- 12 Mayıs 2014
- 166
- 22
- 33
Cevap yazan hwrkese twsekkurler. Arkadaslar bazilariniz beni arkadasimi kiskanmakla itham etmissiniz varsin siz beni oyle bilin. Burda onemli olan kariainin yikadigi utuledigi gomlekle karisini aldatan bir adam var. Harika gorulen bir eliligin ihanetle lekelenmedi var. Bazi arkadaslarin dedigi gibi esim nasil silah arkadasina mesafe joyduysa bende aynisini yapip arkadisimla bir muddet telefon gorusmelerime ara vericem
Ve son olarakta beni elestirenler bana cok guzel ders verdi. Demekki her dogru bildigimizi soylemicek ve arkadasinin evliligini cekemeyen haset eden durumuna dysmeyecekmisiz. Akadasima kesinlikle soylemeyecegim. Bu olayi kafamda dallandirip budaklandirmayacagim asla bu durumu dile dusurmeyecegim. Ebru kendisi anlarsa anlar ama ben bunu ima eden dahi olmayacagim. Boule bir durumu yasasam kesinlikle bana soylenolmesini isterdim ama burdaki arkadaslarim dillendirme dedi bende susucam.
Anlamıyorum nasıl kadınlarsınız başka kadınların aptal yerine konmasına nasıl sen sus diyebiliyorsunuz hayret ya. Belki şuan birçoğunuz aptal yerine konuyorsunuz ne güzel bir duygu değilmi? Kimseyi bilmem de aldatıldığımı bilen arkadaş benden saklıyacaksa,olmaz olsun öyle arkadaş. Arkadaşlık kavramınıda unutmuşsunuz yazık.
Açık açık gidip söylemeni tabiki savunmuyorum. Ama görmesi için elinden geleni yapabilirsin notlarla maillerle. Ben olsam yaparım gerekirse gündüz adamın peşine düşer fotoğraf çekip arkadaşıma onu bile atarım benim olduğumu bilmez ama onun aptal yerine konmasına da seyirci kalmam. Çok yazık kadın kadını savunamıyoruz.ha ona ragmen susar, o onun bakıs acısıdır mutludur halinden. Ama ben üzerime düşeni yapardım muhakkak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında verilen cevaplar "söyleme" niteliğinden cok söyleme bicimi olduğu icin size öyle geldi. İcten ice "ahh ahhh o övündüğü kocası ne haltlar yiyormuş" düşüncesine sahip bir kadın söylemesin kocasının aldatmasından daha cok yaralar cünkü.
Evet buna katılıyorum. Aralarda yorumlar var ee partneri varsa nolmuş? diye. Bunlara şaşıyorum ya bunu diyenlerin kendi eslerininde olsa ee nolmus diyebilceklermi acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkekler ne var ne yok konuşurlar ama bu kadar değil...
eğer senin eşine bu sırrını söyleyecek kadar guvenıyorsa demek ki o da senin eşinin bazı sırlarını biliyor...
ASlında cok daha fazla konuşurlar. Erkekler öyle dedikoducu öyle ayrıntıcı cinslerdir ki dudağımız bile ucuklayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?