arkadasımın sevgılısı ve sosyal paylasım sıtesı:)

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Hanımlar Merhaba

Konu sahıbı ben değilim, arkadasım. Bugece misafirim kendısı ve bu sıte hakkında konusuyorduk ve onun adına buraya konu acmaya karar verdık:)
Aslında bu tarz bir konu hemen hemen butun ilişkilerin sorunu malesef yorumlarınızı bekliciiiz:))

Kız arkadasım sevgılısıyle ciddiler uzun suredır bırlıkteler, yalnız küs oldukları donemde erkek arkadası daha once arkadas lıstesınde olan daha sonra sıldıgı bır bayanla tekrar facede arkadas olmus...şüphe biiiiiiirrr :)
Şimdi hala o bayanla facede arkadaslar ve bayanın profilinde senı ben ellerin olsun dıye mı sevdım tarzı şarkılar var.Kız arkadasım eskıden erkek arkadasıyla aralarında bır şey oldugundan şüphelenıyor ve kızın hala erkek arkadasını sevdıgını dusunuyor.
Birbirlerini bir silip bir eklemelerı bu supheye itmiş birde kız eskı yıllarda paylastıgı her şeyi begenmiş buarada kız baska bir şehirde 5 saatlık uzak bır mesafede yasıyor
Ne dersınız hanımlar ortada bir problem var mı kız arkadasım boşuna mı kuruntu yapıyor sizce?

bende şüpheci bir insanım
açıkcası bende olsam bende şüphelenirdim
böyle kendi kendine kuruntu yapcağına sorsun bence açık açık.
öyle birşey yoksa kem küm etmeden söyler zaten.
varsada bocalar belli olur hareketlerinden.

bende şüpheci bir insanım
açıkcası bende olsam bende şüphelenirdim
böyle kendi kendine kuruntu yapcağına sorsun bence açık açık.
öyle birşey yoksa kem küm etmeden söyler zaten.
varsada bocalar belli olur hareketlerinden.

kıskançlık yapmak ıstemedıgı ıcın soramıyor arkadasım canım bende senın gıbı dusunuyorum aslında

kıskançlık yapmak ıstemedıgı ıcın soramıyor arkadasım canım bende senın gıbı dusunuyorum aslında

ama bir şekilde gerçeğin ortaya çıkması lazım
eskiden birşey olduysa da olmadıysada bunu bilmek hakkı değil mi arkadaşınızın

hani eskiden birşeyler olsa ama kapanıp gitse neyse. geçmiş geçmişte kalmış denir konusu açılmaz ama sürekli eklenip siliniyorsa orda dşünmek lazım.

cindicim bence arkadaşın kuruntu yapıyodur ya sanmıyorum ama şüphe çoksa bence sormasında bi sakınca yok çok dikkatimi çekti deyip dalsın konuya :44:

evet canm okuzun eşeğin aklına karpuz kabugu sokmak ıstemıyor galıba:)))
uygun bı ortamı kollasın
insan meraktan da catlar be:1:

Bence boşa kuruntu yapıyor arkadaşın.

Arkadaşınla sevgilisi uzun süredir beraberler madem, e o uzun süre boyunca o kız eski sevgilisi bile olsa arkadaşının sevgilisini neden unutamasın ki?

Diyelim eski sevgilisi ile arkadaşının sevgilisi bir dönem beraberlermiş. -Bu konuda kadınları içgüdülerine güvenirim.- Ama kızın ondan sonraki 3. sevgilisine üzülmediği ne malum? :1:

Ayıp bir tabir olacak ama, arkadaşın eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmasın hiç. Sevgilisine de bir şey söylemesin, kendisi de unutsun bu düşünceleri.

Sanki kız aşkından ölse bile sevgilisi onu bırakıp ona koşacak ohooo. :ssz:

egerki bu insanla ayrılık doneminde birsey yasamıslarsa zaten konusmaya bile luzum yok onun olmadıgı zaman ne isterse yapar..ha birseyler yasamısda hala ekliyse ve gorusuluyorsa problem olur tabi ama ben sanmıyorum en azından gizlerdi arkadas listesini yani bircok yerden acık verirdi simdiye kdr

Back
X