arkadasimin esim hakkindaki konusmasi

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Benim fazla samimi olmadigim arada gidip geldigim bazen facede konustugum bi arkadasim varrr 1 yildir tanisiyoruz surekli bi ortamda laf acilince hmm xin esi cok yakisikli dunya ahiret gardasim olsun...
Sonra ayyy esin senin her istedigini yapar benimki yapmaz bildigin odun
Sonra senin birgun tlfda resimlere bakiyoduu aaauvv xte seni yasatiyor (tatilresimleri)
Sonra bugun yemegi disarda yedik dedim aaa x senin her dedigini yapiylr bugun esime dedim göturmedi vs.
sonrada tlfonu kapatirken hafi git gir koynuna söle yap böle yap dedi. Caktirmadim ama canim sikildi. Daha önce burda bi konu acmistim arkadaslar sagolsun benim aklimi basima toplamam yardimci olmuslardi iste esinle yasadiklarini anlatma arkadasin o an esini gözunde canlandirir (bu ark degildi onlarbaska) fln buda böle konusunca anaaa noluyo dedim simdi esimle benimi dusunuyor bu nasil kinusma acaip killandim hani aklindan ne geciriyor. Simdi kiminiz kizacak dunde böyle bi konu vardi ama..
bende burdan okuduklarimdan dolayi böyle hissettim arkadasinin kocasini ayiranlar laf cikaranlar kiskanc kinci insanlar vs
Hani soruyorum bu arkadas gercekten imrenekmi konusuyor bunu farkinda olmadan...
yoksa baska kötu bi niyetimi var.gercekten cok merak ettim tlf kapadim direk konu actim o derece. Nazara inanan biriyim ondanda korkuyorum gercekten abartisiz hani cevremde fazlasiyla kiskanilan biriyim sorsaniz cokmu dört dörtluksun neyini kiskaniyorlar hayir degilim ama öyle kiskaniyorlar farkindayim bunu cogukisidende duydum.. kendi icimde kötuluk olmayinca herkeside kendim gibi göruyorum. Sanirim artik face fln resim atmayacam arkadslara esimle mutlulugumu degilde hos söle mutluyum böle mutluyum hava atmamda aradaki kavgalarimi anlatacam inanin korkuyorum

Hani bazilari cikip kizacak belki ama kizmayinda sadece yanlis dusuncelerim varsa veya yaptigim yanlisi bana söleyin farkina varim akil verin yani..
Kizmayin uzmeyin beni arkadaslar abiler ablalar :KK58: :KK66:

Ne patavatsizms arkadasnz bence irtibati yavaş yavaş kesin bide su face de fotoğraf paylaşma konusunda bende muzdaribim esinle yemekte yada mutluyken bi ani mi paylassam aninda degisiyo kizimin fotoğraflar ini paykasiyodm bi ara çok inanir MSN yemeden içmeden kesildi bence e paylaşma güzel şeylerini bide arkadasina konusmakarina dikkat etmesi eşini bu drumdan rahatsız olduğunu soyle

Normalde bu "arkadaşım eşimi övüyor" konularını hiç sevmem ama sizin arkadaş cidden aşmış. Hani çok yakın olsanız, içtiğiniz su ayrı gitmese belki yine bir derece anlaşılabilir ama şu anki haliyle arkadaşınızın davranışları neresinden tutsam elimde kalıyor. Bu davranışların kaynağının %40 imrenme, %40 kıskançlık, %20 patavatsızlık olduğunu düşünüyorum. Ben olsam tez vakitte iletişimi keser, internete de fazla fotoğraf yüklemezdim.

gir koynuna soyle yap boyle yap... diyene kadar iyiydi de bu ne hadsizlik

zaten cok siki dost degil missiniz yoklugundan zarar gelmez ama konusmasa bile artik bakislarindan rahatsiz olursunuz.

Hani soruyorum bu arkadas gercekten imrenekmi konusuyor bunu farkinda olmadan...
yoksa baska kötu bi niyetimi var.

niyetini uzaktan uzaga tahlil edemeyiz,
siz rahatsız olduysanız benzer olaylar yasanmamasına ozen gosterirsiniz, mumkun oldugunca az paylasırsınız, hatta dilerseniz iliskinizi kesersiniz; sizin bileceginiz iş.

fakat bahsettiginiz gibi arkadasınızın sizi esinizle hayal ettigini vs dusunmuyorum.
kadın belli ki esinden bazı mutsuzlukları var,
sizi gorunce hevesleniyor, olmayınca da ben yapamıyorum bari siz yasayın diye -bence bos- konusuyor.

genel hayatınızda da kıskanıldıgınızı dusunmeniz ilginc geldi,
insanların imrenmesi ile bir degil bu.
sahsen birileri bana ozense hosuma gider, demek ki kotu birsey yapmıyorum hayatımda guzel seyler var diye.
ancak kıskanclık cok daha ayrı birsey.
boyle oldugundan emin oldugunuz insanlarla aranızda mesafe koymanız sizin icin iyi olur.

Gir koynuna şöyle böyle yap ne yahu? Senden mi öğreneceğim eşimle yatakta ne yapacağımı? Bence gereksiz haddini aşmış. Sadece kıskançlık değil yarın eşinle aranı açmaya kadar gider. Belli ki senin yaşadığın hayata özlemi var. Bırak gitsin arkadaş mı yok?

