Arkadaşımın sevgilisine anlam veremiyorum!!

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Çok üzgünüm çoookmerhaba arkadaşlar..
öncelikle sevgili arkadaşımdan özürdiliyorum:sinifsinif: ama bu işten ne o nede ben tek basımıza cıkamayacağız.konuya gireyım yavaş yavaş. o benım en ıyı arkadaşım.senelerdır birlikteyız.bırbırmızın uzulmesını asla ıstemeyız her özelimizi biliriz erkek arkadaşlarımızıda tabi.benım arkadaşım dersaneden bı cocukla cıkmaya başladı.cocuk ondan küçük ve onun önünde bı cok kızla oynastı cıktı kızlarla oynadı rezil etti.dersane kapanınca bu sefer arkadasıma takılmaya başladı kısa süre sonra arkadaşım onu kabul etti.ılk ıkı ay hersey güzeldi ilgi alaka romantızm sevgi cümleleri geleceğe dair hayaller...daha sonra cocuk oratadan kayboldu haber alamadı kımse ondan.sonra bı sekılde arkadasım buna ulaşmayı basardı burası bıraz uzun hıkaye gecıyorum o yuzden.cocuk anlattı ona olanları ama bana cok saçma geldı ınanmak ıstemeıdm halada ınanmıyor gıbıyım. guya anneannesı bır ruya göruyo bu kız onlar ıcın hayırlı değilmiş o ızın vermeyınce aıledne kımsede ızın vermemiş telefonlarını almışlar felan fılan.o gunden sonra cocuk seyrek seyrekte olsa aramaya başlıyor.kız arayınca yüzünü kapıyor cevaplara arada bır cevap atıyor.kız unıden tatıle gelıyo cocukla görüşmek ıstıyo cocuk tamam dıyo sonra işim cıktı annem hasta babamişleri bana bıraktı gıbı son anda ertelıyor buluşmayı bır cok olay oldu tabı bugun buluştuk arkadasımla .en son cocuk bursya gıtmış. onun demesıne göre kacarak gıtmış aılesıyle kavga edıp gıtmış!!! CADIARZUkızla ıkı saat buluşmak ıcın bunu yapmıyor bursaya kavga edıp gıdıyor enteresan bence.neyse gıderkenden 4 bın tl alıp gıdıyor bı guzel harcıyo tabı otelde kalıyo kampa gıdıyo dısko bar havuzlar partiler kafamçokkarıştı.. bugun aramıs kızı anlatmış bunları kız kızmış buna nerelerdesın bu kacıncı felan dıye sıtem etmiş haklı olarak cocuk buna ne demiş bılıyor musunuz ? sen böyle devam et ..:uhm::uhm:
bunu duyunca sınır oldum bu kadarda rahat olunmaz kıyasakkelime.bıde ılk basta nıye benı aramıyorsun mesaj atmıyorsun dıye söylenmiş cocuk.benım canım arkadasımda sessızce tamam demiş dıyecek bişey bulamamış:sinifsinif:.bu yaklaşık bı senedır böyle.ne düzgün haber alabılıyor ne başka bırsey.cocuk söz verıyo herşey düzelecek felan ama ne zaman oda bılmıyo.ne yapmaya calıştığını anlamadık.kullanmıyo kızı yararlanmaya calışmıyo hiç bi şekılde ama aramayınca sıtemde edıyo.
sizce bu durumda ne yapılır nedır bu yanı??? :çok üzgünüm:

Öncellikle demem lazım ki,bu çocuk arkadaşınızın sevgilisi değil..Arkadaşınız çocuğu adeta kovalıyor,çocukta bir güzel egosunu parlatıyor..Bedeninden yararlanmıyor olması kullanmadığı anlamına gelmez,çocuk arkadaşının duygularından faydalanıyor,bu da kullanmaktır..Arkadaşına söyle bir daha arayıp sormasın,böyle salak erkeklerin peşinden koşarak onların kendini bir halt sanması için ellerine malzeme vermeyin..

