arkadaşımın kızının bir derdi var

Busran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
205
0
46
Samsun
bu anlatacağım benim değil arkadaşımın kızının hani bazıları kendinde olurda başkasınınmış gibi söyler ya öyle değil çünkü bazıları yanış anlıyor.eski bir akrabamızın 8. sınıfa giden bir kızı var sbsye hazırlanıyor.kız çok çalışkan annesi düşük not almasına kızıyor her anne gibi kız denemeden 300 lerde bir şey almış o gün bu gündür yapamicam başarısız olucam ağlıyor matematikten dün girdiği sınavdada 9 yanlışı çıkmış karekökleri, özdeşlikleri, üçgenleri anlamamış şu anda yanımda annesi ve kendi ben yaparsın diyorum anlatamıyorum ve aranızda illaki bilen birirsi vardır kaynak kitap sbs'ye uygun vede güzel konu anlatan bir internette site varmı vede ne yapmalı ağlıyor yapamicam yine düşük alcam diyor
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler :26:

Ah sbs günlerim aklıma geldi :31: Ben fenlisesi mezunuyum sanırım size birkaç şey önerebilirim. Piskoloji bu süreçte çok önemli. Çocuğun motivasyonunu sağlamak açısından düşük not aldığında kızmak yerine motive edici yapıcı eleştiriler yapılmalı diye düşünüyorum. Yapamıdağı konulardan hergün düzenli soru çözsün ve yapamadılarını muhakkak dersanedeki hocalarına çözdürsün. Kaynak olarak bilmiyorum ama netten de bulabilirsiniz inş güzel bir liseye yerleşir. :31:

Son düzenleme:
Ah sbs günlerim aklıma geldi :31: Ben fenlisesi mezunuyum sanırım size birkaç şey önerebilirim. Piskoloji bu süreçte çok önemli. Çocuğun motivasyonunu sağlamak açısından düşük not aldığında kızmak yerine motive edici yapıcı eleştiriler yapılmalı diye düşünüyorum. Yapamadağı konulardan hergün düzenli soru çözsün ve yapamadılarını muhakkak dersanedeki hocalarına çözdürsün. Kaynak olarak bilmiyorum ama netten de bulabilirsiniz inş güzel bir liseye yerleşir. :31:

ayyyy vallaahhaa içime su serpildi peki sizin düşük aldığınız sınavda böyle hemen pes ettiğiniz oldumu yani düzenli soru çözdürülecek işanlah düzelsin eksik konularını kapattıralım sonra eski günlere ama bu gün başlatmayalım derse yarın dünç kafayla :) çok sevindim

Buraya bi' bakabilirsiniz. Üniversiteye hazırlanırken de buradan faydalanıyordum. Şimdi okulu bıraktım yine hazırlanıyorum ve faydalanıyorum. Sbs konu anlatımları da var.

ayyyy vallaahhaa içime su serpildi peki sizin düşük aldığınız sınavda böyle hemen pes ettiğiniz oldumu yani düzenli soru çözdürülecek işanlah düzelsin eksik konularını kapattıralım sonra eski günlere ama bu gün başlatmayalım derse yarın dünç kafayla :) çok sevindim

Ben tudem önerebilirim kaliteli olması açısından. Onun dışında dersanenin verdiği yayınları düzenli çözsün muhakkak başarır :3:

Ben tudem önerebilirim kaliteli olması açısından. Onun dışında dersanenin verdiği yayınları düzenli çözsün muhakkak başarır :3:

tudem , beni bile soğuttu matematikten :120: soruları çok zor...kolay kaynaklarla başlasın bence...çözdükçe çözesi gelir ve başaracağına inanır :34:

psikolojisi bozulmus psikologa gotursun o korkuyu yener (kalma korkusu)korkuyu yenemesse ne kadar calisirsa calissin yine basaramaz once korkuyu yenmeli

zambak yayınlarının konu anlatımlı(hücreleme yöntemine göre) kitabı da güzel.kaynak önemli tabiki ama matematik dersinde başarılı olabilmek için çocuğun anlamadığı kısımları birilerinin mutlaka ona anlatması açıklaması gerekir.birilerinin yardımı şart.

Back
X