Ortada çok laubali bi konuşma sıtaylası var yalnız. "Çok samimi olmadığına" emin misin? Yani sen bu ortama meydan vermişsin sanki, yoksa nasıl bi kadın olursa olsun senin "merhaba merhaba" olduğun biri tutup da "koynuna gir şunu yap" diyemez.
"Samimiyet"ten ne anlıyosunuz anlamıyorum ki. Bi de samimi olsanız yatak odanın rutubetli köşelerini ezbere sayacak herhalde kadın.
Meydan vermeyin şunlara allasen, sonra gelip yakınıyonuz.

yani bukadar genislikten sonra sende acik acik cemkirseydin böyle böyle diye
herseyin bir siniri var yahu
bön bön baktinizmi arkadasiniz öyle konusunca

Eşinizin ne iyi ne kôtü hallerin bahsedin eşiniz hakkında başka konu açarsa amann canım boşverelim eşleri biz kendimizden konuşalım de fazla samimide olma mesafeli ol eşlide görüşme o senin yatağına kadar konuşduysa kusura bakmayın ama o yüzü sen vermişsin ona

Son düzenleme:
Bence sen bu kadinla son kez konus agzina yuzune cemkir sonrada kes irtibati salaga bak bi de akil veriyomus boyle yap soyle yap diye!! salak!! Senin verecegin akil ise yarasaydi sen evliliginden memnun olurdn deseydin.. Hakikaten kardes ya sne daha muhatap mi olucan bide bu yuzsuzle? Bu tarz kadinlar sen ona yuz versen de vermesen de astar bulur kendine samimiyet kurmasan da bu sekilde konusurlar o yuzden anacim sen bence direkt bu kadinin biletini kes..
Nazar konusuna da inaniyorum kesinlikle ben hic icimde kotu hislerle insanlara bakmam masallah derim fotolara bakarken kendim gibi sanirdim herkesi o yuzden hep paylasirdim her animizi disarda yemek yerken evde kahve icerken aldigimiz hediyeleri gulerken mutluyken yani kisacasi her animizi , sonra birileri (esimin ailesinden) esimle basbasa olan anlarimiza bile kendilerini davet ettirmeye, burnunu sokmaya kalkti biz niye yokuz bize yok mu falan diye ki biz yeni evliydik ve huzursuz olmaya basladim ben millet yuzunden esimle kavgalar gurultuler derken biz esimle facebook hesaplarimizi kapattik. En rahati valla.. Sorana da acik acik nazara geliyoduk diyorum basbasa her animiza yorum yapiliyo agiz tadiyla bi kahve bile icemiyoduk diye..anliyolardir heralde..
Mutlu oldugunuzu da oyle cok ayrinti vererek herkese anlatma bence nolur nolmaz..

Arkadaşını bu konulardan ve eşinizle ilgili konuşmakdan hoşlanmadığınızı iletin.Belki gerçekden özendiği için söylüyordur.Art niyet olmayabilir.
Ama eğer arkadaşınızdan hoşlanmıyorsanız,güvensilik varsa işin içinde konuşmayın.görüşmeyin

Hani bazilari cikip kizacak belki ama kizmayinda sadece yanlis dusuncelerim varsa veya yaptigim yanlisi bana söleyin farkina varim akil verin yani..
Kizmayin uzmeyin beni arkadaslar abiler ablalar :KK58: :KK66:
Kızmak değilde, böyle bir cesareti neden veriyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum.
Kadın koynuna gir diyor size yahu, verin ağzının payını bir iki, bakın bir daha eşinizden bahsediyormu?
Konusturmayın yani, mevzu geldiğinde eşinize,

Benim fazla samimi olmadigim arada gidip geldigim bazen facede konustugum bi arkadasim varrr 1 yildir tanisiyoruz surekli bi ortamda laf acilince hmm xin esi cok yakisikli dunya ahiret gardasim olsun...
Sonra ayyy esin senin her istedigini yapar benimki yapmaz bildigin odun
Sonra senin birgun tlfda resimlere bakiyoduu aaauvv xte seni yasatiyor (tatilresimleri)
Sonra bugun yemegi disarda yedik dedim aaa x senin her dedigini yapiylr bugun esime dedim göturmedi vs.
sonrada tlfonu kapatirken hafi git gir koynuna söle yap böle yap dedi. Caktirmadim ama canim sikildi. Daha önce burda bi konu acmistim arkadaslar sagolsun benim aklimi basima toplamam yardimci olmuslardi iste esinle yasadiklarini anlatma arkadasin o an esini gözunde canlandirir (bu ark degildi onlarbaska) fln buda böle konusunca anaaa noluyo dedim simdi esimle benimi dusunuyor bu nasil kinusma acaip killandim hani aklindan ne geciriyor. Simdi kiminiz kizacak dunde böyle bi konu vardi ama..
bende burdan okuduklarimdan dolayi böyle hissettim arkadasinin kocasini ayiranlar laf cikaranlar kiskanc kinci insanlar vs
yoksa baska kötu bi niyetimi var.gercekten cok merak ettim tlf kapadim direk konu actim o derece. Nazara inanan biriyim ondanda korkuyorum gercekten abartisiz hani cevremde fazlasiyla kiskanilan biriyim sorsaniz cokmu dört dörtluksun neyini kiskaniyorlar hayir degilim ama öyle kiskaniyorlar farkindayim bunu cogukisidende duydum.. kendi icimde kötuluk olmayinca herkeside kendim gibi göruyorum. Sanirim artik face fln resim atmayacam arkadslara esimle mutlulugumu degilde hos söle mutluyum böle mutluyum hava atmamda aradaki kavgalarimi anlatacam inanin korkuyorum
ay yerim ben öyle arkadaşlığı:KK14: olmaz olsun ya arkana bile bakma tatlım hemen ayır yolları:KK59:

Back
X