- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Mavimiresl
Tamamen iletisimi keser engellerdim. Ne güzel engelleme tusu var. Sahsen eks en iyi arkadasimda öyle yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa öyle mi çok mutlu oldum Allah evlatlarımıza sağlık versin ..Cok sagolun zaten 2 evladim var 3. Biraz zorluyor. Rabbim sag saglim sizleride bebeginize kavustursun insallah![]()
Evet bunlar zaten dedikodu yüzüne kavga etmisler ablasi ve bu kişiyle arasi iyi degil x kisisinin. Ama ben direk soylersem bilir anlar onun geldiğini bana. Çünkü gecen gun beni aradi dediki Y arkadasimizla kuzenim gorusmek istemis Y kisisi gecen gun sana gelmisti kuzenimide getirdimi diye sordu ( kuzeninin nosu falan bende yok görüşmüyorum pek ) belki senlede gorusmek ister kuzenim gorusmek isterse kabul etme dedi. Hatta hayirdir noldu ne konuscakmis gelirse kapim acik dedim lafi cevirdi
Esimle bi kavgam olmustur. O sirada konusmusumdur arkadasimla illaki. Ama zaten sırra gerek yokmus sır olan olmayan hersey meydana dökülmüş yani bu insanın karakteri farkliymisAl işte o size laf taşıyan kişinin karakterini görün. Arası iyi olsa size gelip demeyecek ama ne zaman araları bozuluyor koşa koşa size geliyor. İkisi de aynı karakterdeler. Araları iyiyken sizi beraber çekiştirdiklerine eminim. Sıkıntı,dert vs dosta anlatılır ama eşle olan mevzular dosta bile anlatılmamalı bence. İki kişinin bildiği sır değildir.
Ya zaten ona üzüldüm benim yaptirdigim botokstan yada makyajdan elin adamina ne. Yani bunun amaci ne o cirkin kendine bunu yapiyor ondan güzel ben dogal guzelim demeye calismis ama inanin erkek olsam dönüp bakmazdim ona. Keske oda biraz bakim yapsada biseye benzese en azindan kimseyi kiskanmazBir kişinin yanında konuşan başkasının da yanında konuşur.ki eşler bile varmış o ortamda.Hangisinden duydu acaba diye düşünsün dursun.Ha tahmin de ederse o kuzenini,kendi söylediğinden utansın.
Elinize saglik. İnanin ben tek bunu yapmiycam zamanla arayip ne kiskancmissin diycem o sekilde engelliycemTamamen iletisimi keser engellerdim. Ne güzel engelleme tusu var. Sahsen eks en iyi arkadasimda öyle yaptim
AnlamadmFoşt——x arkadaşım olur direk . Kimseye de anlatmana gerek yok kapat konuyu gitsin .
Pardon . Yani arkadaşımla ilişkiyi keserdim ve kimseyle de bu konuyu paylaşmazdımAnlamadm
İnsanlara guvenmek saflıkmı?Emin misin![]()
Elinize saglik. İnanin ben tek bunu yapmiycam zamanla arayip ne kiskancmissin diycem o sekilde engelliycem
Kuzenİn yalan söyleme ihtimali nedirMerhaba arkadaslar
33 yasindayim 7 yasimda birinci sınıftan bu yana tanistigimiz bir arkadasim var. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Tabiiki doğal olarak birbirlerimizde ailesel sırlarımız, dertlerimiz, mutlulugumuzu paylaşan insanlariz.
Gecen gün bu arkadasimin kuzeni ( cok samimi degilim ama ortamda gorustugum bir kadin) diger arkadasimizla bana haber gondermis. Ben miresl ile gorusmek istiyorum soyleyeceklerim var demis. Bende buyursun gelsin dedim ve o kişi geldi bana öyle seyler anlatti ki agzim acik kaldi cok cok üzüldüm bu kişi benim ailemin icinde eşimle yasadigim ailemle yaşadığım her seyi cok net biliyordu bilmemesi gereken şeyleri bile biliyordu bana seni cok kiskaniyor X kişisi dedi ve seninle ilgili özel konuları bile bizim eslerimiz kendi eşinin ortaminda yani ortamda anlatiyor dedi ( kalici makyaj botoks gibi uygulamalarimi soyluyormus cirkin işte oyle guzellesiyor göbeği var gibisinden konusuyormus ve ben 58 kiloyum arkadasimla ayni boy ve o 96kilo) ve gerckten cirkin bi kadin degilim bakımı seviyorum. Calisirken aldigim bi arabam vardi ve küçük geliyor eşim arabami degistirdi daha büyük bi araç aldi ve bunu bile o ortamda eşlerin icinde elalem ne arabalar aldiriyo y.v.ş.k kocasina diyomuş yani eşim hakkindada değişik ithamlarda bulunuyor. Ve daha bi sürü şey.
Sizden ricam akil akildan üstündür bana yardimci olmaniz. Ben bunlari arkadasima yani ben arkadasim saniyordum ona direk soylersem o bana anlatan kişi eşiyle falan skntiya girecek. Kuzeniyle skntiya girecek yani beni uyardi ama ben onu ortaya vermek istemiyorum. Nasil bi yol izlemeliyim simdiden teşekkür ederim.
Sanmiyorum cunku sır diye konuşulan seyleri bilmesi imkansizKuzenİn yalan söyleme ihtimali nedir
Okuduklarima sok oldum.Merhaba arkadaslar
33 yasindayim 7 yasimda birinci sınıftan bu yana tanistigimiz bir arkadasim var. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Tabiiki doğal olarak birbirlerimizde ailesel sırlarımız, dertlerimiz, mutlulugumuzu paylaşan insanlariz.
Gecen gün bu arkadasimin kuzeni ( cok samimi degilim ama ortamda gorustugum bir kadin) diger arkadasimizla bana haber gondermis. Ben miresl ile gorusmek istiyorum soyleyeceklerim var demis. Bende buyursun gelsin dedim ve o kişi geldi bana öyle seyler anlatti ki agzim acik kaldi cok cok üzüldüm bu kişi benim ailemin icinde eşimle yasadigim ailemle yaşadığım her seyi cok net biliyordu bilmemesi gereken şeyleri bile biliyordu bana seni cok kiskaniyor X kişisi dedi ve seninle ilgili özel konuları bile bizim eslerimiz kendi eşinin ortaminda yani ortamda anlatiyor dedi ( kalici makyaj botoks gibi uygulamalarimi soyluyormus cirkin işte oyle guzellesiyor göbeği var gibisinden konusuyormus ve ben 58 kiloyum arkadasimla ayni boy ve o 96kilo) ve gerckten cirkin bi kadin degilim bakımı seviyorum. Calisirken aldigim bi arabam vardi ve küçük geliyor eşim arabami degistirdi daha büyük bi araç aldi ve bunu bile o ortamda eşlerin icinde elalem ne arabalar aldiriyo y.v.ş.k kocasina diyomuş yani eşim hakkindada değişik ithamlarda bulunuyor. Ve daha bi sürü şey.
Sizden ricam akil akildan üstündür bana yardimci olmaniz. Ben bunlari arkadasima yani ben arkadasim saniyordum ona direk soylersem o bana anlatan kişi eşiyle falan skntiya girecek. Kuzeniyle skntiya girecek yani beni uyardi ama ben onu ortaya vermek istemiyorum. Nasil bi yol izlemeliyim simdiden teşekkür ederim.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır