Arkadaşımın derdi

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.159
53
34
Selam kızlar ,

Bir tane arkadaşım var bana her şeyini anlatır akıl ister. Bazen o kadar çıkmaza girer ki hiç yorum yapamam bir şey diyemem.

Dün anlattıkları beni şok etti. Bana bir şeyler soyle ben napicam diyor.

Bir insanın hayatı bir kararla nasıl da degisiyormus. Bu kız artık kimseye sanırım güvenip evlenemeyecek. En acisi da bu. Neyse olaya giriyorum.

Dün beni aradı anlattıkları şu :

Kardeşim gibi sevdiğim her seyimi bilen kız arkadaşım , benim eski sevgilimle nisanlanmis.
Ben o çocuğu çok sevmiştim. Daha dune kadar hala o çocuğa mesaj atıyordum bana nisanlanacagini söylemişti artik arama demişti meger en yakın arkadaşım la nisanlaniyormus da haberim yokmuş. Kiz da biliyordu. Hem güvenimi sarstı hem dostluğumuzu bitirdi.
ne yapicam ben hangisini hazmedicem?

Böyle ışte arkadaşlar daha çok özel detay var ama o kadar ayrıntıya girmek istemiyorum.

Bu kız nasıl insanlara tekrar güvenecek nasıl sağlıklı ilişki kuracak ben artık arkadaşıma yetmiyorum o yüzden size de danışmak istedim .

Anlaşılan hala seviyormuş arkadaşın..
çok ayıp etmiş onun arkadaşı ama malesef şu zamanda en yakın sandığımız insanlar asıl en büyük düşmanımız olabiliyor..
İnsanları hepsini aynı kefeye koymasına gerek yok. Şimdi böyle düşünüyor ama zamanla atlatıcak.

Şu hayatta zaten ne çekiliyorsa en yakınlarından darbe yiyor insanlar arkadaş,kardeş,akraba yapacak birşey yok önüne bakacak artık eğer çok sorun ediyorsa ki ediyor galiba hala seviyor o zaman psikolojik destek alsın.Arkadaşını ve eski sevgilisini de heryerden silsin takip etmesin eğer takip ederse sürekli mutsuz olur.

Arkadaşının yaptığı doğru birşey değil. Ama anladığım kadarıyla onların ilişkisi bittikten sonra başlamış diğer ilişki de. Benim çok tarzım bir durum değil ama kimseyi de kınamamak gerekir. Aldatma Yok ortada. Diğer kızla da ciddiymiş ki evleniyor. Arkadaşınızın ilişki bittiği halde aramaya devam etmemesi gerekirdi zaten. Söyleyin oda hayatına baksın. Yapacak birşey Yok. Etrafındaki insanlara da hemen güvenmesin

o oğlan ile kızın mutlu olacağını sanmıyorum ama gün gelecek arkadaşın o kadar çok mutlu olacak ki öyle pisliklerin hayatından çıktığına şükredecek

Benim arkadaşım sevgilimle nişanlanacak olsa ben anlarım. Yani azıcık ilgi duysa da anlarım.
Arkadaşınız anlamadığı için sorun aslında. Herkese arkadaş diyemezsiniz ki.
Bi de ben böyle konularda da kesin cümleler kurmak istemiyorum. İnsanın başına gelebilir. Kader bu sonuçta, kiminle evleneceğimiz yazılı. Onlar birbirleriyle evleneceği için tanışmaları gerekiyordu demekki ve bu da arkadaşınız aracılığıyla oldu. Acı bir şey ama hayat böyle. Benim de başıma geldi bu sebeple iyi anlıyorum.
Bir dahakine daha dikkatli olur arkadaşınız.

Çocuk nişanlandım demesine rağmen arkadaşınız aramaya devam ediyorsa aslında kendi kendine kötülük etmiş bu zamana kadar. Unutmaya çalışması gerekirdi. Yaptığı ilk hata bu. İkinci olarak o en yakın kız arkadaşım dediği insana da yazıklar olsun, büyük konuşmamak gerek ama aldatma olsun olmasın ben kaldıramazdım arkadaşımın sevgilisiyle arkadaşımdan sonra çıkmayı nişanlanmayı vs. Senin arkadaşının aslında en başında insanlara güvenmemeyi, hep tetikte olmak gerektiğini bilmesi gerekirdi, evet yakın arkadaşlarımız elbetteki var ama en önemli sırlarımızı da anlatmamalıyız değil mi? Zaman her şeyin ilacı, arkadaşının onlardan uzak durması gerek. Kendine yeni bir hayat kurması gerek. Ne olursa olsun eski sevgilisi bir şekilde yoluna bakıyor şuanda, kendisinin de toparlanması lazım. Dilerim çok mutlu olur.

Arkadaşlar Yorumlarıniz için teşekkürler. Bunları arkadaşıma okuyacağım. Inşallah teselli olur

Arkadasinla evlenseydi eve gelen giden arkadaslarina yan gozle de bakabilirdi neyseki evlenmeden kurtulmus veya o arkadasi olacak kadin da esine yan gozle bakabilirdi iki kotu insandan kurtulmus ne guzel

Arkadasinla evlenseydi eve gelen giden arkadaslarina yan gozle de bakabilirdi neyseki evlenmeden kurtulmus veya o arkadasi olacak kadin da esine yan gozle bakabilirdi iki kotu insandan kurtulmus ne guzel
Bende sizin gibi düşünüyorum

Nasıl yakın arkadaşmış bunlar? İlişki başlamış nişan aşamasına gelmiş, kızın ruhu duymamış. Bence güzel bir tecrübe oldu, aklım başıma geldi desin yoluna baksın. Bi insanın hatasıyla insanlığa mı küsülür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…