Arkadaşımın davranışı

Mavilim00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
52
8
36
Evliyim ve bir bayan arkadaşım sürekli rüyasında eşimle benim kavga ettiğimi anlaşamadığımı söylüyor bana anlatıyor sürekli.. ve bu bayan arkadaşım biraz tuhaf biri ona kurs bulsa beraber gidelim dese kendisi haber vermeden hemen gider bilgi paylaşmayı sevmez birinin gelişmesini istemez kısacası. Eşiyle de çok mutlu değil ve ben eşimle güzel paylaşımlar yapıyorum rüyasına olumsuz şeyler girecek bir durum da yok ortada.. Rüyayla enerjimi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum bu yüzden çok dinlemiyorum onu surekli rüyasını yazar bana ben en son çok da anlam yükleme dedim artık. Neden böyle yapıyor sizce?

Rüyalar tersine çıkarmış deyin.
İyiliğinizi istemiyorsa ve böyle düşündüğünüze inanırsa, iyi anlaştığınıza dair rüyalar anlatır belki sonrasında. O zaman da kalbin çok temiz, aynen öyleyiz kocamla dersiniz. Zaten muhtemelen hepsini uyduruyordur rüyaların. Arkadaş da kafayı yer. Böyle bir doğal seleksiyon düşündüm ama uygulama aşamasında arkadaşınızdan kaynaklanabilecek aksilikler olabilir
Aslında en temizi böyle enerji emici kişileri hayatımızdan çıkarmak ama o konuda fikir sormamışsınız.

Kıskanç insanlardan uzak durun ve mesafenizi koyun.Malesef arkadaşınız kötü niyetli biri.

Hayatinizdan cikarin
Yok cikaramam diyorsaniz da hikayelerinizi ona gizleyin
Hatta yine ayni ruyayi gorurse ay nerden bildin malum olmus dunden beri trip atiyorum ona falan diyip ayrinti vermeden gecistirin
Iliskimiz harika mesaji vermeyin
Kem göze inanirim

İyiliğinizi istemeyen bir insan olduğu ortada bence etrafınızdan uzaklaşmanız gereken birisi , uzaklaştırmak size fazla geliyorsa en azından sosyla medyadan paylaşımlarınızı ona gizleyin derim , görüp nazar etmesin diye

Ben olsam ‘cnm sen sürekli beni ve eşimimi düşünüyorsun ki rüyalarında hep biz varız’ derim o zaten bu lafıma bozulup kendisi bana küser böylelikle bu arkadaştan kurtulmuş olurum. Ne münasebet yani insan bi kere rüya gördü anlattı diyelim hadi bi daha tekrarlarsa ben bunun rüya olduğunu düşünmem belli ki aklında sürekli sizin evliliğiniz var, rüya ayağına yatıp ağzınızı arıyor sizde kavgalımısınız ne durumdasınız diye hatta temennisi sizin eşinizle kavga etmenizdir gibi algıladım.

Kıskanmış..
Rüya gördüğü filan da yok, sizi etki altında bırakmaya çalışıyor..

E boz sende.
Aman canım sende benle eşime taktın biz iyiyiz dersin.
Insanlar güzel giden şeyleri bozmak ister yani bazı insanlar herkes değil tabi
Kendi işine baksınlar

Ya paylaşım yapmayın, yada o kişiyi engelleyerek yapın. Bariz kıskanıyor

Mesafe koy,ne münasebet sizi rüyasında galan görüyor Kafasına sizi takmış bence oturup ben mutsuzum onlar mutlu diye düşünüp rüyasında görüyor bence

Kişiliğinden dolayı uzun süredir mesafeliyim zaten ben rüyalara çok da anlam yükleme dedim aralıklı yazdığı zamanlarda böyle bir durum oldu. Aynen dediğiniz gibi de düşündüm buradan herkese sormak istedim.

Gülümseyerek tatlı tatlı sanki şakalaşıyor gibi '' hayırdır kız yoksa eşimle kavga etmemi mi istiyorsun da rüyalarına giriyor'' diyin . Ne alaka diyecek. valla alakasını sen söyleyeceksin diyin ama hepsi 32 diş gülümseyerek denmeli :)) Bişi derse aaaa neden yanlış anladın aşkolsun diyin ve bir daha görüşmeyin. Msjlarına dönmeyin.

Mesafe koydum aslında binde bir yazdığı durumlarda beni rüyasında gördüğünü söyler ben niyeti konusunda aslında emin olmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…