bence bu gencin baska sıkıntıları var yada cok maceraperest arkadasınıza söyleyin hiç üzülmesin böyle adamlara degmez

sinir oluyorum bende.arkadaşıma da söyledım söyledım dınlemedı.tam bıtırme moduna gırıyo cocuk ıkı konusuyo hiç bişi olmamıs gıbı kız havalara ucuyo yıne.arama konusma demekten daha farklı bı yol lazım cünkü onları denedım

sinir oluyorum bende.arkadaşıma da söyledım söyledım dınlemedı.tam bıtırme moduna gırıyo cocuk ıkı konusuyo hiç bişi olmamıs gıbı kız havalara ucuyo yıne.arama konusma demekten daha farklı bı yol lazım cünkü onları denedım

Arkadaşınız kaç yaşında ? Gerçekten bu kadar şeyden sonra hala oğlanı sevgili olarak görmesine şaşırdım..Bu ilk ilişkisi filan mı,ondan mı bu kadar safça yaklaşıyor olaylara ?

Arkadaşın kör cahilmi?

Bir senedir salak sepet bir insana hayatını bağlamış..
Arkadaşına söyle..o çocuğun cihetinde bile bulunmasın..
Kendini üzmeye kararlıysa ne ala?

Peki bu çocukta bu ne cazibe..?...ortalarda yok..sizin saftirik onu bekliyor...
Valla bu kızlarda da hiç akıl kalmamış gibi davranıyorlar...
Çocuklar kızları parmağında oynatıyor..dünya tersine mi dönmüş ne?

o ne yav çocuk resmen oynuyo kızla kızın aklı başında diil heralde böyle aşk olmaz ki gerçeği göremio galiba.. kesin çocuğun başka sevgilileri de vardır baksana sorumsuzluk abidesi resmen zaten

çocuk onu bi şekıld eıkna etmeyı becerıyor.arkadşaım cok sevıyo ama bugun arkadaşmıyız sevıglımıyız bellı değil dedi.umudu kesıyo gıbı.bıde arkadaşım dövecek gıbı yorum yapmazsan sevınırım

çocuk onu bi şekıld eıkna etmeyı becerıyor.arkadşaım cok sevıyo ama bugun arkadaşmıyız sevıglımıyız bellı değil dedi.umudu kesıyo gıbı.bıde arkadaşım dövecek gıbı yorum yapmazsan sevınırım

Cankuş...arkadaşın çocuğun yüzünü göremiyor ki nesini seviyor?
İki kelam etmemişler....

nemi yapilir?
cocuk birakilir. senin neyaptigin belli degil yurumuyor boyle diyip bitirsin kiz. bosuna olmiyacak duaya amin der gibi beklio saf saf. cocuk gununugun ediyo istedigini yapio tel kapatiyo aramiyo etmiyo geziyor para yiyo, sonra az ilgi gerektiginde neden aramadin, veya bunu kiz aradigignda o sylicek bisey yokya, umursuyormus gibi gorunmek icin diyor. yoksa UMRUNDA degil.
kizda baska insanlarla tanissin konussun o cucugu beklemekten aramaktandami sikilmadi. okadarmi leyla ile mecnundu bunlarda kiz birakamiyor.

besbelli cocuk ya baskasini buldu(baksana sende diosn kizla cikmadan onceherkesle oynamis filan fistan) yada bi isler ceviriyo ve kiz arkadasina zamani yok. bu 1 senedir devam ediyor demek..
aslinda kiz arkadasina hic birsey deme, beklesin o , bir muddet sonra akli basina gelir bn bisenedir olmayan birini beklemisim vaah o zaman icinde ben kac kisyle cikar dim diye vah etsin kac kisi deger verirdi diye vah etsin elleme o bunuda anlamiosa sen on defada soylesen 100 defada soylesen yine ayni...

