arkadaşımın kocası!!!

bi an düşündümde acaba ben böyle biriyle evlenirmiydim diye.yani ne kadar aşık olsamda katlanamazdım heralde çünkü arkadaşlarımın ailemin yanında böyle olacaksa o aşk biterki

bu mantaliteyle bakarsak burdaki konuların çoğu dedikodu
burada amaç fikir vermek destek olmak ..Adı üstünde bölümün zaten şimdi buraya ''napalim yani''yazmak çok ironik

ya ben düşündüm de arkadaşının eşi sırf arkadaşın onu tembihledi diye inadına yapmasın sakın?? çünkü hani insan psikolojisi birşeyi yapma deyince bazen inadına yapası gelir.. çünkü misafirin önünde bu kadar da kaba olabileceğini aklım ermiyor...

ama eğer evde her zaman böyleyse inan arkadaşın için çok üzüldüm evlendikten sonra erkeklerin karakterlerinin değiştiğini çok duydum Allah hiçbir kadının başına vermesin (

arkadaşınla konuşmayı denesen belki neler neler dökecek içinden sana... eminim o da dertlidir bu konudan. Bence o akşamki rahatsızlığını onunla paylaşmalısın.

gerçekten bazen önceden uyarma gibi durumlarda insan inadına daha sert davranabiliyor. başınıza gelen böyle bir durum olabilir. arkadaşınızın da arayıp özür dilemesi sanki önceden konuşulmuş da bak sen gör ben ne yapıyorum denilmiş olabileceğini düşündürttü bana. kızcağız mahcup olup konuşma ihtiyacı hissetmiş, her zaman böyle olsa sanki bunu yapmazdı gibi geliyor, yanılıyor da olabilirim, belki böyle bir adamdır. ama arkadaşınız zorla evlenmedi herhalde, önce tanıdı, görüştü. insanların evlenmeden önce bol vakit geçirmesi hatta mümkünse tatile gitmesi, başbaşa zaman geçirmesi işte bu yüzden önemli. en azından sürprizle karşılaşmazlar. arkadaşına önemli değil deyip geçmen iyi olmuş bence, kocası ne de olsa, kendisi farkındaysa uğraşır zaten. dışarıdan gelen bir tepki kendisi her ne kadar aynı fikirde olsa da ters tepebilir.

kızlar bir kere iki kere olsa derimki evet tembihliyo diye bilerek yapıyo adam inadına yapıyor derim. ama sürekli aynı şey oluyormuş yani adam huy edinmiş galiba. ben karar veerdim konuşacağım arkadaşımla. daha yeni evli bi ömür böyle geçmez

zaten yeterince mahçup olmuş kızcağız söylemiş kaç kere şimdi sende söylersen iyice üzülür konuşma derim o kadar mahçup olduğunu söylemiş sende normal demişsin herşeyin farkında zaten o da.

Arkadaşım sen ne yapabilirsin ki , adama görgü öğretecek halin yok.
Zamanla düzelir belki, yeni evlilermiş, arkadaşın sürekli işleyecek adamı bu halin beni senden soğutuyor diye.
Dışarda kasıyor evde salıyor demek.
İşi zor çünküalışkanlıklar çok zor değişiyor.
Arkadaşlarım sei ayıplıyor dese size de tavır alacak bu sefer.
En iyisi arkadaşın sürekli rahatsızlığını belli etsin ve ona bu hareketleri yakıştıramadığını söylesin.
Belki biraz yontulur.

arkadaşınıza eşinin gayet normal olduğunu düşündüğünüzü hissettirin ezilmesın o zaten rahatsızmış bu durumdan ama nasıl değiştirsin bırden bbelki zamanla değişir

Herkese karşı aynı olmasa, sizin gelmenize tepki göstermiş derdim ama adam hep aynıymış
Pis işte, görgüden nasibini almamış. Ben şu geğirenlere gıcık oluyorum zaten Karşındakinin midesini alt üst ettiğinin farkında değil mi acaba??

Ay ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın ya ne diyeyim. Keşke arkadaşına anlatsaydın, yani kırarak değil de, sana da böyle davranmasına üzüldüm, neden izin veriyorsun gibilerinden.

bence sen hiç karışma arkadaşının bu durumuna, karı kocanın arasına girilmez, ha deyincede evlilik yıkılmaz......
evlilik oyuncak değilki.... çok mühim bi müessesedir evlilik.......
Allah esirgesin yuvanın yıkılması Allahın en istemediği halde gereken durumlarda helal kıldığı bi durumdur.......
her yuvanın yıkıldığında arşı ala titrer.......
ve bence ölene dek evlilik bitse bile bunun kul hakkı her 2taraftada bitmez devam eder.....
ve öbür tarafta cabası bence......
artı yuva yıkanında yuvası olmaz derler....
bence sen hiç karışma; kendi akılları var, aileleri var.
sana sorarsa o zaman fikir beyan edersin tabi ama.....
benim fikrim böyle açıkçası.
rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın inşaallah, ne kadar zor bişeydir bu
herkesi yuvasında mutlu etsin inşaallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşaallah.......
sanki her evlilik dört dörtlükmüdür......

dünya hoş, lakin her daim imtihanı kazanmaya koş, gerisi boş.......... al bu sözde benden olsun:))))

sevgiler......

homo magandus

amin canım.doğru söylüyorsun.ama görüpde bişey yapamamak çok kötü gerçekten. yani kendimi onun yerine koyuyorumda..zor ama evet evlilik basit bişey değil eğer konuşursam dahada kötü olacak kız. en iyisi karışmamak galiba. kafam karıştı :44:

arkadaşınız yeteri kadar üzülüyordur zaten, siz de dertlendirmeyin, boşverin. adam en rahat pozisyonunda karşılamış işte sizi ne kadar hane halkından biri gibi davranmış size :)))))) şakabir yana, eşi öyle kabul etmiş demek ki onu. siz de arkadaşınız için evden eve görüşmelerde katlanmak olduğu için sadece, sabredin gitsin.. zor bir durum cidden. arkadaşnza sabır diliyorum

bazı erkekler misafir sevmez...
sırf karısı rahatsız olsun diye misafirin yanında hayvanlaşır...
herkesin yanında aynı değildir emin ol....

Yazdıklarını okuyunca gözümün önünden geçti o halleri.. Sen yine iyi dayanmışsın. Ben olsam çoktan iştahım kaçmıştı, hatta tuvalete yediklerimi çıkarmaya koşmuştum.. ://
Arkadaşına iyi bir sabır lazım.. Böyle insanlar işyerlerindeki pozisyonlarında bu şekilde davranmıyorlar. Zaten böyle davransanlar o pozisyonda çok fazla kalamazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…