arkadasimin eşini arayan kadin?

Herifler cok acikgoz, kendilerini en cok seven, ne b.k yerlerse yesin terk etmeyecek kadar coooook sevenle evleniyorlar.
Kolay kandirilan ya da kanacak kadar sevenle.

Sevseyd zaten etrafinda onca alternatif olmazdi. Gercekten seven, yurekten bagli erkek daldan dala gezmez, 10 kisiyle flort etmez, sohbet sitelerinde takilmaz, baskalarina mavi boncuk dagitmaz, yedek tutmaz. Bunlari yapiyorsa ya sevmiyordur, ya adam degildir.

Bu hikayenin 2 yil once bittigi de yalan zaten. Balll gibi de aldatmis.
:KK9::KK9:
söylenecek bir şey kalmamış

Sen şunda yanılıyorsun etrafında birçok alternatif vardı ama arkadaşımla evlendi diyorsun. Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Çevremde çok iyi geliri kariyeri olup sevmeden evlenen insanlar var. Herkes aşk evliliği yapmıyor. Hatta bu kesim pek aşk evliliği yapmıyor genelde mantık evliliği ve alışkanlık oluyor. Arkadaşını gerçekten çok sevseydi başkasıyla olmazdı. Sen olur musun mesela çok sevdiğin bir insan varken başkasını gözün görür mü? Ona umutlar verebilir misin çiviçiviyi söker desen bile insanda bir durgunluk olur balıklama atlamaz. Arkadaşını yanlış yönlendiriyorsun çocuk yapmasın hemen.
evet herkes çok sevdiği aşkından ölüp bittiği kadınla evlenmiyor
evde çoluğa çocuğa bakacak, etrafta karım bu deyip gösterecek yemeği hazır edip çamaşırı ütüleyecek kadını
ve özellikle çapkınlıklarına ses etmeyecek kadınlarla da evlenebiliyorlar

evet herkes çok sevdiği aşkından ölüp bittiği kadınla evlenmiyor
evde çoluğa çocuğa bakacak, etrafta karım bu deyip gösterecek yemeği hazır edip çamaşırı ütüleyecek kadını
ve özellikle çapkınlıklarına ses etmeyecek kadınlarla da evlenebiliyorlar
aynen öyle ve bunu düşününce neden etrafında bi sürü seçenek varken o zengin o mükemmel insanın sevgican hanımcıgımın arkadasını seçtiğini anlayabiliyoruz adamı savunmak ugruna bizi bile sucladı

konu gündüzden bu yana hiç bir yere varamamış varamazda.. açılması bile yanlış bir konu.. açan kişinin düşüncesi değişmeyecekk

Ayy kızlarrrrr!
Neden konu sahibinin moralini bozuyorsunuz. O kendi dünyasında musmutlu gül gibi geçinip gidiyor. Konuları farklı yerlerden ele alıp adamı haksız çıkartmayın, kötü kız rahatsız ediyor yani. Bırakın kendisi yüzleşsin herşeyle. O yaşlı ben onunla evlenmicem diye kandırdığı kız zaten hakkını helal etmemiş hesabını kapatmış.
Tüm kadınlar kulübü ailesi olarak sizlere mutluluklar diliyoruz canlarım... :KK25::KK25::KK25:
Umarım burdaki herkes yanılıyordur..:KK37:

bahsetmemiş işte .arkadaşım üzülüyor şu an evde okuyormuş . tamam savunma artık yeter diyor . onlar inanmak istediğine inansınlar . bütün hırslarını benim eşimden çıkardılar diyor . büyük konuşmasınlar .
Hep öyle olur kk'da. Konu başında dayak atan, aldatan, yalan söyleyen kocalar konu sonunda "özünde iyi bir insan"a dönüşür.

Arkadasiniz esinden sakin ayrilmasin bence. Her kor saticinin kor alicisi vardir. Esinin palavralarina kanacak ancak arkadasiniz gibi biri olurdu.

Yalniz bir dahakine karsidakini bari suclamayin. Durustce deyin ki evet bu adam bunu yapmis, suclu ama affetme luksu bana ait ve affediyorum. Saga sola sararak sacmalamayin yani.

istediğimiz gibi nick değiştirme olayı geldi ya kk ya, heh işte o günden sonra izler karıştı, neyse ki burda fazlaca zaman geçiriyorum da kim kime dönüşmüş anlıyorum, anladığım şeyi dile getirenler olmuş zaten artı bir diyim onlara

dolayısıyla bu konunun bu şekilde devam edip ille de kavgayla bitip kapanması söz konusu, şu an burda bi karmakarışık adlı üye eksik

Üniversitede arkadaşımın başına geldi buna benzer bir olay. Tıp Fakültesi'nde okuyan bir çocuk la beraberdi. Adamın önceki kız arkadaşı intihar edeceğim diye mesaj atıyormuş bunun sevgilisi yanına gideyim ikna edeyim diyip gidiyor birkaç saat sonra mesaj atıyor biz barıştık diye 1 sene sonra arkadaşım mesaj atıyor çocuk buna dönüyor diğer kız mesaj atıyor 3-5 ay yine onunla. Bu böyle bir dönem sürmüş bana anlattı inanamadım neden hala berabersin diye, olsun yine dönüp geleceği yer benim yanım dedi aldatılmayı normal görüyordu erkeğin ihtiyacı diyip savunuyordu. Çocuk istediği için arkadaşlarıyla konuşmuyordu ailesinin telefonlarını açmıyordu hatta telefondan yasaklılar listesine almıştı ailesinin telefon numaralarını. Çocuk beyaza siyah derse o da siyah derdi. Çocuğun arabası vardı, ailesi zengindir, çocuk doktor olacaktı arkadaşım paraya ve etikete önem veren biriydi. Çocuğun onu defalarca dövdüğünü söyledi. Yüzünde ki morluklar dan dolayı derslere gelmiyordu. Aynı zamanda ev arkadaşımdı gece 2 de hazırlanırdı bazen nereye diyince beni almaya geliyor beraber uyumak istiyor diyordu sabah 5-6 gibi geri bırakıyordu. En sonunda evlendi 5 sene evli kaldılar geçen gün aradım boşanıyorum diyordu. Yaşadıklarından çok pişmandı.
Şunu demek istiyorum bazı insanlar tecrübe etmeden ikna olmuyorlar maalesef yaşasın görsün. Insan önce kendini sevecek bu kadar mı nefret ediyor bu bayan kendinden.

insanlar birbiriyle sadece sevdiği için evlenmez. hatta genelde sevdiği için evlenmez. arkadaşınız da zaten adamla kariyeri,gücü,parası için evlendi. çünkü bu adamın asla ilk defa yaramazlıkları olduğuna inanmıyorum. kim bilir kaç kez göz yumdu. salağa yattı. zaten öyle aşk adamı,sadık falan olsa bi ayrılıkta başka kollara koşmazdı. bi kadın bu kadar hırslanıyorsa demek ki tek gecelik de değildi. ve tabi ki ilk de değildi. adam hattını değiştirmeye bile gerek duymamış.

adam da arkadaşınızla yaşlanınca yanında dursun,düzeni olsun,herşeye de göz yumuyor vs. için evlendi. yani ortada büyük sevgi falan yok. sevgide gurur olur. bu büyük balığı kaybetme korkusu. elbet adamı bu işten suçsuz çıkaracak. pek umrunda bile olduğunu sanmıyorum. mağdur falan yok. karşılıklı kar,zarar ilişkisi. hep kazanç olmaz elbet.

Back
X