Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

esinada

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
5
5
36
36
Merhaba arkadaşlar, aslında önemsiz bir konu biliyorum ama anlamsız bir şekilde sinirimi bozdu, ben mi çok mu anormal düşünüyorum merak ettim.

Nişanlımla 10 yılı aşkın bir ortak arkadaşımız var, benim çok yakın arkadaşım, hepimiz aynı okullarda okuduk, aynı mahallede yaşadık. bizim evimizde çok kalmıştır, arkadaş ortamımız ortak, aslında bi aile gibiyiz yani. ama nişanlımla aşırı kanka modları yok, ben olmasam görüşmezlerdi.

Bu arkadaşımın son yıllarda giyim kuşamında inanılmaz değişiklikler oldu. burada lütfen saldırmayın çünkü ben de ne giydiğini önemsemeyen birçok insana göre dekolte sayılabilecek kıyafetler giyen ve kimsenin giydiğine karışmanın haddim olmadığını düşünen bi insanım.

Geçtiğimiz hafta bizi evine davet etti yemeğe, üzerinde sütyen yoktu ve altında mini bir tayt çamaşırı yoktu. açıkçası benim bile aşırı dikkatimi çekti çünkü cinsel organı tüm şekliyle belli oluyordu. ben bundan nedense rahatsız oldum. çünkü kendimde dışarıda herşeyi giyinmeme rağmen evime biri geldiğinde belirli bir ölçüde dikkat etmeye çalışıyorum.4 sene bir erkek arkadaşımla aynı evi paylaştım ama bir kere bile yanında sütyensiz durmadım. abimin yanında bile dikkat ederim giydiklerime. kaldı ki bu arkadaşım muhafazakar kökenli, 2-3 sene öncesine kadar benim giydiklerimi kimi zaman garipseyen biriydi.

siz olsanız sevgiliniz eşinizin yanında arkadaşınız bu şekilde durmasını garipser miydiniz? açıkçası bunu biraz düşüncesizlik olarak değerlendiriyorum. bunları düşünemeyecek biri haline gelmiş olamaz. hem kendime kızdım böyle bişeye taktığım için hem de ona şaşırdım. çok kıskanç olmayanlar yorum yaparsa sevinirim :D kıskanç olmayan birine göre bile sinir bozucu mudur bu durum?

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri giymiş olabilir de tabi, ben gördüğüm manzara dolayısıyla böyle bi yorum yaptım. benim bile çok dikkatimi çekti
Manzara hos degil elbette.
Misafir geliyor evine.
Biraz daha dikkat edebilirdi.
Böyle bir arkadaşım olsa kendisiyle tek görüşmeyi yeğlerim.

aaa ne war canım hangi dewirde yasıyoruz tabiki şeyini belli edicek kadar giyinicek meme uçları gözükücek hatları ortada olmalı la daha anlatırken içim tuhaf oldu kadın halimle üstelik😂götürme bacım nişanlını onun yanına ha nişanlınada deme aaa nası giyinmiş diye erkegin beyni düz mantıktır sana haklısın der içinden binbir türlü şeytan geçer baska bahane bul mesafeni koru yarın bigğn ewlenceksin ewlilik sewgililiğe benzemez gün gelir sıkılırsın, boşlukta hissedersin allah korusun

Back
X