gizleyin derim , görüp nazar etmesin diyeEvliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?
Kıskanmış..Evliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?
Ya paylaşım yapmayın, yada o kişiyi engelleyerek yapın. Bariz kıskanıyorEvliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?
Mesafe koy,ne münasebet sizi rüyasında galan görüyor Kafasına sizi takmış bence oturup ben mutsuzum onlar mutlu diye düşünüp rüyasında görüyor benceEvliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?
Aahahaah valla güzel taktik deniycemYa da o ruyamda gordum dedigi sabahin aksamlarinda mesaj at "ay sen ne zaman bizi ruyanda gorsen aksama kocam ya yemege cikariyor ya da hediye aliyor nolur hep göööör" de
Bi daha görmez
Gülümseyerek tatlı tatlı sanki şakalaşıyor gibi '' hayırdır kız yoksa eşimle kavga etmemi mi istiyorsun da rüyalarına giriyor'' diyin . Ne alaka diyecek. valla alakasını sen söyleyeceksin diyin ama hepsi 32 diş gülümseyerek denmeli :)) Bişi derse aaaa neden yanlış anladın aşkolsun diyin ve bir daha görüşmeyin. Msjlarına dönmeyin.Evliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?
Rüyalar tersine çıkarmış deyin.
İyiliğinizi istemiyorsa ve böyle düşündüğünüze inanırsa, iyi anlaştığınıza dair rüyalar anlatır belki sonrasında. O zaman da kalbin çok temiz, aynen öyleyiz kocamla dersiniz. Zaten muhtemelen hepsini uyduruyordur rüyaların. Arkadaş da kafayı yer. Böyle bir doğal seleksiyon düşündüm ama uygulama aşamasında arkadaşınızdan kaynaklanabilecek aksilikler olabilir
Aslında en temizi böyle enerji emici kişileri hayatımızdan çıkarmak ama o konuda fikir sormamışsınız.
Mesafe koydum aslında binde bir yazdığı durumlarda beni rüyasında gördüğünü söyler ben niyeti konusunda aslında emin olmak istedim.Rüyalar tersine çıkarmış deyin.
İyiliğinizi istemiyorsa ve böyle düşündüğünüze inanırsa, iyi anlaştığınıza dair rüyalar anlatır belki sonrasında. O zaman da kalbin çok temiz, aynen öyleyiz kocamla dersiniz. Zaten muhtemelen hepsini uyduruyordur rüyaların. Arkadaş da kafayı yer. Böyle bir doğal seleksiyon düşündüm ama uygulama aşamasında arkadaşınızdan kaynaklanabilecek aksilikler olabilir
Aslında en temizi böyle enerji emici kişileri hayatımızdan çıkarmak ama o konuda fikir sormamışsınız.
Çok sık paylaşım yapmam sadece evliliğin ilk ayları belki o anki hevesle çok paylaştığım oldu ama şuan daha dikkat ediyorum.Negatif enerjisini yansıtmaya çalışıyor birde eşinizle ailenizle neden paylaşım yaparsınız anlamam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?