- Konu Sahibi zeytin8282
gule gule arkadas olun benceBende geliyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gule gule arkadas olun benceBende geliyorum.![]()
Belliyok cnm
bilmem paylasmak istiyor bence ama dargin taniyanlar cok seviyor napayim arada sert cikislarim oluyor malesefkadın ıyıkı cevap yazmıyor sıze. zaten acısı var bıde sızın gıbı bı ınsanla mı uğraşsın
alinganlik yapmayalimHanımefendi neden bu kadar agresif saldırgansiniz ? Belki de bu yüzden aramalarınızı donmedi sorun onda değil sizde .
Size insan gibi soruyorum insan gibi cevap vermek çok mu zor ?
Ahh canım burda alınan bir kişi var oda sensin arkadaşına fena halde alınmışsınalinganlik yapmayalim
evet nasil da iyi bildinAhh canım burda alınan bir kişi var oda sensin arkadaşına fena halde alınmışsın![]()
evet nasil da iyi bildin
Ne yapacan öğrenip ayol Yeteri kadar yükselmiş zatenAy yükselenin ne acaba![]()
Burçtan ziyade yükselen daha mühim kız öyle demeNe yapacan öğrenip ayol Yeteri kadar yükselmiş zaten![]()
Yükselen de aynı çıkarsa bileklerimi keserimBurçtan ziyade yükselen daha mühim kız öyle demeyükseklikten emin olalım
![]()
Bacım keşke konuya hiç tıklamasaydın Allah kurtarsın ne diyim bol şanslarOf ne kötü kalpli birisin ya.
Aramana dönmediyse 'bir şey lazım mı, çıkalım biraz hava alalim' diye kahve içmeye çağırır insan , kötü günler geçiren arkadaşını. Sizin amacınız üzüm yemek mi,bagciyi dövmek mi???
Biliyorsunuz ki arkadaşınız dağ gibi kocasını kaybetmiş. Zor zamanlar geçiriyor. En son aklına gelen şey bile değilsinizdir bence. O yüzden yaptıklarında bir kasıt aramayın, çok destek olmak istiyorsanız bir seyler yapın.
Dur bakalım içini ferah tutYükselen de aynı çıkarsa bileklerimi keserim
Bu durumun sizi üzmedigine çok eminim. Kızıyorsunuz içten içe. Kocası öldü o keyif peşinde diyorsunuz. Ağlasın yerlerde sürünsün perisan olsun istiyorsunuz.kocasi olen biri sosyal medyada niye guclu gorunmeye calisiyor. bu durum uzuyor beni
yerinde degilsin ama iyi biriyimdir tanisan oyle demezsinArkadaşınızın yerinde olsam mesaja bile dönmem çünkü konuşma üslubunuz ve tavrınız çok üzücü.
hic alakasi yok gunahimi aliyorsun bence kendi hayatinda bir suru emin oldugun yanlislarin varBu durumun sizi üzmedigine çok eminim. Kızıyorsunuz içten içe. Kocası öldü o keyif peşinde diyorsunuz. Ağlasın yerlerde sürünsün perisan olsun istiyorsunuz.
O da kimse ona acımasın istiyor işte. Sürekli kaybını hatırlamak istemiyor. Hayat devam ediyor çünkü.