Arkadaşımın kocasının sex partneri var

Üzülmüs haliniz bu mu?
Neyse mevzuya dönersek;
Eski isyerimde cok cok cok samimi 15 yıllık arkadasimla çalışıyordum.
Birgun benden hic hoşlanmayan bir bayan arkadasimla dedidokudumu yapmisti.
O bayandan ziyade, arkadasima sasirmistim. Neden mi?
Benimle bu denli samimiyeti oldugu halde,yaninda gayet rahat atip tutmus millet benim hakkımda.
Bu cok ilginc gelmişti bana. Benim mantigima gore cesarer edememesi lazimdi.
Ve ben suan o arkadasimla gorusmuyorum. Hissettiklerimde yanilmamisim cunku.
Sizce bu ahlaksiz adan neden esinizin yaninda bu kadar rahat?

Nasil kiskaniyormussunuz Ebruyu sizde..
Baya sevinmissiniz sanirsam.
Bence haber edin ama sizin ettiğinizi bilmesin.

Kadının kocasını yatakta yakalaması sizin söylemenizden daha hayırlı. Alttan alttan öyle cekememezlikle doluymuşsunuz ki esiniz sizden bu durumu saklamakla en güzelini yapmış. Keşke biraz daha cenesini tutsaymış.

Ben de zamanında aldatıldım ama kendi ic güdülerimi takip ederek öğrendim. Sizin gibi bir arkadaştan öğreneceğime salak gibi yaşamayı tercih ederdim. Alt metinle verdikleriniz cok ürkütücü.

cidden bastan ber okuyorum bende ayni siz gibi dusundum sonra dedim heralde bi ben boyle dusunuyorum sonra baktim baskalarida varmis ben gibi ddusunen size katiliyorum bu bayanin uzuldugunu falan sanmiyorum..

Kızlar yapmayın ya konuyu açan bayan için..
Allah aşkına kim aldatılmış bi kadın için sevinebilir...
derlerya Allah düşmanımın başına vermesin.

başkasının mutluluğunu kıskanacak karakterde değilse konu sahibi...ben de sevindiğini sanmıyorum...
keşke o kadın hiç bilmese..adamda kendiliğinden pişman olsa.

Bence söyleme ama görmesini sağla. Mesela ebru bana güven ama eşine birşey söylemeden yine anneme gidiyorum de ve bana gel diyebilirsin. Erstesi gün veya gece evine geri dönünce görür.
Çok acı olur onun için ama bazen gerçekler çook acıdır :(

Arkadaşın Ebru ya çok saf ya da bazı şeylerin farkında da görmek istemiyor.
Hangi kadın sürekli elinde tatil biletleriyle gelen eşine ''aaa ne iyi etmişsin'' der. Benim eşim bile bana annene gitsene dediğinde ben gitmek istemiyorum. Eşime güvenmediğimden mi, hayır. Ben onsuz gitmek istemem de o yüzden. Hele bilmem kaç saat uzağa:19:
Bence hiç karışma, bi gün patlak verir nasıl olsa...

şeyi kurusun da yapamasın inşallah diyesim geldi..Allah ıslah etsinn....

Söyleseniz ayrılacak sanki.
Burdaki konuları da görüyoruz ama çok iyiydi ama kıyamazdı ama beni seviyordu diyenler.
O kadın ayrılır mı aldatılmasına rağmen?
Ayrılmaz.
Ee ne gerek var huzurunuzu bozmaya.
Siz kötü olursunuz.
Yine gelir adamdan hediyeler şu bu.
Gerçekleri bilmemek mutluluktur.

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:
Ebrunun sefasi mi derdiniz, ebrunun aldatilmasi mi? Nasil kiskanmissiniz kadini bunca zaman belli degil.

Konuya gelirsek, sizi hic ilgilendirmez. Kesinlikle soylememelisiniz. Ayrica ortada kesin bisey yok. Belki de sen ebruyu ve mustafanin ona davranislarini kiskaniyosun diye senin kocan seni kandirdi. Hem dogru bile olsa zina onlarin sucu ve onlarin ahlaksizligi. Fesatlik edersen, kari kocayi birbirine dusurursen, o da senin ahlaksizligin olur. Ve Allah bedelsiz ahlaksizlik birakmaz. Ay benim gocam uniformaynan gezindi mi her giz ona bakar ben de guvenmiyom gocama" dersin gulersin ama basina gelince esekten dusmuse donersin

Son düzenleme:
Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.

Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.

Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,

geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.

Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar :ssz:
erkekler keliteli sex yapan kadını ister yatakta..mustafa denilen kişi eşinide seviyor ama seksi de..

• Beğen
Reactions: Gui
Bu tırnak ve diş izlerini eşin görmüş de Ebru görmemiş mi ?
Bu kadar izler oluyorsa hep oluyordur.En azından koku siniyordur,başka belirtiler oluyordur.
Hiç olmayacak şeylerden mana çıkaran onca kadın varken Ebru'nun kör olması lazım sanırım.

Hep derim eşi fazla yalnız bırakmak doğru değil.Ebru'yu bu yönde uyarabilirsin belki.
Ama açıkça söylemeni hiç tavsiye etmem.Biliyor veya görmezden geliyor olabilir.
İnsanların cinsel hayatını bilemeyiz.Belki karı koca cinsellikleri bile olmayabilir.

Kocam varsın bana durup durrken jestler yapmasın hediyeler almasın ama böyle ihanet etmesin.

ben çok kızardım eşime bak mustafa nasıl eşine karşı diye. meğer adam suçluluk psikolojisiyle herşeyi ört bas
etmek için bu derece mükemmel bir adammış. ebruya kızdığı tek nokta ebrunun kiloloarıydı.namazında niyazında orucunu tutatn bir adamdı. şaşırdım kaldım. mustafa gibi bi adam aldattıysa bence her erkek fırsatını bulunca aldatır..

ebruya şunu söylemek isterdim: kocanla çocuğunu çok övmeyeceksin ikiside seni utandırır...:ssz:

aferin size toplumsal mesajınızı da vermişsiniz.. arkadaş gibi görünen aslında kıskançlıktan ölüp-biten insanlar için vereceğiniz bir mesaj varsa onu da bekliyoruz.. anlatım tarzınız o kadar detaylı ve iğrenç ki.. arkadaşınızın aldatılmasına bu kadar sevinirken dua edin de sırada ki siz olmayın :34:

Bundan bikaç sene önce tanıştığım bi arkadaşımın başına gelmişti.18 senelik evliliği vardı.eşinide kendinide hafta içi hergün görüyordum.eşi giyimine süsüne vs çok düşkün ve çok konuşan gerekli gereksiz rahatça etrafına iltifat eden biriydi.o kadar güzel yapardı ki bunu insanlar nasıl tepki vereceklerini bilemezlerdi..arkadaşımda zamanla kendine yakın bulmaya başlayınca bana evliliklerinin başında hatta hamile olduğunu(tedaviyle hamile kalmış)öğrendiği gün şehir parkında bi kızla kikirdeyerek otururken gözleriyle görmüş.anlatırken hala yaşıyordu o günü ..evi terket yalvarmalar yakarmalar bide tek şans evlat sahibi olması vs derken dönmüş tabi.neyse böyle başlamış ilk olay.
bigün güvenlik görevlisi kızımız bana "abla ... abi bana hediye almış çay kahve gönderiyor" diye ürkmüş vaziyette açılınca jeton düşmeye başladı.biz çaktırmadan gözlemeye başladık adamın gözler göz değil tabi.arkadaşımı aldattığını öğrendim.napıcağımı bilemedim.eşime bile diyemedim bırakın sağa sola anlatmayı.çok üzülmüştüm arkadaşım için ama benden duymasını hiç istemedim.karı koca iş değiştirdiler hatta arkadaşım bi süre çalışmak istemedi.bizimde görüşmelerimiz azaldı.bi kaç ay geçti geçmedi karşılaştık.zayıflamış çökmüş "boşanıcam"dedi.oturduk anlattı.2 çocuk annesi evli bir kadınla orda burda sokakta düşüp kalkmış adam 1 sene boyunca.şüpheleniyormuş ama yapmaz yine demiş kendi kendine.adam kadını kullanıp bıkınca kadın arkadaşıma telefon açıp anlatmış herşeyi iğrençliklerine kadar.yani bi şekilde dolanıyor ayaklarına.erkekler hormonlarına fazla düşkün mantıklarını kaybediyorlar.
ben benden öğrenmediği için mutluyum çünkü onun gözlerindeki o acıyı görmeye dayanamazdım bunu daha sonra iyice anladım.dün karşılaştık psikoloğa gidicem dedi beraber gidelim hatta dedim eskisi gibi gülüştük.boşadı adamı ama adam yapışmış yakasına yine.kıymetlerini kaybedincemi anlamak zorunda bu erkekler eşlerinin.
bence susun susamam ben çatlarım diyorsanız arkadaşınızdan uzak durun bi süre.eşinizin yaptığı gibi..:34:

Off ne kdr kotu bi durum ys kesinlikle arkadasnn bunu bi sekilde ogrenmesi gerekiyor esi de ne seytanms hc belirti vermemis simdi sen soylesen de sen kotu olcsn soylemezsen de niye soylemedinne bicim arkadassn olcak... Bnce bunu esinle konus bi sekilde soylemelisiniz :45:

kızlar arkadaşımı arayıp bikaç öğüt vericem şöyle böyle şeyler duyuyoruz hayat çok kötü filan diye.
Direkt söyleyemem zaten.

aferin size toplumsal mesajınızı da vermişsiniz.. arkadaş gibi görünen aslında kıskançlıktan ölüp-biten insanlar için vereceğiniz bir mesaj varsa onu da bekliyoruz.. anlatım tarzınız o kadar detaylı ve iğrenç ki.. arkadaşınızın aldatılmasına bu kadar sevinirken dua edin de sırada ki siz olmayın :34:

Arkadaş öğüt vermek için can atıyor zaten...

bence seni hiç ilgilendirmez, hangi koca karısını 'seni dşünüyorum valla başka niyetim yok git annenlere 4 ay rahat et ' derde kadın işkillenmez yaaa.... ebru annesinin yanında 4 ay kalırken adam bağrına taş mı basacak nasıl evlilik bu.ben annemlere 4günlüğüne gitsem kocam ya ben de geleyim ya sen de gitme der ayrıca annem eve almaz kocanın yanına git der. ebru anlamıyor mu hiçç sanmıyorum!!! 4 ay mustafa rahat dursa şeytan durmaz.............

Arkadaşım benim anlamadığım mustafa aldattığıni ebru duymasın, bilmesin, hissetmesin diye o kadar planlar yapıyor ve açıkçası çok zeki ve kurnaz birisiymis. Ve ben bile itiraf etmeliyim o kadar aldatan duydum, karısı anlamasın diye ona daha ilgili davranan ancak bahsettiğiniz mustafa gibi zeki ve neredeyse hiç hata yapmayan veacik etmeyen planları kadarını da ilk defa duydum.kisacasi bu kadar zeki bir adam sizin eşinize nasıl olurda karısını aldattığı söyleyecek kadar büyük bir hata yapabilir ki?...

2 secenek var ya dolaylı yoldan artık karısının öğrenmesini istiyor? (Ki istese başka açıklarda verirdi, belkide karısı anlamakta direniyordur o yüzden duyurmak istemiştir? )

ya da eğer ki siz mustafa ve esinizi kiyasliyor iseniz ve bunu eşinize belli ediyorsanız esinizde bundan sıkılıp size yalan söylemiş olabilir.sen mustafa ovuyorsun ama aslında o karısını aldatiyor o yüzden o kadar çok ilgili ama ben seni aldatmiyorum o yüzden o kadar çok ilgi gösteremiyorum diyerek sizin kiyaslamalariniza bir son getirmek için yapmış olabilir.siz mustafayi örnek vermissinizdir ama o kiyasladiginizi düşünmüştür? ...

açıkçası yazdıklarınızı okudum ve 2. Seçenek bana daha yakın geldi...o yüzden elinizde yeterli kanıt olmadan karısıyla bildiklerinizi paylaşmayın ben bile inanamadım karısı nasıl inansın? Çünkü içten içe arkadaşınızı kiskandiginizi Eşinizin mustafa gibi olmasını istediğinizi ve bunu eşinize yansittiginizi düşünüyorum. ayrica 4 gunde boynunda olan tirnak ve dis izleri gecmeyecegine gore esinizin farkedip mustafanin karisinin farketmemesi ilginc geldi bana ve mustafalar baska bir ile tasinmislar esin onlarla gorusmekte istemiyor eee o zaman neden ebruya anlatmanizi istemiyor?o yuzden bu yorumlarda bulundum...

Back
X