Cankuş...arkadaşın çocuğun yüzünü göremiyor ki nesini seviyor?
İki kelam etmemişler....

yok be görüştüler bi sene aynı dersanedeydıler tanıyorlar bırbırlerınıde demek kı bızımkı huyunu suyunu tam anlayamadı.cıkarken ılk ıkı ayda baya görüşmüşler gezmeye gıtmışlerdi yüzük bile taktılar bı ara baya gezdıler yani sonra ne olduysa oldu.bekle beni halledıcme herseyı dıyo ama kız az bi sitem edince sen böyle devam et diyo:olmaz:

tamamaen cocuk egosunu tatmın edıyor bedenını vs kullanmıyor kızın ama kızı yıne de kullanıyor

ayrıca baska sevgılsı var ama kızı da oyalıyor arattırıyor kendını sureklı

dıger kızlara hava atıyor bakın kız benım pesımde dıyor...

yaslar da ufak sanırım... :delphin: gecer gıder bıraksın pesını kız bu cocugun. iş yok bu işte.

yok be görüştüler bi sene aynı dersanedeydıler tanıyorlar bırbırlerınıde demek kı bızımkı huyunu suyunu tam anlayamadı.cıkarken ılk ıkı ayda baya görüşmüşler gezmeye gıtmışlerdi yüzük bile taktılar bı ara baya gezdıler yani sonra ne olduysa oldu.bekle beni halledıcme herseyı dıyo ama kız az bi sitem edince sen böyle devam et diyo:olmaz:

yüzük de takmıs ya tam evlılık vaaadi,
kız ondan pesınde bunun.

[COLOR="Indigo"]çocuk kızdan sıkıldı. 2ci bir hayatı daha var. kız ve diğerleri.. yani, diğer kızlar. hem onlarla hemde arkadaşınızla.
bu arada anneannenin rüya masalı beni çok güldürdü. bunu 6 yaşında çocuğa anlatsan bak oda çok güler, benim gibi.
yedimi bunu arkadaşın.
bence yemek istedi .
yoksa çok komik gerçekten.
bu çocuğa söyle bir ayar çekile ve sonra arkasına okkalı bir tekme atılarak ,defol denile...
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi de adam için ortada bir sevgililik durumu yok ki.
ona göre hayatında bu kız olsa da olur olmasa da olur; hatta olmasa daha iyi olur gibi bir durum var.
arkadaşınız da artık bu olmayan ilişki için tırmalamaktan vazgeçsin bence..

[çocuk kızdan sıkıldı. 2ci bir hayatı daha var. kız ve diğerleri.. yani, diğer kızlar. hem onlarla hemde arkadaşınızla.
bu arada anneannenin rüya masalı beni çok güldürdü. bunu 6 yaşında çocuğa anlatsan bak oda çok güler, benim gibi.
yedimi bunu arkadaşın.
bence yemek istedi .
bu çocuğa söyle bir ayar çekile ve sonra arkasına okkalı bir tekme atılarak ,defol denile...

tez kellesi vurula kötükedihüso

[COLOR="Indigo"]çocuk kızdan sıkıldı. 2ci bir hayatı daha var. kız ve diğerleri.. yani, diğer kızlar. hem onlarla hemde arkadaşınızla.
yedimi bunu arkadaşın.
bence yemek istedi .
[/COLOR]

tez kellesi vurula kötükedihüso

Ben vurim mi aplasengözlerimebaksanab

cok samimi bir arkadaşım vardı..
onunda erkek arkadaşı onu bırakmak istediğinde
''benim eski kız arkadaşımı kafasından 3 kere vurdular'' demiş hemde sokak ortasında..
nedense kız ölmemiş sebebse belalıları varmışda ondanmış ..
sanada zarar verirler bahanesiyle ayrılmıştı..
biz arkadasları olarak hiç inanmamıştık ama o kör aşık olduğu için ona inanmıştı ve minnet duymuştu..
beni cok seviyorki zarar geldin istemiyor diye..

Back
X