Genel konuşayım, akrabaların kusurlarını eş tarafına karşı örtmek taraftarıyım. Bilmesinler, ne gerek var ?
Görüşülmeyecekse bunun kararı arkadaşına aittir, eşi kendisinden çok tepki gösteremez. Anne baba kolay silinmez. Aldatan babası olsaydı aynı tepkiyi vereceğini sanmıyorum. Üstelik bir erkek aldattığı halde eski eşi ve çocuklarıyla görüşebiliyor.
Arkadaşim henüz 5 aylık evli. 20 yaşinda. Huzurlu bir aile ortamında büyümedi zaten, aslında severek evlendi ama umudu kendi ailesi gibi olmamaktı. Annesi, babasını aldatmiş birçok defa, nişanlıyken öğreniyor bunu nişanlısı ve çook büyük sorunlar yaşıyorlar. Üstüne vazife olmadığı halde namus bekçiliği yapmaya çalişiyor. Annesi "benim hayatım size ne" diyor. Mahkemelik olacak kadar büyük sorunlar yaşadilar. Arkadaşım annesiyle görüşmüyor, kocasi zaten istemiyordu ama kendi haklı sebepleri var kocasının istememesinden önce. Aile bağları çok kopuk. Birtek babasi kaldı hayatında ve babasida geçen rahatsızlandı. Neyse sadede geliyorum. Dün mahkemeleri vardı annesiyle, babasininda doğum günüydü. Bikaç gün önce de annesi babasına gitmiş, kayınları falan oturmuşlar ve arkadaşimin amcasi fotoğraf atmiş. Eşide kudurmuş. O kadını nasıl eve alır, artık babana gidemezsin vs diye. Mahkemeden sonra babasına gitmek istemiş yollamamış, faceden babasinin doğum gününü kutlamasıyla olay kopmuş. Ağır ithamlar, annesine, babasina küfürler, babanla asla görüştürmücem tehditleri ve arkadaşim şuan baba evinde. O kadar inat ki kocası, kendini asla haksız görmüyor. Eski karısı çocuklarinin anası sonuçta kerhanedede olsa eve alıp almamak onun tercihi ama anlamıyor. Eve dönmesi için zaten bir şey yapmiyor ama arkadaşim çok üzgün. Herkes onu suçluyor ama bana sorarsaniz haklı. Siz neler düşünüyorsunuz? Ne yapmalı, nasıl yardımcı olmalıyım... daha hayatının başindasin üzülme diyorum ama bekara karı boşamak kolay tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?