Sevgilisini öven kişiden rahatsız olmam ama benim sevgilimi eleştiren insanla görüşmem ben.Meraba arkadaşlar
Öncelikle benim kız kardeşim gibi sevdiğim çok iyi bir dostum var. Gerçekten can ciğeriz yani. Ama sevmediğim bir huyu var. Kendisinin 5 yıllık bir ilişkisi var benimde 1 seneye yakın. Sorun şu ki arkadaşım sürekli sevgilisini övüyor. Parasını,işini,onu çok sevişini, huylarını. Mesela geçen de bahsetmiştim sevgilim benim şort giymeme karışamaz. Böyle bir konu olduğunda ‘’ohaa benim ki bacaklarımı kırar, gerekirse eve götürür üzerimi değiştirir yine de öyle gezdirmez , çok kıskançtır çok sevgisinden bu’’ gibi bir şey dedi. Onun sevgilisi de benim ilkokuldan arkadaşım ama çok samimi değildik. Ama küçüklüğünden beri tanırım. Çocuğun annesi vefat etti abisiyle yaşıyor bu yüzden arkadaşıma çok değer veriyor. Neyse resmen konuyu senin sevgilin seni kıskanmıyor,sevmiyora getirdi. Sürekli benim erkek arkadaşıma güvenmediğini, ayy daha askerliği falan var daha iş bulcak seninki ayy sizin iş de zor , gibi tarzda anlıycağınız hep olumsuz yanlarını görüyor ve bende artık bozulmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
çok teşekkür ederim :))Bozulduğumu belli etmeden cevap verirdim ben.
"Önemli olan birbirimizi çok seviyor olmamız. Askerlik vs aşılır. Tatlı özlemler bunlar" derdim.
"Sahiplenmek ne giydiğine Karışmakla olmaz. Bence kendine güvensiz insanlar sevgilisine şunu giyme bunu giyme der. Hatta belki de sana güvenmiyordur" derdim
"Sevgilimin özgüvenini çok seviyorum. Onunlayken gözlerimin içi gülüyor.. herkese nasip olmaz. O yüzden iş askerlik falan ayrıntı" derdim
Emin ol, sen mutlu oldukça kıskanır seni bu tipler.
Sonra da, onu gıcık etme işlemim tamamlaninca da bu arkadaşımla mesafe koyardim. Çünkü bu kız gerçek dost değil.
olabilirr :)Biraz havalara girmiş olmalı kendince. Umursamayın yahu boşverin
ahahaha :) aynen övünüyor daha çok sevdiğini düşünüyor.Sevgilim bacaklarımı kırar diye övünüyosa kendi haline bırak bence onun kafası karışmış.
Bu övmek mi oluyor?‘’ohaa benim ki bacaklarımı kırar, gerekirse eve götürür üzerimi değiştirir yine de öyle gezdirmez , çok kıskançtır çok sevgisinden bu’’
Aklıma bu geldiBu övmek mi oluyor?
Bence gayet gömmüş yani adamı da... işte.
kesinlikle katılıyorum doğrudur :) ya tabiki öyle neyin ne zaman olacağı hiçbir zaman belli olmaz açıkçası biz daha evlililik düşünmüyoruz ki. o hemen işi evliliğe getiriyor. biz daha genciz yani yaşlarımız 22-24 tabiki hovarda da takılmıyoruz ama oturupta evlilik için ciddi ciddi konuşmuşluğumuzda yok. ona kaldı evliliğimizben nişanlı iken bir kız arkım vardı, ha bire "seninki ne sorumsuz daha hiç bir eşyanızı almamışsınız, düğün olacak diyorsunuz tarihi belli değil, ne geniş vs " gibi şeyler söylüyordu, kendisi de 6 senedir mi ne bir çocukla çıkıyordu çocuklarının sayısına ismine ve hatta evlendiğinde yaptıracağı mobilyaların dekoruna kadar belli idi. masanın kenarında şöyle bir bölme olacak içine çatalları dizicem diye anlatırdı
noldu?? benim düğüne kadar onlar ayrıldıbenim evin eşyasının bir kısmını balayından dönünce çıktık aldık halı perde vs
hiç takılma, kimsenin ilişkisi mükemmel değil, senin önceliklerin farklı başkasının farklı, kıskançlık sana ilişkiyi bitirme sebebi gibi görünür başkasına deli divane aşık olma sebebi.. konuşsun dursun , çok da sıkarsa seni koy mesafeni olsun bitsin
öldüm :Aklıma bu geldiEki Görüntüle 1860863
şimdi o ilk zamanlar çok kavga ederdik beni üzüyo diye kıl kapmıştı. o zamandan beri güvenmiyor ilişkimize. ben ne yapıpta bizim aslında güzel bi ilişkimizin olduğunu gösterebilirim. yahu arada güzel msjlarını saklıyorum gösteriyorum şizofren oldumben nişanlı iken bir kız arkım vardı, ha bire "seninki ne sorumsuz daha hiç bir eşyanızı almamışsınız, düğün olacak diyorsunuz tarihi belli değil, ne geniş vs " gibi şeyler söylüyordu, kendisi de 6 senedir mi ne bir çocukla çıkıyordu çocuklarının sayısına ismine ve hatta evlendiğinde yaptıracağı mobilyaların dekoruna kadar belli idi. masanın kenarında şöyle bir bölme olacak içine çatalları dizicem diye anlatırdı
noldu?? benim düğüne kadar onlar ayrıldıbenim evin eşyasının bir kısmını balayından dönünce çıktık aldık halı perde vs
hiç takılma, kimsenin ilişkisi mükemmel değil, senin önceliklerin farklı başkasının farklı, kıskançlık sana ilişkiyi bitirme sebebi gibi görünür başkasına deli divane aşık olma sebebi.. konuşsun dursun , çok da sıkarsa seni koy mesafeni olsun bitsin
bende şimdi bir kullanıcı arkadaşıma yazmıştım ne yapabilirim onu inandırabilirim diye :) cok sağolun biliyorum onu inandırmak zorunda değilim ama gerçekten artık güzel bi ilişkimiz var ve o bunu görsün istiyorum beni sevmeyen biriyle birlikte olduğum düşüncesini nasıl silerimOlumsuz durumları asla paylaşma... Hep iyi şeyleri anlat ve sevgilini yermesine asla izin verme.. Şort konusunda mesela, adam özgüvenli elalem gibi giydiğime karışmaz falan de.. :)
bende şimdi bir kullanıcı arkadaşıma yazmıştım ne yapabilirim onu inandırabilirim diye :) cok sağolun biliyorum onu inandırmak zorunda değilim ama gerçekten artık güzel bi ilişkimiz var ve o bunu görsün istiyorum beni sevmeyen biriyle birlikte olduğum düşüncesini nasıl silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?