Galiba öyle oldu zaten cinlerim tepemdeböyle bir durumda daha sizmi alayim diyorsunuz sizi kullandirmayi iyi ögrenmis
Haketmiyorum boş yere sinirimi bozduArkadaşıma Kahve makinası alır ve birdaha asla konuşmam. Oldu ki sizde bozmuş kırmış olabilirsiniz insanlık hali benim için arkadaşım daha değerlidir. Eşya dediğin nedir bozulur kırılır. Önemli olan insana verilen değer. Onun sorunu size kahve makinası aldırmak ama siz bu değeri hak ediyormusunuz bence kendinize sorun. Ve ona göre tavır takının.
Ne diyceğimi şaşırdım bir de kuzenim olaya dahil oldu her gün kahve içerseniz bozulur dedi kuzenle konuşmuycam zatenYa birde siz yaktiniz kabloyu diyelim bunu direk yüzünüze söylememesi gerekir nekadar itici biri.
Kuzen, her gun kahve ıcmenızı fena kıskanmısNe diyceğimi şaşırdım bir de kuzenim olaya dahil oldu her gün kahve içerseniz bozulur dedi kuzenle konuşmuycam zaten
Al birini vur ötekine bu kuzenin ablası arkadaşım dediğim de kuzenin kaynanası ama suç bende boşveriyorum gidiyorum ama büyük kuzenle konuşmuycam bir süre ona ne oluyor karışık oldu dimiKuzen, her gun kahve ıcmenızı fena kıskanmıs
Kıyafet almana karisan gereksiz kuzen olan mı bu?
Kahve neden seninle ıcılıyor onunla ıcılmiyor su cumlesınden anlamıs olduk, kendısı tam bir diken dilli
Hepsi manyakAl birini vur ötekine bu kuzenin ablası arkadaşım dediğim de kuzenin kaynanası ama suç bende boşveriyorum gidiyorum ama büyük kuzenle konuşmuycam bir süre ona ne oluyor karışık oldu dimi