• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin iletisimi.kesmesi duygusal patlamamdan sonra ne yapmam grek

Bremenin mizikacisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
791
257
23
Ben kimsesiz bireyim ana baba yok detaya girip tekrar tetiklemmek istemiyorm olayi kisaca ozet geceyim.
Yasadigim.sorunlardan gercekten bunaldigim duygusal olarak cok zayif andaydim anlatacak kimsem yok canim anam gitti.gideli tam o anda arkadasimla msj atti biraz anlattm sonra takatim kalmadi yazmaya arar msn dedim oda aradi aglma krizine girdim kizi icin randevu aldigini ertesi gun muhakkak arayacagini soyledi o gunden beri ne aradi ne sordu nsjj attm nasilsn diye kisa kesti oyle pisman oldm ki aglama krixine girip anlattigima belki de daha gorusmek istemiyor zayif oldugum icin onun da dertleri sorunlari var anan baban mi ki el her halukarda dinlesin sevdigim.kiymet verdigim biriydi arasam mi yoksa belli ki o daha aramayscak yuzsuz gibi ustelemesem mi

Belki kızıyla ilgili kötü bir haber aldı, üzüldü, çocuğunun derdine düştü? Ben sizi başından savmış gibi algılamadım, arayacaktır ama belki sadece muayeneyle bitmemiştir. Tahlil tetkik vs gerekmiştir onlarla uğraşıyordur. Yüzsüzlük falan demeyin, herkesin böyle sinir boşalmaları oluyor. Hepimiz insanız, duygusal ihtiyaçlarımız oluyor olacak da. Annenizle ilgili yaşadıklarınızı hissettim ve üzüldüm sizin adınıza. Dünya batmış gitmiş her şey bitmiş gözüyle bakmayın. Acınızı yasınızı yaşayın, ağlayın üzülün, bunlar normal. Başka insanların da başka üzüntüleri olabileceğini unutmayın. Benim kızımda ara ara migren atakları oluyor, ne kimseyle telefonda konuşuyorum ne de kulaklık takmadan bir şey izliyorum. Sese ışığa çok duyarlı oluyor, çıt çıkarmıyorum evde. Bence bir iki gün sakinleştikten sonra siz arayın ve kızının durumunu sorun.

Belki kızıyla ilgili kötü bir haber aldı, üzüldü, çocuğunun derdine düştü? Ben sizi başından savmış gibi algılamadım, arayacaktır ama belki sadece muayeneyle bitmemiştir. Tahlil tetkik vs gerekmiştir onlarla uğraşıyordur. Yüzsüzlük falan demeyin, herkesin böyle sinir boşalmaları oluyor. Hepimiz insanız, duygusal ihtiyaçlarımız oluyor olacak da. Annenizle ilgili yaşadıklarınızı hissettim ve üzüldüm sizin adınıza. Dünya batmış gitmiş her şey bitmiş gözüyle bakmayın. Acınızı yasınızı yaşayın, ağlayın üzülün, bunlar normal. Başka insanların da başka üzüntüleri olabileceğini unutmayın. Benim kızımda ara ara migren atakları oluyor, ne kimseyle telefonda konuşuyorum ne de kulaklık takmadan bir şey izliyorum. Sese ışığa çok duyarlı oluyor, çıt çıkarmıyorum evde. Bence bir iki gün sakinleştikten sonra siz arayın ve kızının durumunu sorun.
Neredeyse 10 gun falan oldu ama hep icimdende kaldi blmiyorm tabi nedenini ama cok telefonunu.bekledm naslsn siye msjimi kisa kesince de ne bileym belki hayatinda dert sorunlu kisi istemiyordur diye cok da ustelemek istemedim ama uzuldm de yarin araycagm

Neredeyse 10 gun falan oldu ama hep icimdende kaldi blmiyorm tabi nedenini ama cok telefonunu.bekledm naslsn siye msjimi kisa kesince de ne bileym belki hayatinda dert sorunlu kisi istemiyordur diye cok da ustelemek istemedim ama uzuldm de yarin araycagm
O halde mesaj atın. Kızının durumunu merak ettim her şey yolunda mı diye sormak istedim, o gün seninle konuşmam bana çok iyi geldi, dinlediğin için teşekkür ederim arkadaşım, müsait olduğun bir zaman görüşelim, insan içine çıkmak bana iyi geliyor yazın. Bu mesajdan sonra bekleyin o arasın. Aramazsa da bırakın gitsin.

