Arkadaşımın evliliği

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Arkadaşim henüz 5 aylık evli. 20 yaşinda. Huzurlu bir aile ortamında büyümedi zaten, aslında severek evlendi ama umudu kendi ailesi gibi olmamaktı. Annesi, babasını aldatmiş birçok defa, nişanlıyken öğreniyor bunu nişanlısı ve çook büyük sorunlar yaşıyorlar. Üstüne vazife olmadığı halde namus bekçiliği yapmaya çalişiyor. Annesi "benim hayatım size ne" diyor. Mahkemelik olacak kadar büyük sorunlar yaşadilar. Arkadaşım annesiyle görüşmüyor, kocasi zaten istemiyordu ama kendi haklı sebepleri var kocasının istememesinden önce. Aile bağları çok kopuk. Birtek babasi kaldı hayatında ve babasida geçen rahatsızlandı. Neyse sadede geliyorum. Dün mahkemeleri vardı annesiyle, babasininda doğum günüydü. Bikaç gün önce de annesi babasına gitmiş, kayınları falan oturmuşlar ve arkadaşimin amcasi fotoğraf atmiş. Eşide kudurmuş. O kadını nasıl eve alır, artık babana gidemezsin vs diye. Mahkemeden sonra babasına gitmek istemiş yollamamış, faceden babasinin doğum gününü kutlamasıyla olay kopmuş. Ağır ithamlar, annesine, babasina küfürler, babanla asla görüştürmücem tehditleri ve arkadaşim şuan baba evinde. O kadar inat ki kocası, kendini asla haksız görmüyor. Eski karısı çocuklarinin anası sonuçta kerhanedede olsa eve alıp almamak onun tercihi ama anlamıyor. Eve dönmesi için zaten bir şey yapmiyor ama arkadaşim çok üzgün. Herkes onu suçluyor ama bana sorarsaniz haklı. Siz neler düşünüyorsunuz? Ne yapmalı, nasıl yardımcı olmalıyım... daha hayatının başindasin üzülme diyorum ama bekara karı boşamak kolay tabii.

arkadaşının eşine ne oluyor acaba ona ne ki milletin hayatı. arkadaşınız dik dursun daha ilk başlarda bu damat olacak her işe burnunu sokarsa hayatı zorlaştırır. arkadaşın ona karışmaması gereken konuları hatırlatsın.

Genel konuşayım, akrabaların kusurlarını eş tarafına karşı örtmek taraftarıyım. Bilmesinler, ne gerek var ?

Görüşülmeyecekse bunun kararı arkadaşına aittir, eşi kendisinden çok tepki gösteremez. Anne baba kolay silinmez. Aldatan babası olsaydı aynı tepkiyi vereceğini sanmıyorum. Üstelik bir erkek aldattığı halde eski eşi ve çocuklarıyla görüşebiliyor.

Kiza sahipsiz, gidecek yeri yok, yasi da cok genc diye aklinca eziyor iste kocasi.

Aklima gelen tek sey, babasi alacak karsisina konusacak, kari benim karim, ustelik bu kizin annesi ister gorusuruz ister gorusmeyiz sen kimsin karisiyorsun, bu kiz sahipsiz degil diyecek. Baska da bir sey aklima gelmedi.

Annesi genelevden ciksa gelse bile, karisinin aile iliskilerine karismak kocaya dusmez. Herkesin ailesi kendine. Bunu bir anlasin once.

Cok haklisiniz ! baba aldatsa 3 gunde unutulur gider, metresiyle de evlenir kimse ses etmez. Anne aldatsa vurun kahpeye...Butun bunlar kocayi zaten toptan ilgilendirmez o da ayri bir mesele.

Annenle görüşmeyeceksin diyen adama ruhsat verirsen bir gün de böyle babanla görüşmeyeceksin der
Aile içinde kol kırılır yen içinde kalır, insan anne babasının hatalarını eşle eleştirerek, bir de ona karışma haddi vermemeli
O anne ki dünyanın en kötüsü bile hiç bir koca görüşmeyeceksin diyemez, öyle bir hakkı olamaz
Şimdi baba evindeyse kalsın orada, o heriften koca falan olmaz

boşasın yaşı daha çok genç
nefret ediyorum böyle ahlak bekçisi erkeklerden
kendisi zamanında az fındık fıstık kırmamıştır sorsan gerine gerine anlatır ama
o zaman onuda bir yere almasınlar.
ay sinirim zıpladı ya.

Anne ve Babayla görüştürmeme kararına hak tanınan eş kim bilir daha ne hakka sahip olduğunu düşünür!Kocama ne annem neymiş babam neymiş ne hakla karışabilir aile ilişkilerine.Siz arkadaşınıza söyleyin eşi böyle bir hakka sahip olamaz,karar arkadaşınızın dır ister görüşür ister görüşmez!Zaten kendini bilen bir eş de bu ilişkilerin içerisinde söz hakkı olmadığını bilir!

Hanımlar çok afedersiniz yeni vakit bulup girebiliyorum maalesef ki arkadaşımında tek dayanağı ben olduğum için koşturma içerisindeydik. Hepsini okudu, biz de sizler gibi düşünüyoruz. Eşi 29 yaşında ve en başta anlatmamişti zaten, eşi birilerinden duydu bu sorunları yoksa neden anlatsın ki annem böyle böyle diye.. Babasıda ters adam, eşide. Bu seferde babamla mahkemeye çıkamam diyor arkadaşim. Çünkü çookk yıprandı gerçekten. Eşi adamdan saymiyor zaten babasını, daha da kötü olurlar. Bu akşam boşanma davası açıcam dedi arkadaşim eşide bu sefer tutuştu. Yalvarmak yok, hala yiğitliğe(!) leke sürdürmüyor ama o asarım keserimlerden eser yok. Ah arkadaşim aahhh...

gözne sokmasaydı keske.dogum gününüde arayıp kutlasaydı. bana göre de yanlıs bir hareket belki kocasının buna bukadar katısması yanlıs sonucta anne baba ne yaparsa yapsın annne baba silinmez kolayca. yarın sular durulunca tekrar konusurdu anne babasının yüzünden yuvasından olacak. artık evlenmiş simdi 20 yasında dul diye anılacak

20 yaşında tamamen tükenmek istemiyorsa yol yakınken vazgeçsin bu işten. Adama bak...

Aslinda sorun su ki arkadasinizin kocasi ,zannediyor ki esi annesi gibi ,annesi aklini celecek oda aldatilacak ,
Geleneksel kotu kadin imajiyla buyumus klasik adam ,
Babasi bu kadar ihanet uzerine kadini eve alinca gurursuyz bu adam kendi kizinada sahip cikamaz diye dusunmustur ,
Arkadasiniz normalde bu adamla mutluysa gecmisine bir sunger cekip ozur dilesin ,evine donsun ,uzun bir sure cocuk yapmasin
Yok baska sorunlari varsa kendine biur hayat kurtmaya calissin,

İnşallah bahsettiğin arkadaş kendin değilsindir cnm ya...Neyse sen değilsen ya da sensen farketmez o eş olacak ruh hastası ve namus bekçisi eşten kurtulması gerekiyor ona ne kardeşim adamın karısından namusundan ona ne??

Muhabbetler bu kadar laçkalaştıktan sonra geri dönmesi lades olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…