• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın sevgilisi

yagmurdamla11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
5
0
6
Arkadaşım sevgilisinden ayrılmak istiyor fakat sevgilisi onu bırakmıyor ne yapmalı soğutmak için???? yardımmmm

İşyerini biliyo evini biliyo engellese bile bir şekilde ulaşıyo geceleri arıyor başka numaralardan

Tehlikeli bir tip tez zamanda ayrıla gerekirse aileye aktarıla her tarafta engel konula
Padişah fermanı gibi oldu
Şaka bir tarafa ayrılması elzem

Buzdolabına soksun adamı..tövbe tövbe sogutmakla niye uğraşıyor ki?Ben artık istemiyorum kusura bakma diyecek bu kadar..yakasına yapisacak hali yok ya:işsiz:

Bu korkuları yaşadığına göre arkadaşın sanırım küçük, ailesi ile de yaşıyor tabi
Yapacağı en iyi şey anneye söylemek :)
Yıllar önce ben öyle yapmıştım, canım annem çocuğu arayıp "istersen kızımın peşini bırakma seçim senin ama sonuçlarına katlanırsın evlat" demişti tatlı dille ve gülerek :))
Daha karşıma çıkmak mı töbe

Bu korkuları yaşadığına göre arkadaşın sanırım küçük, ailesi ile de yaşıyor tabi
Yapacağı en iyi şey anneye söylemek :)
Yıllar önce ben öyle yapmıştım, canım annem çocuğu arayıp "istersen kızımın peşini bırakma seçim senin ama sonuçlarına katlanırsın evlat" demişti tatlı dille ve gülerek :))
Daha karşıma çıkmak mı töbe

Huuuuuvvv celal baba gibi annen varmış :KK48::KK48::KK53:

Back
X