• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın düğünü için fikir verirmisiniz...

BeyazLilyum

diplomalı uzman ev hanımı
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.343
15
116
Diğer
selam bayanlar..
eylülde arkadaşımın düğünü var
kına gecesi,ertesi gün sadece nikah,ondan sonraki günde erkek tarafında havuz başı düğün var...
benimse düşündüğüm kıyafetler şunlar..
kına gecesinde koyu tonda mor saten bir bluz ama gömlek gibi değil,dökümlü..arkadan kemerli ve hafif basenimi örtüyor..altına beyaz saten pantolon almayı planlıyorum..altınada sivri burun taşlı beyaz ayakkabı

nikahta klasik ağır giyeyim dedim..sadece nikah olup bitecek çünkü..füme rengi etek ceket takım elbise...altına topuklu siyah ayakkabı,siyah portföy çanta..ama içine gömlek ne renk ve nasıl model olsun

erkek tarafındaki düğünde ise krem saten rengi takım giymeyi düşünüyorum..
blazer ceket,yakasında ve ceketin üstünde inci ve altın sarısı kum boncuklarla işleme var..etek diz altı hafif kiloş..eteğin üstünde işleme yok zaten olsaydı çok boğardı düz saten sadece..altına sivri burun altın sarısı ayakkabı ve takım olan çantası

resim eklemeyi isterdim böylece daha güzel karar verip fikir beyan ederdiniz ama taşınma arifesindeyim ve herşeyim toplu vaziyette valizlerde...tek ortada olan ayakkabı ve çantalarım..ulaşabileceğim yerde kolideler isterseniz koyarım...

bu söylediklerim uygun olurmu yoksa başka kıyafet alayımmı..açık biriyim ama dekolte sevmiyorum,giyemiyorum..eşimde zaten ben istesem bile giydirmezkaydirigubbakcemile3...

canımcım bence gayet şık gibi duryor anlattığın kadarıyla
zaten 1. derece yakının değilmiş öyle ağır abiyeler giymene gerek yok bence bunlar uygun
nikah için giyeceğin takımın rengine de bir çok renk gömlek uyar bence
uçuk pembe veya lila da çok yakışır

işte herşeyim toplu olduğu için resimde çekemiyorum..yoksa zaten konuyu resimli açacaktım:((((

füsfüsüm aslında birçok akrabamdan yakın biridir ama abartmamkta gerekiyor..bide dediğim gibi dekolte giymediğim için giyebileceğim abiyelerde sınırlı oluyor..

canım bence anlattıkların cok şık. ama agır gıyınıyosun nıkahta, kınada da sık ve agır bence. ıstersen dugune elbıse gıy. farklı olsun

Back
X