Kayınvalidesi gelirse,Arkadaşında annesini yanına alsın,bakalım eşi ne diyecekmiş..
İki anneyle gül gibi geçinir gideriz desin..
Anneyse ikisi de anne..Birine var, birine yok olmaz..
allah kimseye acı yaşatmasın ama evin tek ogluysa yapacak bişeyi yok sanırım erkekler annenerini yanlız bırakmak istemez evin erkegi o olacagı için bu durumu karısının kabul etmesini bekler biraz zamana bırakmanızı öneririm belkide kadında gelmek istemez zamanla oturur diye ümit ediyorum...allah sabır versinn
Arkadaşının söylediği mantıklı. Kendi evinde kalması en doğrusu.
Eşini güzellikle ikna etmesi gerekir.
Belki kadın da yalnız kalmak ister.
Bir de Kiz kardesi var o da evli!!Ama hic kizina o kadar SIK gitmez..Rahatsizlik vermek istemem demesi yok mu bi de!Yok damat rahatsiz olurmus kiziyla arasi bozulurmus.Allah askina oglunun evliligi umrunda degil..Cocugu surekli doldurur..Ben hastalandim karin beni aramadi..Ama damattan beklemez onun isleri varmis...Arkadasimda calisiyor haccettepe gibi bi okuldan mezun ve isi var...Ama damat parali ya onu kacirmak istemiyor
Kizlar bu erkeklerin anneleri neden evlenince degerleniyor anlamiyorum ki!Evlenmeden mesela benim esimde annesiyle tartisirdi hatta ben uyarirdim.Ayip anneni uzme diye..Simdi bi kiymete bindi ki sormayin..Aynisi arkadasimin esi icinde gecerli kac kere evi terk etti annesinin cenesi yuzunden simdi yok benimle kalacak diyor..Dusunun bunlar daha 3 yillik evlileer..
valla bende anlamıyorum bizimkide öyle evde kardeşide var ama annesinide bizimki düşünür...uzaktayken kıymete biniyorlar gidip kalsalar anlıycaklarda...o kadın kendini belli ediyormuş bari benim kaynanam allattan alttan odunu verirmiş daha yeni anladım 7 seneden sonra düşünün yani okadar proflar...bende görüşmeyi kestim ne bayram ne seyran ne cenazelerine işim olmaz...eşimede söylesen inkar eder annem bişey demiyor anlatmıyor diye ama benim eşim bile aramızdakileri de anlatırmış yani...al birini vur ötekine şekerim:gitme:
Kirada oturuyor..Ama emekli maasi var..Oturdugu evin kirasi da o kadar cok bisey degil.Arkadasim kirayi ben oderim.Annende emekli maasiyla mutfak ve faturalari halleder diyor..
Benim esimin annesi de gorsen bu kadin sana asik dersin..ama ben olmiyim ortamda hemen esiimi doldurmaya calisir..Simdi arkadasimin basina gelen olayi dusundukce allah gecinden versinde kayinbabama bisey olursa bizimkiside tutturmasin bizlle kalacak diyemafoldumben
eee kabul etmiyormu kadın yanlızsa bırakacagını sanmıyorum oglunun tek başına bunalıma girer falan diye düşünür hemen evi boşaltmasa bari ama her halükarda o evi boşaltır o kadın sanıyorum anılarım var tek kalamam der yine acındırır...biz gelir kalırız sizi yanlız bırakmayız falan desin kaynanasına bakalım napıcak kadın da gurur olsa istenmedigini anlayıp gelmemesi lazım ama nerdeeee:umursamaz:
aynen şekerim benim kaynanamıda görsen agzından bal damlar kızım yavrum sırtıma minderler oturtacak yer bulamaz günde 10 kere kocamla konuşurlar o bir arar bizimki 9 gündeeeeee...benim kaynanam gelmez eminim rahatına düşkün dahada rahat eder ogluuarı maaşa baglar istedigi gibide yaşar zaten kocası yok gibi 7 senedir ayrılar boşanmamışlar aynı evde karışık yani..kaynanamın dubleks evi var istemedi yanımda gelin istemem dedi ecide satıp tek daire almayı düşünüyor ki yanına kimse kalmasınn :hulya:
Kizlar merhaba demin msn de bir arkadasimla dertlesiyordum.Bir sorunu var ve ne yapacagini bilemiyorCADIARZU
Bende dur KK deki arkadaslarada soralim dedim..Kisa bir ozetten sonra basliyorum
Bu arkadasimin Kayinbabasi rahatsiz yasindan dolayi ve doktorlarda pek umitli degilmis soyledigine gore...
Arkadasimin eside babama bisey olursa annem bizimle kalacak diyor..Kaynanasi iyi olsa kiz basinin ustunde tasir.Ama su yaprak dokumunde ki cevriye varya ayni oyle...
Arkadasim demiski ayni evde oturmayalim nasil olsa onun bir evi var.Maddi yardim yapariz hastalaninca gelir kalir.Ama ev ev ustune olmaz demis..
Ki arkadasimin da babasi yok ve kizinda annesi yalniz yasiyor..Kocasi nuh diyor peygamber demiyormus
Nasil bi yol izlesek arkadaslarfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?