Arkadaşımın kocasının sex partneri var

Konu basligini okur okumaz direk SİZE NE CANİM VARSA VAR diyesim geldi...
Karismayin hem bu ebru kocanizin kiz kardesi mi sankide mustafa beyi kenara cekip hesap sormalar fln bu izler ne boyle diye... Ayip siz ne karisiyosunuz ki... Hayat da onlarin evlilik de... Kari koca arasina girilmez.

Son düzenleme:
Cevap yazan hwrkese twsekkurler. Arkadaslar bazilariniz beni arkadasimi kiskanmakla itham etmissiniz varsin siz beni oyle bilin. Burda onemli olan kariainin yikadigi utuledigi gomlekle karisini aldatan bir adam var. Harika gorulen bir eliligin ihanetle lekelenmedi var. Bazi arkadaslarin dedigi gibi esim nasil silah arkadasina mesafe joyduysa bende aynisini yapip arkadisimla bir muddet telefon gorusmelerime ara vericem

Ve son olarakta beni elestirenler bana cok guzel ders verdi. Demekki her dogru bildigimizi soylemicek ve arkadasinin evliligini cekemeyen haset eden durumuna dysmeyecekmisiz. Akadasima kesinlikle soylemeyecegim. Bu olayi kafamda dallandirip budaklandirmayacagim asla bu durumu dile dusurmeyecegim. Ebru kendisi anlarsa anlar ama ben bunu ima eden dahi olmayacagim. Boule bir durumu yasasam kesinlikle bana soylenolmesini isterdim ama burdaki arkadaslarim dillendirme dedi bende susucam.

Ne malum senin eşinin doğruyu söylediği bu çift üzerinden kendi fantezilerini sana anlatmadığı??
Sen Ebrunun eşi Mustafadan değil kendi eşinden şüphelen

Kizlar olumlu olumsuz cevap veren herkese tesekkurler• ancak girebildim sayfaya, kizlar bazilariniz beni kiskanclikla itham etmissiniz bazilariniz esimi suclamis varsin oyle olsun bunlar beni kasmaz nicin uzuleyim beni yanlis tanidiniz diye● dun aksamdan bu yana kafam allak bullakti yazdiklariniz bana yol gosterdi oncelikle bi arkadasin dedigi gibi esim nasil o adamla gorusmeyerek tavrini koyduysa bende ebruyla telfon gorusmeletime ara vericem cunku esim devresine silah arkadasina o tavri koydu. Bu olaya hic karismicam. Suskunlugumu koruyacagim. Tavsiuelerinize uyup katiyyen bunu dillendirmeyecegim. Asla kinamiyorumcunku kisi kinadigini yasamadan olmezmis..allah o adami islah etsin ayni seyleri brnim esim yaparsa onu kahretsin.. karisinin utulefigi yikadigi kiyafetlerle capkinlik turunda olmak ne aci bir vaziyet. Kendim yasasam bu kadar sarsilirdim . Ki insalllah yasamam. Kimse yasamaz ins.hayatta bir kimseye yuzde yuz guvenip benim kocam yapmaz demiceksin. Demekki firsatini bulan bos anini bulan yapabiliyo bi anlik nefisle. Beni elestirenler olabilir olsunda onlar sayesinde kimsenin isine burnumu sokmamam gerektigini ve bazi gerceklerin dillendirilmemesi gerektigini yoksa haset eden bozguncu damgasi yiyebilecegimi ogrenmis oldum.ve son sozum kocanls cocugunu cok ovmiceksin,ikisi de seni utandirir...

