merhabalar bu aralar sık konu actım farkındayım kızlar ama sızlerle konusmak fıkır alısverısnde bulunmak gercekten rahatlatıyor benı aslında sorum kendı adıma degıl cok yakınımın durumundan etkılendım arkadasım 5 aylık hamıle kv kp beraber yasıyor acıkcası onlardan pek hoslanmıyor bazı sıkıntılı seyler yasamıs zamnında aılevı ...yakın zamanda bebegın saglık problemlerının oldugunu ogrendı tabı bu durumu bana anlattı saglıksız bı sekılde dogabılırmıs tabı hersy rabbımden belkıde oyle olmıcak cok duydum hem burda hemde etrafımda saglıksız denılen ebebekler masalah cok ta saglıklı doguyo tabı arkadasım zor bı surecte ve bebegını kesınlıkle dogurmak ıstıyo ama ıste eger gercekten o sekılde dogarsa dıede bunalımda suan kendı aılesınde manevı destek goruyo annesı yanında her zaman bebek dogduktan sonrada ama kv bu konuda hep sessız kalmıs ne yanındayım dıyo nede yanında degılım dıyomus tabı arkadasım kv yada kendı aılesıne baglı kalarak vermemmıs bu kararı ama destek goremedım dıyo sızler ne dusunudunuz bu konuda kızlar ben acıkcası kv mın kzıım her sy alalhtan bende omrumun yettıgı surece yannda olmaya calısırım cumlesını duymak ısterdım yapmacık olsada ..tabı ben fıklrımı soylemedım arkadasıma cunku cok ıyı bırı asla onlara guverek dunyaya getırmıcek evladını bundan adım gıbı emının..