Arkadaşımın sevgilisine anlam veremiyorum!!

kızlar kızmakta cok haklısınız gercekten bende cok kzııyorum. inanmak ıstıyorum ama bu kadarda olmaz kı dıyorum.arkadaşımın karsısında gülücem üzmek ıstemıyorum onu.kız kör kütük aşık.sürekli olmasada arada bir onu memnun etmesi yetiyor gibi.bide kızın aılesı biliyor ılk basta cok cıddı gıbı görunuyordu ilışkısı dıye gıttı söyledı sımdı bırazda ondan ayrılmaktan cekınıyor sanıyorum.o rüya masalanı bende ınanmadım ama ne yapabılırım kı ben elımdne gelenı yaptım arkadaşım için

şimdi canım burda söliceklerime darılmaca kızmaca yok burası dost meclisi diyelimm
bu cocugun afedersin ne mal oldugu daha dershanede bellimi evet belli gözü önunde kızlarla oynasmalar muhabbetler falan fesmekan senin kız arkadasın bikere böyle birini kabul ederek herseyi göze almısmı almıs... Belki düzeliceni ummustur dedin gibi anneannesi rüya görmüş falan filan bunlar yalan kimbilir nerde neler yapıyordu sonra geldi bir yalan söyledi ailesini dinleyen insan kavga gürültü tatile 4000 tl ile gidemes kafasına göre cok güsel bir yalancı demekki bu cocuk hatta yalan bile sölemio ayan beyan yapıo yapıcanı arkadasınında onu halen daha cekmesine anlam veremedim acıkcası nereye kadar cekmeyi planlıyor bir ömür böyle onun peşinden koşmakla gitmez kusura bakma ama o umursamıyorsa saf yerine konmak biraz insana agır geliyor arkadasın bunun bir zaman sonra farkında varıcak (benim de cok sonra farkına vardıgım gibi) ama gec olucak bence ugrasmasına degmes...:kahve::kahve::kahve:

Back
X