O halde mesaj atın. Kızının durumunu merak ettim her şey yolunda mı diye sormak istedim, o gün seninle konuşmam bana çok iyi geldi, dinlediğin için teşekkür ederim arkadaşım, müsait olduğun bir zaman görüşelim, insan içine çıkmak bana iyi geliyor yazın. Bu mesajdan sonra bekleyin o arasın. Aramazsa da bırakın gitsin.
Aynen ufak.msj atarim aramazsa da napaym oglm buyuse de kimseye ihtiyacim olmasa keske hc degilse bir kizkardesim olsaydi

Keske de o duruma dusmeseydim kendime kziyorm anla sana omuznyok senin ailen yok herkese her.zmaan her halini belli etme diye kendime.cok kizdim cok
Herkesin kötü durumla kötü hisle baş etme gücü aynı değil. Kimi yardım etmek ister ama neyi nasıl yapacağını söyleyeceğini bilemez. Evet arkadaş dost dediğimiz kötü günümüzde yanımızda değilse hiç olmasın ama o kişide veya sevdiği birinde sağlık sorunu varsa ona da zaman vermek gerekir. Bu arkadaşınızın hiç bir özelliğini, kişiliğini, tavrını davranışını bilmediğim için genel yazıyorum. Siz niye bu kişiyi aradınız, yani yakın ve tek görüştüğünüz kişi mi bu? Aslında sizin psikoloğa terapiste gitmeniz gerek. Anne baba kaybını atlatmak kolay değil. Bunun -yasın- süreçleri var ve hepsini yaşayıp atlatmanız gerek. İyi düşünün iyi olsun.

Herkesin kötü durumla kötü hisle baş etme gücü aynı değil. Kimi yardım etmek ister ama neyi nasıl yapacağını söyleyeceğini bilemez. Evet arkadaş dost dediğimiz kötü günümüzde yanımızda değilse hiç olmasın ama o kişide veya sevdiği birinde sağlık sorunu varsa ona da zaman vermek gerekir. Bu arkadaşınızın hiç bir özelliğini, kişiliğini, tavrını davranışını bilmediğim için genel yazıyorum. Siz niye bu kişiyi aradınız, yani yakın ve tek görüştüğünüz kişi mi bu? Aslında sizin psikoloğa terapiste gitmeniz gerek. Anne baba kaybını atlatmak kolay değil. Bunun -yasın- süreçleri var ve hepsini yaşayıp atlatmanız gerek. İyi düşünün iyi olsun.
Konu anne babamdan bagimsizdi kimsesiz hssettiigm bir andi sorunlar ustume ustume geldi olmamaloydi haklsinz o anda arkadasm.msj atti.liseden beri dostumdur kendisi mantikli da biridir oyle iste

Arkadaşla dertleşmek normal. Hele ki sizin gibi derin bir kayıp varsa.
Ama kadının da o an kendi kızıyla derdi var.

Bence sorun sizin dertleşmenizden ziyade kadının kendi derdi varken yapmış olmanız. Zamanlama yanlış olmuş yani biraz. Ha arkadaşınız sonradan geri dönüp "zaten bunalmıştım seninle ilgilenemedim, nasıl oldun" falan dese iyi olurmuş ama sık sık bu şekilde dert yanıyorsanız üst üste gelip bunalmış olabilir.

