Arkadaşımın nikah fotoğrafları

Nikah şahidi olacak kadar yakınsınız. Ama bunu ona sormuyorsunuz ?
İlginç.

Şahsi fikrim; düğün fotoğrafları gelin ve damadın paylaşmaya karar vereceği resimlerdir. Birincisi siz gelin ve damatla resim çekiniyorsanız, bu resimler zaten gelin ve damat tarafından eşe dosta gösterilmek ve hatıra anlamında olduğu için gelin damadın göstermesi normaldir ve resim çekinenler bunu bilerek çekinir. Ama gelin ve damadın içinde olduğu resimleri başkasının paylaşması gelini ve damadı rahatsız etmesi kaçınılmaz bence. Davetliler yalnızca düğünde kendi veya arkadaşlarıyla çekindiği resimleri paylaşabilir diye düşünüyorum. Yani benim arkadaşlarım düğün resimlerimi paylaşsa bu beni de rahatsız ederdi. Çünkü bu tamamen benim özelim. Resim çekilip bunu feysimde paylaşıyor olmam başkalarına paylaşma hakkı verdiğimi göstermez. Gelinin resim ekleyip bulunanları etiketlemesi başkadır, arkadaşının gelinin resmini eklemesi başka... Herkesin bakışı farklı olur tabi. Bu yüzden arkadaşına küsmemen gerektiğini düşünüyorum. Senin ona resimlerimizi feyse koyuyorum dememenle, arkadaşının sana siler misin demesi aynı mesafede bence. Benim arkadaşımın arkadaşlarının benim en özel günümün resimlerini görmesini ben de istemem. Bunun yanında beğenmediğim resimlerimin de paylaşılmasını istemem. İstemem de istemem :D

Beklemedigin bir tepki olmus kizmakta haklisin

Ama bende istemem ozel fotograflarimin baskasinin paylasmasini

O seninkileri koyunca senin izizn vermem onunda verecegi anlamina gelmiyor

Bosver takma kafana hafif bir serzeniste bulunarak kirildigini belirt gitsin

Arkasaliginizi etkilemesin

özel bişey olduğu için öyle tepki vermiş olabilir...
belki kendisi paylaşacaktı fln..
çok takılma sil gitsin...

Düğünü olmadan nikah fotoğraflarını paylaşmanız bencede hoş değil. Ben olsam bende kızardım. Kızın düğünü baharaymış daha. Bence siz düşüncesizce davranmışsınız.

Nikah şahidi olacak kadar yakın arkadaşsınız kendisine sormak yerine konumu açtınız?
Sizinki arkadaşınızın mesaj atıp fotoğrafları silermisin demesinden çok daha fazla saçma olmuş.
Kaldıki daha düğün olmamış eşe dosta duyurmak istemiyorlar belki daha şimdiden. Bunu sizin düşünüp
arkadaşınıza sormanız gerekirdi. Nişan fatoğrafı paylaşmak başka düğün olmadan nikah fotoğrafı paylaşmak başka.
Herkesde anlamadan dinlemeden ahkam kesmiş yok eşi görüştürmezde yokkırıcı söylemişti.
Kız alt tarafı canım silermisin demiş gayette samimi söylemiş. Sizin tabi ki silerim ama nedenini
merak ettim tatlım tarzında bir cevap vermek yerine arkadaşınıza darılıp bide konu açmanız çok çocukça olmuş.
Arkadaş dediğin bu tarz şeyleri arasında konuşur çocukmusunuz ki?

Birdaha resim koyma yada ne hakla resim koyuyorsun fln dememiski..
Resimleri cikartmani söylemis okadar alincaksan neden ona degilde bize soruyorsun nede olsa nikah sahidi olcak kadar yakinsin ?

Son düzenleme:
bu tarz seylere ben de sinir olurum.

bana ait resimleri bana haber vermeden paylasılmasını istemem.

gerekli görürsem ben kendim paylasırım zaten.:31:

Back
X