arkadasimin esi öldü

Bence degilsiniz. Kimse, yakin arkadasim dedigi kisi esini ksybetmisken “neden telefonuma donmuyor?” “İyiligi yapmadim diye bozuldu kesin” diye dusunmez ve bunu kafaya takmaz bu kadar. Ha takiyorsa o zaman hic samimi degil, bencildir
ya onceden bir kirilmistim bu konuya hatta konusmayacaktim sonra kadinin esi olmus napayim aramazsam uzulur diye dusundum ama evet dargin olmasina takmam dogru olmamis

Bence degilsiniz. Kimse, yakin arkadasim dedigi kisi esini ksybetmisken “neden telefonuma donmuyor?” “İyiligi yapmadim diye bozuldu kesin” diye dusunmez ve bunu kafaya takmaz bu kadar. Ha takiyorsa o zaman hic samimi degil, bencildir
biraz bencillik varmis onu anladim dogru aslinda titizimdir burda netlesemedim kararsiz kaldim icin

Ne kadar sabit fikirli ve takıntılısınız.
Mesaja cevap vermek başka, telefonla konuşmak başka. Bende canım sıkkın olduğu zamanlar sadece mesajla dönerim.,
Kadını azat edin. O sizle arkadaşlık etmek isterse adım adar. Ama yazdığınız mesajlardan pekte arkadaş olunası bir profil değilsiniz.

Ne kadar sabit fikirli ve takıntılısınız.
Mesaja cevap vermek başka, telefonla konuşmak başka. Bende canım sıkkın olduğu zamanlar sadece mesajla dönerim.,
Kadını azat edin. O sizle arkadaşlık etmek isterse adım adar. Ama yazdığınız mesajlardan pekte arkadaş olunası bir profil değilsiniz.
canim zaten ben hic aramadim sormadim ondan sonra arkadaşlarim cok severler cok da iyiliklerini gordum

O yüzden aramasını beklemeyin arasanız da açmasını beklemeyin
ben aramiyorum canim zaten o beni arar bence ozledigi icin biraz da adapte olunca eski gunlerdeki gibi bir kebap yeriz yanlis davranisim olsa da( alinganlik kirilganlik vd) hep soyler tanidigim en duzgun insanlardansin biliyorum diye

Konu sahibi ısrarla kendisinden istenen iyiliği söylemediğine göre, gayet de yapabileceği ve zorda kalmayacağı bir şeydi, ve zahmet etmeye değer görmedi caağnı arkadaşını.

ben aramiyorum canim zaten o beni arar bence ozledigi icin biraz da adapte olunca eski gunlerdeki gibi bir kebap yeriz yanlis davranisim olsa da( alinganlik kirilganlik vd) hep soyler tanidigim en duzgun insanlardansin biliyorum diye
Arasa şimdi arar, insan dar zamanında acısını sıkıntısını kiminle paylaşabilecekse onu arıyor, demek ki siz öyle biri değilsiniz onun için. Öyle düşündüğünüz kadar samimiyetiniz yokmuş, hatta güvenmiyor size.

kocasi olen biri sosyal medyada niye guclu gorunmeye calisiyor. bu durum uzuyor beni
ay sanane yaaa.
cidden dayanılmaz birisiniz.
kadının eşi ölmüş siz hala politikayı sever diyorsunuz. ya hani derler ya bir kaşık suda boğulmalık. gerçekten etrafınızdaki insanlara Allah sabır versin.
sizin gibi insanların hayatına burnunu sokan sinsiler çıkmasın karşımıza.
bu kadar insan sana düşüncelerinin ne kadar yanlış olduğunu söylüyor yine de hala devam ediyorsun aynı tavırla.
bence kadın senle muhatap bile olmak istemiyor. biz burdan üç cümlenizden irite olduk kadıncağız bu acılı gününde bi de senin gibilerle mi uğraşsın.
ayrıca güçlü görünmesi size niye batıyor ya. bu ne fesatlık

arkadaslar yakin arkadaşlarimdan birinin esi öldü. Daha once esi icin bir iyilik istemisti fakat bazi sebeplerden dolayi yapamadim kendisinin de bu mevzuda yalan söyledigini ogrendim.Fakat yüzüne de vurmadim sonra esi saglamken aniden koronadan öldü. Öğrenince cok uzuldum hatta onu tanimayan yakin arkadas grubumdaki kizlar bile cok üzüldüler. Fakat beni cok uzen bir diger konu esi olen arkadasimin telefona cikmamasi sadece mesajla donus yapmasi ama instagramda kizi ile gezi fotograflari paylasmasi, Cok zor bir durum ama telefonu acacak durumda olmayup instagramda kizimin karne keyfi kizimin at keyfi gibi paylasimlari beni uzdu. Bana tavir yaptigini düşünüyorum
Tavır yapıyorsa yapsın, ayrıca telefonla konuşmak istemiyordur. Mecbur değil ki.. Siz de bunu takmayın normal bir şey bu.. Kızıyla gezmesi tozması vs kimseyi ilgilendirmez..

arkadaslar yakin arkadaşlarimdan birinin esi öldü. Daha once esi icin bir iyilik istemisti fakat bazi sebeplerden dolayi yapamadim kendisinin de bu mevzuda yalan söyledigini ogrendim.Fakat yüzüne de vurmadim sonra esi saglamken aniden koronadan öldü. Öğrenince cok uzuldum hatta onu tanimayan yakin arkadas grubumdaki kizlar bile cok üzüldüler. Fakat beni cok uzen bir diger konu esi olen arkadasimin telefona cikmamasi sadece mesajla donus yapmasi ama instagramda kizi ile gezi fotograflari paylasmasi, Cok zor bir durum ama telefonu acacak durumda olmayup instagramda kizimin karne keyfi kizimin at keyfi gibi paylasimlari beni uzdu. Bana tavir yaptigini düşünüyorum
Allah rahmet etsin.. psikolojisi bozulmustur belki takılmayın allah yardımcısı olsun 🤲

Back
X