Arkadaşımın kıymetli eşyası

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar bu aralar çok alınganım arkadaşımın kahve makinesi nin kablosu yanmıştı ya sen ya gelin yaktı dedi bir ay önce falan önemsemedim bugün de yine kahve makinesi bozulmuş sen bozdun dedi ben niye bozayım dedim ama kafaya taktım üstelik benim tablet ve telefon umu çizmişler di ben agzımı açmadım şuan da telefonu bozulmuştu tel verdim kendisine kullansın diye onu da suistimal etti şeytan diyor git üç kuruşluk kahve makinesi ni al agzı kapansın ama bızmadıgım şeyin parasını ben niye veriyim ya

amaci o galiba yeni kahve makinasi aldirmak 😏 siz kendinizi biliyorsaniz istedigi kadar konuşsun

Arkadaşıma Kahve makinası alır ve birdaha asla konuşmam. Oldu ki sizde bozmuş kırmış olabilirsiniz insanlık hali benim için arkadaşım daha değerlidir. Eşya dediğin nedir bozulur kırılır. Önemli olan insana verilen değer. Onun sorunu size kahve makinası aldırmak ama siz bu değeri hak ediyormusunuz bence kendinize sorun. Ve ona göre tavır takının.

Arkadaşıma Kahve makinası alır ve birdaha asla konuşmam. Oldu ki sizde bozmuş kırmış olabilirsiniz insanlık hali benim için arkadaşım daha değerlidir. Eşya dediğin nedir bozulur kırılır. Önemli olan insana verilen değer. Onun sorunu size kahve makinası aldırmak ama siz bu değeri hak ediyormusunuz bence kendinize sorun. Ve ona göre tavır takının.
Haketmiyorum boş yere sinirimi bozdu

Ya birde siz yaktiniz kabloyu diyelim bunu direk yüzünüze söylememesi gerekir nekadar itici biri.

Ya birde siz yaktiniz kabloyu diyelim bunu direk yüzünüze söylememesi gerekir nekadar itici biri.
Ne diyceğimi şaşırdım bir de kuzenim olaya dahil oldu her gün kahve içerseniz bozulur dedi kuzenle konuşmuycam zaten

Ne diyceğimi şaşırdım bir de kuzenim olaya dahil oldu her gün kahve içerseniz bozulur dedi kuzenle konuşmuycam zaten
Kuzen, her gun kahve ıcmenızı fena kıskanmıs

Kıyafet almana karisan gereksiz kuzen olan mı bu?

Kahve neden seninle ıcılıyor onunla ıcılmiyor su cumlesınden anlamıs olduk, kendısı tam bir diken dilli

Kuzen, her gun kahve ıcmenızı fena kıskanmıs

Kıyafet almana karisan gereksiz kuzen olan mı bu?

Kahve neden seninle ıcılıyor onunla ıcılmiyor su cumlesınden anlamıs olduk, kendısı tam bir diken dilli
Al birini vur ötekine bu kuzenin ablası arkadaşım dediğim de kuzenin kaynanası ama suç bende boşveriyorum gidiyorum ama büyük kuzenle konuşmuycam bir süre ona ne oluyor karışık oldu dimi 😂

Ben böyle şeylere asla gelemem. Öncelikle dile getirmesi nezaket dışı. İkincisi birinin bir eşyasına zarar verdiysem karşı taraf söylemeden telafi ederim zaten. Eminim siz de öylesinizdir.

Ben olsam sinirimden yeni bir makine alıp verir, ama yapmadığım bir şeyi yaptığımı iddia ettiği için bir daha görüşmek istemediğimi söylerdim.

Yanlış anlamayın ama kuzenin kayınvalidesi iyi bir arkadaş seçimi değil zaten.

Back
X