Arkadaşımın saçma tavrı

Asdghjk

🦄
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
2
1
1
Hanımlar merhaba bu benim ilk konum uzun olacak kusuruma bakmayın hemen konuya geçiyorum benim liseden bi arkadaşım vardı geçen ay kaçarak evlendi bunu bize baya sonra söyledi şok olmuştum böyle bişeye herneyse çok ta sorun etmedim geçen 15 Haziran da düğünü vardı benim de o gün ve ertesi gün sınavım var çok önemliydi farklı ilçelerde oturuyorduk gitmem mümkün değildi arası baya uzaktı gidemedim haliyle kendisi de aramadı gelin falan demedi sadece mesaj atmıştı işte sonra hiç konuşmadık yapım gereği çabuk küsen alıngan biriyim benim sınavım olduğu halde hiç başarılar nasıl geçti diye sormadı bende onu aramadım dün başka bi arkadaşımla konuşurken birden gaza geldim ve mesaj attım o da şu şekilde ‘Konuşmayalı bir ay oldu arkadaş değiliz galiba’ yazdım gece sonra yattım sabah bi kalktım 20 cevapsız arama eşinin telinden de aramış mesaj atmış mesaj şu şekilde ‘Beni gece arama kaldı ki hiç arama mesaj atma numaramı sil’ diye bende cevap olarak bu laftan sonra ölsem tek laf etmem ne oldu bilmiyorum kendi kendine tribe girmişsin keşke seni hiç tanımasaydım yazdım sonra beni aradı gece mesaj mı atılır ben artık evliyim arkadan da eşinin sesi geliyor o da akıl veriyor ona bende ne var bunda beni bilmiyor mu falan dedim yüzüne kapattım ikisin de numarasını sildim engelledim ayrıca kendisi de gece beni arıyordu şimdi ben ne yaptım ki rahatsız oluyorlarsa düzgün bi dille söyleyebilirdi böyle saçma tavırla söylemesi kalbimi kırdı artık hayatta konuşmam onunla sizce kim haklı hanımlar yorumlarınızı bekliyorum.

Hanımlar merhaba bu benim ilk konum uzun olacak kusuruma bakmayın hemen konuya geçiyorum benim liseden bi arkadaşım vardı geçen ay kaçarak evlendi bunu bize baya sonra söyledi şok olmuştum böyle bişeye herneyse çok ta sorun etmedim geçen 15 Haziran da düğünü vardı benim de o gün ve ertesi gün sınavım var çok önemliydi farklı ilçelerde oturuyorduk gitmem mümkün değildi arası baya uzaktı gidemedim haliyle kendisi de aramadı gelin falan demedi sadece mesaj atmıştı işte sonra hiç konuşmadık yapım gereği çabuk küsen alıngan biriyim benim sınavım olduğu halde hiç başarılar nasıl geçti diye sormadı bende onu aramadım dün başka bi arkadaşımla konuşurken birden gaza geldim ve mesaj attım o da şu şekilde ‘Konuşmayalı bir ay oldu arkadaş değiliz galiba’ yazdım gece sonra yattım sabah bi kalktım 20 cevapsız arama eşinin telinden de aramış mesaj atmış mesaj şu şekilde ‘Beni gece arama kaldı ki hiç arama mesaj atma numaramı sil’ diye bende cevap olarak bu laftan sonra ölsem tek laf etmem ne oldu bilmiyorum kendi kendine tribe girmişsin keşke seni hiç tanımasaydım yazdım sonra beni aradı gece mesaj mı atılır ben artık evliyim arkadan da eşinin sesi geliyor o da akıl veriyor ona bende ne var bunda beni bilmiyor mu falan dedim yüzüne kapattım ikisin de numarasını sildim engelledim ayrıca kendisi de gece beni arıyordu şimdi ben ne yaptım ki rahatsız oluyorlarsa düzgün bi dille söyleyebilirdi böyle saçma tavırla söylemesi kalbimi kırdı artık hayatta konuşmam onunla sizce kim haklı hanımlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ay deseydin kocan batsın ne koca salak bişeymiş anladık tamam evlisin kocan var tamam sakin ol deseydin. Iyykk

Yani arkadaşına alındıysan neden tripli mesaj attın ki
"Gelemediğim için kusura bakma senden de aramanı sormanı bekledim biraz darıldım" deyip hislerimizi belli etmek yerine neden pasif agresif yollarla işleri kızıştıralım?
Haklısınız aslında ama o an bunu düşünemedim fevri davrandım ama sorun o değil ki benim gece mesaj atmam batmış ona

Diyor ki: Ben artık senden üstünüm çünkü evlendim. Evlendiğim için kafana estikçe beni arayamazsin. Ayrıca artık en yakın arkadaşım kocam. Evliyim ben evli, huu.

