arkadasimin esim hakkindaki konusmasi

Bu konu bir kaç gün önce yine açıldı sanki..:KK51:Sizmi başkasımı ama aynı konuydu.
Hatırlayamadım Başlığıda üyeyide:KK64::KK64:

Benim iş ardadaşlarım hep diyor tatil resimleri koyuyoruz oo ne güzel yere götürmüş, atkımı beremi kendi giydirir bak nasıl düşünceli bizimkilerin umru olmaz takıp takmadığımı bile farketmez, ye ye diye yemekhanede ısrar eder aynı kampüste çalışıyoruz eh haliyle öğle tatillerinde hep göz önündeyiz yani böyle söylemler oluyor ama ben kıskanıyorlar mı, eşime göz mü koyuyorlar diye hiç düşünmüyorum evli barklı çocuğu olan kadınlar cinsel manada da takılırız bir arkadaş sabah duş aldım der oooo filan deriz mesela şakasına hiç kimse alınmaz yani belli ki samimisiniz yoksa neden desin bu kadar. Ben takmazdım şahsen.

Benim de boyle bir arkadasim vardi ewlerden uzak olsunlar yaklastirmayin yaniniza

Sen normal konuşursun ama karsindaki sende olan olmadigi icin kiskanir..
Faceyedeki bütün resimlerimi bende kaldirdim

Esimle ne zaman etiket yapsak
Ne zaman resim koysak
İlllaki ya kavga ederiz
Yada sakarlıklar alir basini gider
İnsanlarin gözü kaliyor..
Esimde beni ikaz etti ne zaman resim koysak isim ters gidiyor diye

Hepsini kaldirdim sende kaldir..fazla göz önünde olmak iyi gelmiyor..
Guvenmedigin insanlarada anlatma esini fazla ovme aksine kötüle..çünkü içinden ne geçer bilemezsin..bu arkadasin dusuncesini acikca belirtmis zaten

Git koynuna gir mir falan terbiyesizz

dünyanın binbir türlü hali var kız kardeşi bile enişteye göz koyarken güvenme uyar ama sert bir dille hoşlanmıyorum u tarz konuşmlardan diye kırılırsa kırılsın düzelir kendine gelsin belki de bu yanlış durumun farkında değildir

Esimle ne zaman etiket yapsak
Ne zaman resim koysak
İlllaki ya kavga ederiz
Yada sakarlıklar alir basini gider
İnsanlarin gözü kaliyor..
Ay evet ya aynen biz de boyleydik..
Bugun TRTdeki "iyi fikir" programindaki hoca da sosyal medya yani internetteki bazi programlar sıkıntı cikarabiliyo evliliklerde dedi. Adam cok hakliydi konustuklarinda.. Vallahi hep bu facebook twitter snapchat whatsapp bilmemneapp'lar yuzunden tartismalar ihanetler cogaliyo biraz da..
Aman mavis39 kardes en iyi karari vermissin sen de..

Allahtan samimi degilmissiniz. olsaydiniz neler olurdu acaba :KK45:

Benim fazla samimi olmadigim arada gidip geldigim bazen facede konustugum bi arkadasim varrr 1 yildir tanisiyoruz surekli bi ortamda laf acilince hmm xin esi cok yakisikli dunya ahiret gardasim olsun...
Sonra ayyy esin senin her istedigini yapar benimki yapmaz bildigin odun
Sonra senin birgun tlfda resimlere bakiyoduu aaauvv xte seni yasatiyor (tatilresimleri)
Sonra bugun yemegi disarda yedik dedim aaa x senin her dedigini yapiylr bugun esime dedim göturmedi vs.
sonrada tlfonu kapatirken hafi git gir koynuna söle yap böle yap dedi. Caktirmadim ama canim sikildi. Daha önce burda bi konu acmistim arkadaslar sagolsun benim aklimi basima toplamam yardimci olmuslardi iste esinle yasadiklarini anlatma arkadasin o an esini gözunde canlandirir (bu ark degildi onlarbaska) fln buda böle konusunca anaaa noluyo dedim simdi esimle benimi dusunuyor bu nasil kinusma acaip killandim hani aklindan ne geciriyor. Simdi kiminiz kizacak dunde böyle bi konu vardi ama..
bende burdan okuduklarimdan dolayi böyle hissettim arkadasinin kocasini ayiranlar laf cikaranlar kiskanc kinci insanlar vs
Hani soruyorum bu arkadas gercekten imrenekmi konusuyor bunu farkinda olmadan...
yoksa baska kötu bi niyetimi var.gercekten cok merak ettim tlf kapadim direk konu actim o derece. Nazara inanan biriyim ondanda korkuyorum gercekten abartisiz hani cevremde fazlasiyla kiskanilan biriyim sorsaniz cokmu dört dörtluksun neyini kiskaniyorlar hayir degilim ama öyle kiskaniyorlar farkindayim bunu cogukisidende duydum.. kendi icimde kötuluk olmayinca herkeside kendim gibi göruyorum. Sanirim artik face fln resim atmayacam arkadslara esimle mutlulugumu degilde hos söle mutluyum böle mutluyum hava atmamda aradaki kavgalarimi anlatacam inanin korkuyorum

kocani ovme iste oyle ortalik yerde.
Hatta kimseye.
Hatta hicbirseyin hakkinda ovunme.
Ister nazar de, ister ovundugun icin nimetlerin elinden alinmasi de ovunen hep kendi uzulur sonunda.

Bende de bunun tam ters versiyonu bir arkadaş vardi. Eşiyle ne zaman özel bir anlari olsa gelip anlatirdi ertesi gün. Ayyy x aksam şöyle yapti boyle yapti canimi cikardi vs... Midem bulanirdi benimde en sevmedigim muhabbetlerdi en sonunda sirf bu yüzden gorusmeyi kestim. Dilin kemiği yok diye mahreminide anlatmaya gerek yok yani.

e kızım sende herşeyini anlatmasan nasıl olur?
burdan bakınca hiçte "çok samimi olmayan arada bi görüşen iki arkadaş" gibi durmuyosunuz. kadının yaptığı ayıp evet resmen eşiyle eşini kıyaslamış durmuş üstelik haddini fazlaca aşmış. ama sende meydan vermişsin sanki.

Back
X