- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Şu hayatta zaten ne çekiliyorsa en yakınlarından darbe yiyor insanlar arkadaş,kardeş,akraba yapacak birşey yok önüne bakacak artık eğer çok sorun ediyorsa ki ediyor galiba hala seviyor o zaman psikolojik destek alsın.Arkadaşını ve eski sevgilisini de heryerden silsin takip etmesin eğer takip ederse sürekli mutsuz olur.Selam kızlar ,
Bir tane arkadaşım var bana her şeyini anlatır akıl ister. Bazen o kadar çıkmaza girer ki hiç yorum yapamam bir şey diyemem.
Dün anlattıkları beni şok etti. Bana bir şeyler soyle ben napicam diyor.
Bir insanın hayatı bir kararla nasıl da degisiyormus. Bu kız artık kimseye sanırım güvenip evlenemeyecek. En acisi da bu. Neyse olaya giriyorum.
Dün beni aradı anlattıkları şu :
Kardeşim gibi sevdiğim her seyimi bilen kız arkadaşım , benim eski sevgilimle nisanlanmis.
Ben o çocuğu çok sevmiştim. Daha dune kadar hala o çocuğa mesaj atıyordum bana nisanlanacagini söylemişti artik arama demişti meger en yakın arkadaşım la nisanlaniyormus da haberim yokmuş. Kiz da biliyordu. Hem güvenimi sarstı hem dostluğumuzu bitirdi.
ne yapicam ben hangisini hazmedicem?
Böyle ışte arkadaşlar daha çok özel detay var ama o kadar ayrıntıya girmek istemiyorum.
Bu kız nasıl insanlara tekrar güvenecek nasıl sağlıklı ilişki kuracak ben artık arkadaşıma yetmiyorum o yüzden size de danışmak istedim .
Selam kızlar ,
Bu kız nasıl insanlara tekrar güvenecek
Bende sizin gibi düşünüyorumArkadasinla evlenseydi eve gelen giden arkadaslarina yan gozle de bakabilirdi neyseki evlenmeden kurtulmus veya o arkadasi olacak kadin da esine yan gozle bakabilirdi iki kotu insandan kurtulmus ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?