En dogrusu karismamaniz.Kari koca arasina girilmez yarin birgun siz kotu olursunuz soylediyiniz icin.Adam nasil olsa esini yine 100 numara yalanla inandirir sucsuz olduguna ve siz ozaman gercekten onlari kiskanmis durumuna dusersiniz.Ben sizin yerinizde olsam onlarla gorusmeyi keserdim

Yorumların hepsini okumadım ama şunu söylemek istiyorum.
Bazı bayanlar her şeyin çok iyi farkındadır. Ama sadece kendisine iyi davranıyor çocuğum var. Birde çok seviyorum düşüncesiyle. Üstünü kapatirlar. Insan diş, tırnak izi farkedilmyecek şeyler değil ki birde özelliklede boyunda ise

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç aklınıza geldi mi bilmiyorum ama bu kadının kocasını ve evliliğni övmesi belki de birşeyleri örtbas etmek içindir. Belki de herşeyin farkındadır. Belki de böylesi işine geliyordur ya da tam tersi utanıyordur. Bu da farklı bir bakış açısı. Ayrıca o Mustafa dediğiniz kişi eşinize nasıl rahat anlatabiliyor herşeyi? Gider size söyler siz de Ebru' ya söylersiniz diye korkmuyor mu? Tuhafıma gitti...

Anlamıyorum nasıl kadınlarsınız başka kadınların aptal yerine konmasına nasıl sen sus diyebiliyorsunuz hayret ya. Belki şuan birçoğunuz aptal yerine konuyorsunuz ne güzel bir duygu değilmi? Kimseyi bilmem de aldatıldığımı bilen arkadaş benden saklıyacaksa,olmaz olsun öyle arkadaş. Arkadaşlık kavramınıda unutmuşsunuz yazık.

Açık açık gidip söylemeni tabiki savunmuyorum. Ama görmesi için elinden geleni yapabilirsin notlarla maillerle. Ben olsam yaparım gerekirse gündüz adamın peşine düşer fotoğraf çekip arkadaşıma onu bile atarım benim olduğumu bilmez ama onun aptal yerine konmasına da seyirci kalmam. Çok yazık kadın kadını savunamıyoruz.ha ona ragmen susar, o onun bakıs acısıdır mutludur halinden. Ama ben üzerime düşeni yapardım muhakkak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Verilen isimlerin dogru olmadigini yazmis onceki sayfalarda. Konuyu "daha iyi" anlatmak icin ornek vermis zannimca..

Kurduğunuz cümleleri dönüp tekrar okumanızı tavsiye ederim. Bütün mesajlardaki alt metin "kocanla övünme aldatır, evladın sırtından bıcaklar" niteliğinde, hal böyle olunca sizin iyi niyetiniz gözümüze görünmüyor.

Aslında verilen cevaplar "söyleme" niteliğinden cok söyleme bicimi olduğu icin size öyle geldi. İcten ice "ahh ahhh o övündüğü kocası ne haltlar yiyormuş" düşüncesine sahip bir kadın söylemesin kocasının aldatmasından daha cok yaralar cünkü.

Evet buna katılıyorum. Aralarda yorumlar var ee partneri varsa nolmuş? diye. Bunlara şaşıyorum ya bunu diyenlerin kendi eslerininde olsa ee nolmus diyebilceklermi acaba?

O biraz sıkar işte O partneri parmak çörek gibi yedirirler adama

erkekler ne var ne yok konuşurlar ama bu kadar değil...
eğer senin eşine bu sırrını söyleyecek kadar guvenıyorsa demek ki o da senin eşinin bazı sırlarını biliyor...

Son düzenleme:
erkekler ne var ne yok konuşurlar ama bu kadar değil...
eğer senin eşine bu sırrını söyleyecek kadar guvenıyorsa demek ki o da senin eşinin bazı sırlarını biliyor...

ASlında cok daha fazla konuşurlar. Erkekler öyle dedikoducu öyle ayrıntıcı cinslerdir ki dudağımız bile ucuklayabilir

ben olsam sölemezdim bir başka kadından örenecegime kendim sürüne sürüne öğrenmeyi tercih ederim

ya arkadaslar asil benim takildigim nokta 3 senedir aldatiyomus sözde mustafa bey ebruyu dul bir kadinla ama okadar yil hala zevkin doruklarinda olan bir iliski nasil oluyo.yani kadinda cok iyi olsaydi cinsellikte esini bosanmaktan vazgecirirdi.
yada tek secenek kaldi kendisi esinden sikilip baska birini istiyomus hehalde.vay be namazinda niyazinda olan adami bile yoldan cikarabiliyosa ne ask kadiniymis be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…