Benim sefim de kendisini cok seven bir kadinla evli ama kendisi pek sevmiyor, yani pek umrunda degil.
Evlenmeden once cok kisiyle yatip kalkmis, bu karisi da seviyor ya kosede bir yerde 3 yil bunun durulmasini beklemis. Herif durulunca hevesini alinca ailem duzenim olsun dye evlenmis. Bana oyle dedi en azindan, eve gidince karsilayan olsun, sicak yemek olsun diye evlendim dedi????!!!?? (Cidden dedi)
Neyse uzatmayayim, bu herif gordugu her hos kadina bakar, kadin kariyerli ve akilliysa gider kovalar, simdi de avukat bir kadinin pesinden kosuyor. Kadin da tapusu bende degil mi, hevesi nasilsa bitecek bana donecek ben beklerim kafasinda galiba. O da cocuk yapacakti son gordugumde bana oyle demisti.
Yani ozetle kiminle ne b.k yedigi belli olmayan, onune gelene atlayan, benim etrafimda cok kadin var diyen, yetmeyen sohbet sitelerine takilan heriflerin karakteri bu. Ister begenin ister begenmeyin. Evlenseler de kafalari bekar. Bunlarla evli salak kadinlar da 24 saat sosyal medyada ne b.k yedi, telefonuna mesaj mi geldi vs seklinde takipteler. Bu kadinlar bir araya gelse CSI Miami cekerler.