Hanımlar merhaba bu benim ilk konum uzun olacak kusuruma bakmayın hemen konuya geçiyorum benim liseden bi arkadaşım vardı geçen ay kaçarak evlendi bunu bize baya sonra söyledi şok olmuştum böyle bişeye herneyse çok ta sorun etmedim geçen 15 Haziran da düğünü vardı benim de o gün ve ertesi gün sınavım var çok önemliydi farklı ilçelerde oturuyorduk gitmem mümkün değildi arası baya uzaktı gidemedim haliyle kendisi de aramadı gelin falan demedi sadece mesaj atmıştı işte sonra hiç konuşmadık yapım gereği çabuk küsen alıngan biriyim benim sınavım olduğu halde hiç başarılar nasıl geçti diye sormadı bende onu aramadım dün başka bi arkadaşımla konuşurken birden gaza geldim ve mesaj attım o da şu şekilde ‘Konuşmayalı bir ay oldu arkadaş değiliz galiba’ yazdım gece sonra yattım sabah bi kalktım 20 cevapsız arama eşinin telinden de aramış mesaj atmış mesaj şu şekilde ‘Beni gece arama kaldı ki hiç arama mesaj atma numaramı sil’ diye bende cevap olarak bu laftan sonra ölsem tek laf etmem ne oldu bilmiyorum kendi kendine tribe girmişsin keşke seni hiç tanımasaydım yazdım sonra beni aradı gece mesaj mı atılır ben artık evliyim arkadan da eşinin sesi geliyor o da akıl veriyor ona bende ne var bunda beni bilmiyor mu falan dedim yüzüne kapattım ikisin de numarasını sildim engelledim ayrıca kendisi de gece beni arıyordu şimdi ben ne yaptım ki rahatsız oluyorlarsa düzgün bi dille söyleyebilirdi böyle saçma tavırla söylemesi kalbimi kırdı artık hayatta konuşmam onunla sizce kim haklı hanımlar yorumlarınızı bekliyorum.