Arkadaş saçma bir insan da siz de normal davranmamissiniz. Evlendiği gün sizin sinavinizi düşünecek hali yok ya. Aklına bile gelmemiştir.

15 Haziran da düğünü vardı benim de o gün ve ertesi gün sınavım var çok önemliydi farklı ilçelerde oturuyorduk gitmem mümkün değildi
benim sınavım olduğu halde hiç başarılar nasıl geçti diye sormadı bende onu aramadım
Sınavinızın olduğu gün onun da düğünü varmış; düğün günü sizin sınavınızı sorması mucize olurdu bence.

Siz de arayıp tebrik etmemişsiniz; demek ki sizin için çok da önemli biri değilmiş.

"Evliyim gece beni arama." saçmalığından hoşlanmıyorum o konuda hak verdim size. Musait olmadığını belirtmenin milyon yolu var.

Karşılıklı küsüşmüşken çıkarıverin birbirinizi hayatınızdan.

Evlenmiş düğününe gitmemişsin ama sınavın için trip atıyorsun,yaş 17 sanırım😁

Haklısınız aslında ama o an bunu düşünemedim fevri davrandım aam sorun o değil ki benim gece mesaj atmam batmış ona

Biraz buldumcuk bir laf olmuş evet
İkinizin de hataları var aslında iki kişinin de arkadaş olmak isteyip böyle sonuca bağlanması kötü olmuş

Ama sizde evlenmiş arkadaşınız bir mutluluk dilegi mesajı atmadan direkt trip yapmışsınız.
Birde gecenin bir yarısı..
Keşke böyle yapacağınıza "arkadaşım Iyimisin görüşemedik sana mutluluklar bile diileyemedim, uygun bir zamanda görüşelim"deseydiniz hiç sorun kalmazdı.
Kadının ne halde olduğunu bilmeden yanlış olmuş

Arkadasin kucuk yasta kocaya kacan, kocisim de kocisim bir kadin. Onu gecelim
Ama arkadasim, sen normal misin??
Hem kizin kinasina dugunune gitmemissin. Ki en onemli sey boyle bir kadinin hayatinda.
Hem yetmemis gece gece triplenip "sinavimi sormadin" diye mesaj atmissin.
Atman gereken mesaj dugunune gelemedigin icin ozur mesaji olmaliydi.
Bir de alıngan biriyim demis.
Iyi, sen alt tarafi bir sinav sonucunu yedi kat el merak etmedi diye alin ama onun dugunune katılmadığın icin alinacagini hesaba katma.
En sevmediğim insan tipi böyle kendini prenses tohumu zanneden insandir yaa

Valla kadını tebrik etmediyseniz sormaması normal. Kaldı ki ben kardeşimin bişe sınavlarını sonradan hatırlayan biriyim. Yeni evli birinin bunu hatırlamaması normal. Başkalarının gazıyla arkadaşınıza dolup trip yapacaksanız arkadaşlık etmemeniz daha iyi. Ve evet bekar da olsa, evli de olsa belli bir saatten sonra yazmak aramak ayıp.

Kadın sizi 20 kere aramış. Evet onun yazdığı doğru değil ama sizde masum değilsiniz.
Ayrıca eşinin yanında konuşmuş sizinle. Belki de o söyletti onları.

En azında bi kez arayabilirdin sınavdan sonra tebrik için kız arkadaşının arkadaşlığını bitirmesi normal

Kusura bakmayın da kadın evlenmiş o gün. Sizin sınavınıza başarı dilemek gündeminde olamazdı.
Siz de onu tebrik etmemişsinizki.

İkinizin de gönlü geçmiş birbirinizden, ayrılın.

Ay deseydin kocan batsın ne koca salak bişeymiş anladık tamam evlisin kocan var tamam sakin ol deseydin. Iyykk
Alıntı yapan koca yürekli insan :KK9:
Olayda mantıklı olan kimse yok yalnız. Biri evlenen kişiyi tebrik etmez de neden sınavım merak edilmedi diye sorgular, öteki evlendim gece mesaj atılır mı der. Gece ne yapıyorsa 😂😂😂😂 belli ki karşılıklı hoslasmiyorsunuz ikiniz de kavga için bahane aramissiniz iyi olmuş.

Yaşlar kaç yahu ?

Biri sınava girdim merak etmedi tribi

Diğeri kociskom rahatsiz oldu beni gece arama tribi

Nerden tutsan elinde kalir :KK70:

Kız evlenmiş siz dugune gitmeyi bırak tebrik etmemişsiniz bile bi de uste sinavda başarılar dilemedi diye trip atıyorsunuz. Şaka mı bu? Insan sinava defalarca girer ama genelde 1 defa evlenmeye niyet eder. Tavrınız bana biaz bencilce geldi açıkçası

Back
X