• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın isteği

İYi olur allahtan kötü olur kuldan misali hiç girme o topa bence. Bir sorun yaşasa siz arada kalırsınız

Benim evimde kalmayacaksa, cevreyi tanimasi, nerede ne yemesi, nerede alisveris yapmasi konusunda destek olmaya calisirdim zaman zaman evime yemege cagirirdim. Ancak evimde kalmasina musaade etmezdim

Cok sacma bir iatek bence o arkadasla gorusmeyin bir daha.
Bazi eyler karakterden il ucudur.

Benim evimde 3 ay arkadaşımın arkadaşının kardeşi kalmıştı. Türkçe öğrenmek için. Günde 1 saat sohbet ediyorduk. Onun dışında o çıkıp geziyordu falan. ben o zaman bekardım ve aylık para almıştım. Bugünün 750 lirası gibi bir para almıştım. Elektrik su dahil. benim için de çok eğlenceli olmuştu.

Belesciligin de bu kadari. Amerika 'da halam yasiyor kocaman evi var hep dr cagirir ama ona gitmeye dahi cekinirim milletteki genislige bak. Kalacak yer ayarlamada yardimci olabilirler mi demek baska 1 ay misafir ederler mi demek başka

Bende almanyada yaşıyorum ve asla kabul etmezdim. Zaten sabah 7 akşam 6 insanlar dışarda oluyor... kim onunla ilgilenecek. İkinci sorun ise... akrabalarin onun vize işlemlerinle niye uğraşsınlar? Davetiye gönder cart curt

Olacak bir iş değil bence bu gecistirin

Yok artık! 1 ay hem de. Burda insanlar küçük evlerde yaşıyorlar ve genellikle kârı koca çalışıyorlar. Yaşı büyük bir misafiri nerede yatırıp kaldirmaz diye düşünürler ilk önce bence. Bi de hiç tanımadığı birinin evinde 1 ay kalmayı göze alabilmek... büyük rahatlık gerçekten. Ben asla aracı olmazdım buna. Yazık o insanlara da. Ayrıca yalnız başına öğrenci ortamına gelmeli ki pratik imkanı olsun. Gece gündüz rahat girip çıkabilmeli etrafında herkes almanca konuşmalı. Turk bir aileye misafir olarak dilini geliştirmesi mümkün degil

Bende almanyada yaşıyorum ve asla kabul etmezdim. Zaten sabah 7 akşam 6 insanlar dışarda oluyor... kim onunla ilgilenecek. İkinci sorun ise... akrabalarin onun vize işlemlerinle niye uğraşsınlar? Davetiye gönder cart curt
sen beni al misafir 3 5 ay kalırım sen evlenene dek ha ha.valla bak çok eğlenceliyimdir kaçırma beni sen

Wellington da oturan var mı aranız da misafir olmak istiyorum en kısa zamandaEn Büyük KK

Boyle birseyi teklif bile etmeyin. Kimse kimsenin cocugunun sorumlulugunu almak zorunda değil. Birde baska ulke, basina birsey gelse? Ben asla bilmedigim etmedigim birini, ustelik yalniz bir cocugu evimde istemem.
Cok istiyorsa bassin parayi gitsin pratik yapsin.

Off bence sormayin

Biz yillarca pariste yasadik. Gelen giden bir bitmezdi. Gelicem diyene de gelme demek olmuyor...
Tatili bedavaya getirmenin yolunu boyle bulmuslardi.

Cok uygun fiyatli hostel ayarlayabilir almanyada. Ne isi var hic tanimadiklari insanlarin evinde.

Back
X