İnsanların birbirine anlatmaya ve boşalmaya ihtiyacı var. Bununla beraber dinleyen insanlar bu duygusal yükü kucaklayıp her zaman eşit yayarak dağıtabilecek halde olmayabiliyorlar.
Sizin yüksek haliniz arkadaşınızın zayıf hissettiği bir anına denk gelmiş olabilir.
Bunu tahmin edebilecek ve ayarlayabilecek durumda değilsiniz.
Böyle bir sorumluluğunuz yok kendinize yüklenmeyin.
Arkadaşınızın size bir şekilde geri dönmesi çok uygun olurdu. On gün olmuş. Mesaj atmışsınız, muhabbeti kısa bırakması bence üstelememek için yeterli.
Belki bambaşka sıkıntıları var ve size şuan vakit ayıramıyor veya ayırmak istemiyor. İlişkinin devam etmesini isterse mazeret beyan ederek geri dönecektir. Bu konuyu bir süre rafa kaldırın ve görüşürseniz ilişkinizi tahlil edin. Ama kendinizi suçlamayın. Bir hatanız yok şu halde.

Arkadaşla dertleşmek normal. Hele ki sizin gibi derin bir kayıp varsa.
Ama kadının da o an kendi kızıyla derdi var.

Bence sorun sizin dertleşmenizden ziyade kadının kendi derdi varken yapmış olmanız. Zamanlama yanlış olmuş yani biraz. Ha arkadaşınız sonradan geri dönüp "zaten bunalmıştım seninle ilgilenemedim, nasıl oldun" falan dese iyi olurmuş ama sık sık bu şekilde dert yanıyorsanız üst üste gelip bunalmış olabilir.
Aslnda o yognlukta hic olmamistm klkurdu varmis cocuklarinin kimse ailenim yerime gecmez el yani neticede kaldi ki hayat zor onunda yasadugu zorluklar vardir ben hatayi zaten kendimde buldm

İnsanların birbirine anlatmaya ve boşalmaya ihtiyacı var. Bununla beraber dinleyen insanlar bu duygusal yükü kucaklayıp her zaman eşit yayarak dağıtabilecek halde olmayabiliyorlar.
Sizin yüksek haliniz arkadaşınızın zayıf hissettiği bir anına denk gelmiş olabilir.
Bunu tahmin edebilecek ve ayarlayabilecek durumda değilsiniz.
Böyle bir sorumluluğunuz yok kendinize yüklenmeyin.
Arkadaşınızın size bir şekilde geri dönmesi çok uygun olurdu. On gün olmuş. Mesaj atmışsınız, muhabbeti kısa bırakması bence üstelememek için yeterli.
Belki bambaşka sıkıntıları var ve size şuan vakit ayıramıyor veya ayırmak istemiyor. İlişkinin devam etmesini isterse mazeret beyan ederek geri dönecektir. Bu konuyu bir süre rafa kaldırın ve görüşürseniz ilişkinizi tahlil edin. Ama kendinizi suçlamayın. Bir hatanız yok şu halde.
Kendimin bu kadar zayif aninda bosalmama kiziyorm buni ogrenmem.gerek benim kimsem yok bugun trk basima oglene kadar agladim gozyasimi sildm okuldn aldm oglumi yiruyuse ciktim.kafeye gittim geldm
Oyle zor ki bagsizlik koksuzluk omur boyu bunu yasayacagm senj her haluakrda dinleyen anne yok iste gorusmek iste4se gorusurum ama asla da dert yanmam

Arama. Çok yakın gördüğüm biri zor zamanımda beni arayıp iyi misin diye sormuştu. Bende gerçekten nasıl hissettiğimi anlatmak istedim. Bir kaç dakika sonra bir sebeple telefonu kapattı. Sebebi gerçek sanıp müsait bir zamanda yanıt verir diye bir kaç mesaj atmıştım. Aradan bir gün geçti Allah sabır versin çok zor durum gibi bir yanıt verdi. O günden sonra bir daha konuşmadım. Bir kaç ay sonra yine nasıl olduğumu sordu. Bir şey olursa onunla paylaşabilirmişim. Palavra tabi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor sadece. Sağ ol dedim ve asla geri dönmedim sen de dönme. Bunlar iyi günümüzde yanımızdalar sadece. Sorun sende değil onda

Back
X