- Konu Sahibi zeytin8282
bence de hayirlisi bu belkiBu yeterli bir sebep arkadaşınız için demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de hayirlisi bu belkiBu yeterli bir sebep arkadaşınız için demek ki.
sıkıldım bana bir sey katmiyor yorumun yanlisimi duzeltmiyorHasbinaaalllaaah. Dinime küfreden müslüman olsa. Madem öyle sen niye kendi hayatına bakmıyorsun canım benim? Onu da geçtim burda anlatıp anlatıp bana hayatına bak diyorsun. Ban yememek için yazmayı bırakıyorum.
ARSIZLIĞINDANDIRsıkıldım bana bir sey katmiyor yorumun yanlisimi duzeltmiyor
kendi isine bakARSIZLIĞINDANDIR
evet dogru o da boyle bazen aklima geliyor icim bir tuhaf oluyor ne diyim iyi olsunHerkes acısını farklı yaşar. Kişisel algılamayın.
Siz arkadaş olduğunuza emin misinizsagolsun politika sever
Ya sizi neden ilgilendiriyor bu. İnsanları rahat bırakınkocasi olen biri sosyal medyada niye guclu gorunmeye calisiyor. bu durum uzuyor beni
siz beni bir rahat birakin kendi isinize bakinYa sizi neden ilgilendiriyor bu. İnsanları rahat bırakın
beni cok sever cikardigini düşünmüyorumSizi hayatından çıkarması isabet olur. Kendinizi düşünmeyin. İnanın şu an düşündüğü en son şey sizsinizdir. Eşine de Allah rahmet eylesin
o iyilige takiyor kafasini niye yapmadi diye ama yok dedilerKadının kocası vefat etmiş. Kızı babasız kalmış. Ailesi dağılmış. Düşündüğü en son şey sizinle zamanında olmuş bitmiş durumlarıdır.
Nerden biliyorsunuz?o iyilige takiyor kafasini niye yapmadi diye ama yok dediler
saldik zatenBir salın acısı olan insanları...
O zaman buraya yazmayacaktınız. Cevap vermek için saçmalamayın lütfen.siz beni bir rahat birakin kendi isinize bakin
yaziyorum canimO zaman buraya yazmayacaktınız. Cevap vermek için saçmalamayın lütfen.