Arkadaşımın eski sevgilisi benle ne alaka?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklımızdan aynı şeyler geçiyor sanırım :50:
İlk işim eşimin gönlünü almak olucak ardıma alıp sonra icabına bakcam bu ne demek ne demek değil nasıl yapcam onu da bilmiyorum da teşekkür ederim yorumlar için

Eşin bu iki gereksizle yüz göz olmamalı..
Böyle boş insanları umursamaya değmez.
Üzerinde durmayın ve gereksizleri unutun.
Hiç yaşanmamış gibi davranıp geride bırakmak en güzeli.
Böyle olayların sizi yıpratmasına izin vermemelisin.

ha şöyle birşey var ben bunu eşime sormazdım bile vericeği tepkiyi bilirim çünkü :31: hangi eş olsa hoş karşılamaz bence çok saçma birşey yapmışlar o arkadaşın dememişmi o evli diye çok ilginç yaa :ssz:

Dememiş valla bu bayanın tavrı da ilginç zaten :25: Sanki bir şeyin ortasında kalmış gibi hissettim huzursuz oldum

Eşin bu iki gereksizle yüz göz olmamalı..
Böyle boş insanları umursamaya değmez.
Üzerinde durmayın ve gereksizleri unutun.
Hiç yaşanmamış gibi davranıp geride bırakmak en güzeli.
Böyle olayların sizi yıpratmasına izin vermemelisin.

Gidip şimdi konuşucam canım şans dileyin İnşallah geçmiştir siniri teşekkür ederim tavsiyene uyucam :18:

Cok iyi taniyip, guvendiginiz birisi olsaydi bile evli bir kadin, sifati ne olursa olsun bir erkekten, ki yillardir gorusmedigi bir erkekten, boyle bir hediyeyi asla kabul etmemeli.
Kusura bakmayin ama ben sucu sizde buldum. Kiz arkadasinizin ve o adamin niyeti nedir bilemem, niyetide cok onemli degil zaten, onemli olan bu olaya verdiginiz onay.
Neden arkadasiniza " ne munasebet, neden bana hediye gonderiyor, bu ne samimiyet, ben evli bir kadinim, hediyesini istemiyorum" demediniz? Hem yillardir gorusmediginiz bu adam dogum gununuzu nereden biliyor?

Senaryo yazayım sana o zaman Just. Bu adam bence her zaman sana aşıktı.
Sana ulaşamayınca arkadaşına ulaşabildiği için onunla çıktı, belki de sana yakın olmanın tek yolu buydu. Olamaz mı ?
Yıllar sonrada böyle bir çıkış yaptı ?

erkekler hemcinslerinin ne haalt karıştırdığını sezer kadınlar kadınları şak diye çözer hemde 6.hisler şak diye 12den vurur eşin öyle diyosa doğrudur onlar birbirlerinin neyi ne için yaptıklarını bilir:emir_bebek:

Senaryo yazayım sana o zaman Just. Bu adam bence her zaman sana aşıktı.
Sana ulaşamayınca arkadaşına ulaşabildiği için onunla çıktı, belki de sana yakın olmanın tek yolu buydu. Olamaz mı ?
Yıllar sonrada böyle bir çıkış yaptı ?

Tövbe de kız daha neler bir de ara karıştıran adamla mı uğraşacağım ya kendime paranoyak diyordum :1: Ama canımı sıktı arkamdan iş mi çeviriyorlar :25:

Eşimle de konuştum inanıyorum sana sadece söylememene kızdım dedi yanağımdan öptü affetti hala biraz durgun ama geçer :25:

erkekler hemcinslerinin ne haalt karıştırdığını sezer kadınlar kadınları şak diye çözer hemde 6.hisler şak diye 12den vurur eşin öyle diyosa doğrudur onlar birbirlerinin neyi ne için yaptıklarını bilir:emir_bebek:

O zaman bu adam açıkça bana yazılcaktı eşime göre ben evliyim görüşmek istemiyorum gibisinden yapınca kapadı mevzuyu yani İnşallah kapamıştır :19:

O zaman bu adam açıkça bana yazılcaktı eşime göre ben evliyim görüşmek istemiyorum gibisinden yapınca kapadı mevzuyu yani İnşallah kapamıştır :19:

eşin nediyosa odur inan bana biz nasıl sevgilimize ilişkimize art niyetle yaklaşanı hemen anlıyoruz erkeklerde birbirlerini bi bakışta çözüyo eşin ne diyosa onu yap derim canım

Tövbe de kız daha neler bir de ara karıştıran adamla mı uğraşacağım ya kendime paranoyak diyordum :1: Ama canımı sıktı arkamdan iş mi çeviriyorlar :25:

Eşimle de konuştum inanıyorum sana sadece söylememene kızdım dedi yanağımdan öptü affetti hala biraz durgun ama geçer :25:

Amaaan uğraşmazsın boşver. Bir daha ne ara ne cevap ver vs ... :1:

Canım bence sen durumu gayet iyi idare etmişsin. Sonuçta lisede senin de arkadaşın olan birisi bu değil mi? Ona kibarca evlendiğini de söylemişsin. (Ki sana zaten sadece eskileri yad ederiz diye hep beraber görüşelim demek istemiştim diyebilirdi de) Hediyesini alıp baş köşeye de koymayacaksın. Gerekirse atarsın da. Yani bence hanımefendi bir şekilder olayı halletmişsin. Öyle özür dileyecek bir şey göremedim ben. Çocuk da belki sana yazdı belki yazmadı ama evlendiğini öğrenince adamsa bir daha aramaz.
Neyse halletmişsiniz zaten eşinle aranızda ama eğer işlediğin bir suç yoksa kimsenin seni suçlu psikolojisine sokmasına izin verme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X