Benim fazla samimi olmadigim arada gidip geldigim bazen facede konustugum bi arkadasim varrr 1 yildir tanisiyoruz surekli bi ortamda laf acilince hmm xin esi cok yakisikli dunya ahiret gardasim olsun...
Sonra ayyy esin senin her istedigini yapar benimki yapmaz bildigin odun
Sonra senin birgun tlfda resimlere bakiyoduu aaauvv xte seni yasatiyor (tatilresimleri)
Sonra bugun yemegi disarda yedik dedim aaa x senin her dedigini yapiylr bugun esime dedim göturmedi vs.
sonrada tlfonu kapatirken hafi git gir koynuna söle yap böle yap dedi. Caktirmadim ama canim sikildi. Daha önce burda bi konu acmistim arkadaslar sagolsun benim aklimi basima toplamam yardimci olmuslardi iste esinle yasadiklarini anlatma arkadasin o an esini gözunde canlandirir (bu ark degildi onlarbaska) fln buda böle konusunca anaaa noluyo dedim simdi esimle benimi dusunuyor bu nasil kinusma acaip killandim hani aklindan ne geciriyor. Simdi kiminiz kizacak dunde böyle bi konu vardi ama..
bende burdan okuduklarimdan dolayi böyle hissettim arkadasinin kocasini ayiranlar laf cikaranlar kiskanc kinci insanlar vs
Hani soruyorum bu arkadas gercekten imrenekmi konusuyor bunu farkinda olmadan...
yoksa baska kötu bi niyetimi var.gercekten cok merak ettim tlf kapadim direk konu actim o derece. Nazara inanan biriyim ondanda korkuyorum gercekten abartisiz hani cevremde fazlasiyla kiskanilan biriyim sorsaniz cokmu dört dörtluksun neyini kiskaniyorlar hayir degilim ama öyle kiskaniyorlar farkindayim bunu cogukisidende duydum.. kendi icimde kötuluk olmayinca herkeside kendim gibi göruyorum. Sanirim artik face fln resim atmayacam arkadslara esimle mutlulugumu degilde hos söle mutluyum böle mutluyum hava atmamda aradaki kavgalarimi anlatacam inanin korkuyorum