arkadasim benim konuma yazmayin lutfen cok saldirgansiniz
Merhabalar, öncelikle belirtmeliyim ki konunuzdan kovma , sen yazma etme deme yetkiniz yok. Site kuralları çerçevesinde herkes istediği konuya yazmakta özgür.
Bir diğer mevzu ise, beş parmağın beşi de farklıyken, her insanın sizinle aynı zihniyette olmasını bekleyemezsiniz.
İnsanlar acılarını farklı farklı şekillerde yaşarlar.
Mesajlara dönüyor olması zaten destek verenlere saygı duyduğunu gösterir. Ama telefonda konuşmak istemiyor da olabilir. Şahsen ben de moralim bozukken asla telefonlara cevap vermem. Çünkü ben sizden farklı bir insanım.
Kaldı ki basit bir moral bozukluğundan bahsetmiyoruz. Kadının kocası ölmüş. Kolay mı?
Siz hala gezmeyi, paylaşım yapmayı biliyor ama diyorsunuz. Kendinizi biraz fazla önemsiyor gibisiniz. Nasıl olur da sizin telefonunuza dönmez, ama sosyal medyada paylaşım yapar? Cık cık.
Lütfen biraz anlayışlı olun.
Kadın muhtemelen sizi samimi bulmuyor. Zira biraz da haklı gibi. Çünkü ortada ölüm söz konusuyken siz hala o kişiden sağlıklı ( sizin kriterlerinize göre sağlıklı kabul edilen biçimde) davranmasını, ıvır zıvıra önem vermesini bekliyorsunuz.
Bahsettiğiniz önemsiz mesele de o kadar önemsiz olmayabilir. Hayattayken yardımı dokunmayanın ölümde yardımı eksik kalsın diye düşünüyor olabilir.
Belki gerçekten elinizden gelen bir şey yoktu, olabilir. Ama usulünce açıklama yapıp kusura bakma arkadaşım yardımcı olamadım. Durum böyle böyle, elimden geleni yaptım ama olmadı şeklinde OLAY HENÜZ TAZEYKEN açıklama yapsaydınız, o da size gönül koymazdı.