Arkadaşımin garip hareketleri

sanemk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
6
0
1
33
Merhaba ben üniye yeni geçecek bir kızım .çocukluk arkadaşım var.ayni zamanda komşumuz dün bana kendi okuduğu uniyi gezdirmek için unisine goturdu.Ordayken elini omzuma atmalar,belime sarilmalar vs vs hareketleri oldu bende sesimi çıkartamadım sevdiğimden değil ama aileler bile tanıştığı için utandım .
Bir hafta sonra da disarda karşılaştık geldi sarıldı ama normal bir sarılma değil tek vücut sarıldı .

Sizce ne yapayım ona rahatsız olduğumu söylersem aileme der mi

Merhaba ben üniye yeni geçecek bir kızım .çocukluk arkadaşım var.ayni zamanda komşumuz dün bana kendi okuduğu uniyi gezdirmek için unisine goturdu.Ordayken elini omzuma atmalar,belime sarilmalar vs vs hareketleri oldu bende sesimi çıkartamadım sevdiğimden değil ama aileler bile tanıştığı için utandım .
Bir hafta sonra da disarda karşılaştık geldi sarıldı ama normal bir sarılma değil tek vücut sarıldı .

Ailene ne diyecek? Ondan önce sen söyle böyle böyle diye annene.

ya sen böyle çekingen olursan o daha çok yapar. çek restini yapmasın, yerini bilsin.

Şakayla karışık "napıyosun ya" "eline koluna hakim ol" tarz bişeyler de baktın devam ediyor ozaman karşına alıp konuş bence

Napıyosun kankaa sıcak zaten azcık gerile de hava gelsin diyemiyor musun?
Annene ne söyleyecek? Sarıldım beline dolandım tepki verdi mi diyecek saçmalama.

yapışma bu sıcakta, de.
ailene sen söyle bakalım tek vücut sarılıyor diye ne dicekler.

Ne alaka ya ailene soylese ne olacak hem suclu hem guclu gizli mi gittin sen bunla bulusmayada korkiyorsun, hoop ne oluyor nerden geliyor bu samimiyet diyemedin mi ? Simdiden kendini boyle kullandirtirsan universitede isin zor, hosuna gitmeyen davranislarda hayir demeyi bileceksin. Senin bedenine kimse iznin olmadan dokunamaz kocaman kiz olmussun ailen ogretmedi mi ?

Belliki bu mercimek kadar beyniyle universitedeki arkadaslarina sevgilim diye yutturmaya calisacak seni, veya 2. secenek senden hoslaniyordu arkadaslik ve sevgililik arasindaki cizgiyi kafasi almiyor simdi ne guzel okulda kazandin kendi akli sira senle sevgili olacak. Her ikiside cok ciddi aptallik, kendini korumayi ogrenmelisin.

Sacma bı korku... sylesın sızın kızın belıne dlandım benı ıstemedı mı dyecek

Ailenize " kızınıza sarıldığım da bana tepki gösterdi daha önce ne güzel rahat davranmıştım ama o böyle tepki göaterince bende kendimi çektim bilginiz olsun" falan mı diyecek acaba ?

İki olasılık var canım. Birisi iyi birisi kötü. İyi olan karakteri gereği herkesle fazla samimiyet kuran bir insandır. Çevremizde var böyleleri. Karakteridir söylersin durur. Kötü olasılığa gelelim şimdi de. Seni bir yoklamıştır, birşey dersen belki üstelemez. Ama bu senin için birşeyler hissettiği anlamına kadar gidebilir. İtiraz etmediğin için de umutlanıyor olabilir. Her halükarda da tepkini erken vermen gerek.

Back
X