• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıza söylemeli miyim ?

Ne yapacaksın konu sahibi ben bdv de bişey öğrendim şimdi sen o nişanlı kızın gözünü açacaksın ya sözde bu nisanlidan kurtulacak valla ben sana birşey diyim kimse kimseyi kurtaramaz her haltı yiyen ardında iz bırakır oda açsın gözünü bundan ayrılır bundan beterini bulur huyunu bilmezsin suyunu bilmezsin o kızın çamur at izi kalsın misali senin üzerine kalırsa olay çok canı sıkılan sen olursun bu hikayede nede olsa cehenneme giden yolda iyi niyet taşları ile döşeli derken bi bildiği var ataların .

Tanidiginizin ayrilmis da olsa "nisanlisiyla" bulusulmaz. Simdi degil o zaman soyleyecektiniz kiza madem taniyorsunuz. Alttan alta hosunuza gitmis, ama nisanin devam ettigini gorunce de egonuz incindigi icin simdi adamin boyle bir tip oldugunu soyleyesiniz gelmis. Adam icin ne diyecekseniz kendiniz icin de soyleyin. Kendinizi ihbar etmis olursunuz. Otesi olmaz.

Eski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.
Bence solemeyın ben bı kere soledım kadınlar bu konuda erkegı hıc suclamıyor. Senın ekmegınle bıle oynarlar. Benım iş yerıme kadar arayıp kadın benım yuvamı bozmak ıstıyor demıstı. Sonuç yıne boşandılar olaydan tam 5 yıl sonra. Kadın kadının düşmanı

Ben olsam söylemezdim. Aynı okulda görevliymişsiniz . Birde yaşadığınız yer küçük bir yer. İlişkide yaşamamışsınız . Ne diye dedikodu malzemesi veresiniz ki. Adamın size attığı farklı bir mesaj içeriği de yok. Olay size patlar. O insanlarla gene yüz yüze bakabilirsiniz imajınızı bozmaya değmez. Zaten varsa dönemeç karşı taraf onu görür yakalar dert etmeyin. Böyle kişiler durmaz illa yapar yapacağını.

Eski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.
Söylemeniz iyi olur ben olsam bilmek isterdim.

Aynı ilçede öğretmendik ,başka şehire tayin oldum
Aynı şehirde yaşıyor olsaydınız derdim söylemeyin, başınıza iş açmayın. Başka şehire gittiğinizde göre kanıtlı bir şekilde anlatın gitsin. Artık ister inanır,ister inanmaz.

bi de böyle yırtık dondan çıkar gibi alakasız şekilde yazıp edenlerin arkasından iyi şeyler çıkmıyor ya yarabandı arıyorlar ya da aldatma olayları oluyor. reel hayatta bir olay olmadan instadan wp den bir anda yazanlara dikkat etmek lazım ben hep bunu gördüm. sonuçta bu insanlar rüyalarında bizi görmüyorlar nerden akıllarına düşelim?

Zamanında adamla konuşurken nişanlı olup olmadığınının bir önemi yokmuş, zira canın sıkılıyormuş. Şimdi de önemi olmasın. Robin hoodluğa gerek yok. Kızın düşeceği durumu önemsesen o zaman bu konuyu araştırıp ona gerçeği söylerdin veya adamla hiç konuşup buluşmazdın. Sanalda da kalmamış yani yüz yüze de görüşmüşsün. Şimdi birden neden iyilik yapasın tuttu ki ? Suyu bulandırma. Adam sağlam adam değil zaten, elbet bir yerden ilişkileri patlak verir . Veya vermeyebilir. O kısım seni ilgilendirmez.

Ayrılmışlardır diye düşündüm kısmı bana inandırıcı gelmedi.
İki tarafın da takılası varmış ve öyle olmuş.
Ben adamın nişanlısına durumu anlatmak istemenizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Kaldı ki o kadın aptal değilse zaten malının ne olduğunu biliyordur.

Back
X