Eski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.