Yorumları bi okudum da cidden hayrete düştüm, bankacı 4 yıllık okuyormuş oouuuwwww ne meziyet, ne büyük olay yaşasın :) şimdi senin o aileden farkın nedir anlatır mısın? 2 yıllık bitirip bankacı olanları dışlayalım mı? Iyy 2 yıllık mezun bu :) eşimin çevresinde ki arkadaşları hep okuyor örgün, emniyette artık ona göre çalışma saatlerini ayarlıyor, hukuk okuyan var, mimarlık okuyan, inşaat mühendisliği aklınıza gelebilecek her şey, eşimde onlardan biri örgün olarak okuyor ve polis, bende Hale'n okuyorum ve çocuğum var, çalışıyorum ikinci öğretim okuyorum, şimdi biz diğerlerini ezelim mi?
İnsanlar eğitim aldıkça daha farklı olurlar, daha da insanı insan olduğu için sever, sayarlar, ayrım yapmazlar ama hem okul bitirip hem buna devam edenler içinse çok atasözü var söylemek istemiyorum herkes anlamıştır... işte burada ben onu bitirdim ıyy o meslek mi, bu mu diyenler biraz da kendinizi geliştirin gerçekten okulun hakkını verin, işe beyninizi eğitmekle, değiştirmekle başlayın.. yoksa bu düşüncelerin yetiştirdiği çocuklar için, geleceğimiz için endişeliyim ama Hale'n bu polis arkadaşın annesine bi şey demiyorum nedeni ise, belli sınırlar içinde yetişen büyüyen kişilerin algıları farklıdır, devlet memuru olursa daha iyi düşünür, SSK şart diye dayatan nesilden onlar, öyle düşünmeleri normal, belli yaşa gelmiş kadın bu yaştan sonra kendini, düşüncelerinin evrimleştirelememesi gayet normal ama buraya yorum yapanların değil!